Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
taka wola Boga nic sie nie poradzi, nerwami nic nie zdziałam, teraz jak juz maz nie wyjazdza za granice to mozemy jakies kroki podjac inne no i wspieramy sie nawzajem,2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ja miałam bardzo duże wsparcie w mężu w tych najtrudniejszych chwilach. W kwietniu na dodatek straciłam pracę więc to mnie dodatkowo dobiło. Od stycznia siedzę w domu. Nie mogę znaleźć pracy. Przytyłam. Muszę się umówić na cytolgię bo trzy lata temu miałam konizację szyjki i teraz raz w roku się badam.Gucio 07.2010
-
s1985 wrote:oglnie chciałam czwórkę dzieci , a juz mam jedno wiecej tylko czemu tylko dwójke mam w domu ? ;/Gucio 07.2010
-
nick nieaktualnyHej kochane
witam nowe dziewczyny i serdecznie Wam wspołczuje
ja niedawno wrociłam od gina:
Wizyta za wczesnie prawie nic nie widac cos niby jest co wyglada jak zalazek !!!!
Trzeba poczekac jeszcze chociaz minimum tydzien!!!! Wtedy wszystko sie wyjasni czy ciaza sie utrzymała a leki mam brac !!!!!!
No zobaczymy co bedzie dalej biore leki robie wszystko co tylko mozliwe nic wiecej nie zadziałam ale nie powiem nie jest łatwo zyc ze swiadomoscia,ze prawdopodobnie nigdy nie bedziemy miec dzieci. Na razie czekam na rozwój sytuacji.
Prima i co jest juz beta?Smoothie, Karo85 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej kochane
Wizyta za wczesnie prawie nic nie widac cos niby jest co wyglada jak zalazek !!!!
Trzeba poczekac jeszcze chociaz minimum tydzien!!!! Wtedy wszystko sie wyjasni czy ciaza sie utrzymała a leki mam brac !!!!!!
No zobaczymy co bedzie dalej biore leki robie wszystko co tylko mozliwe nic wiecej nie zadziałam ale nie powiem nie jest łatwo zyc ze swiadomoscia,ze prawdopodobnie nigdy nie bedziemy miec dzieci. Na razie czekam na rozwój sytuacji.
Prima i co jest juz beta?PrimaSort lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Dziekuje kochane
chciałam tylko napisac,ze ginekolog nie miał w tym gabinecie dobrego sprzetu USG i dlatego robie sobie mała nadzieje na dalszy CUD!!!!PrimaSort lubi tę wiadomość
Gucio 07.2010 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Mam wynik: 26210,88
3 listopada miałam 2885.48
Dzwoniłam do lekarza. Jutro mam przyjechać na wizytę na 19:30. Beta szybko rośnie i powiedział, że trochę za szybko. Albo bliźniaki, albo już widać serce albo ZAŚNIAD GRONIASTY... Bo do tego to moje plamienie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Hej kochane
Prima i co jest juz beta? -
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Mam wynik: 26210,88
3 listopada miałam 2885.48
Dzwoniłam do lekarza. Jutro mam przyjechać na wizytę na 19:30. Beta szybko rośnie i powiedział, że trochę za szybko. Albo bliźniaki, albo już widać serce albo ZAŚNIAD GRONIASTY... Bo do tego to moje plamienie...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18