Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzik90 wrote:Teraz sobie łykaj. To nie zaszkodzi.
Kwas jest głównie potrzebny do zapobiegania wadom cewy.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Madzik90 wrote:Teraz sobie łykaj. To nie zaszkodzi.
Kwas jest głównie potrzebny do zapobiegania wadom cewy. -
Do ginekologa pójdę dopiero za jakiś tydzień bo w piątek tez odbieram ze szpitala wynik histopatologii. Ten wynik juz czeka 2 tygodnie ale ja mam 250 km do warszawy wiec chciałam wszystko załatwić za 1 razem.
-
nick nieaktualny
-
Madzik90 wrote:Do zapłodnienia doszlo przeciez pomimo ze zarodek się nie zagniezdzil.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
PrimaSort wrote:Nie ma jeszcze wyniku jak nie będzie do 20 to dzwonię do laboratorium ponownie. To już przesada!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:no to widzisz dopiero ta pan ginka stwierdziła ze to sie zalicza do poronienia a inni nie brali tego pod uwagę, jeden mi wykrzyczał ze beta 34 albo inacze ze beta ponizej 50 to nie ciąża !!!
Niektórzy lekarze to tacy rutyniarze. Pacjentka ich kompletnie nie obchodzi. Ja mam w książeczce ciąży wpisane, ze to pierwsza ciąża.
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Madzik90 wrote:Niektórzy lekarze to tacy rutyniarze. Pacjentka ich kompletnie nie obchodzi. Ja mam w książeczce ciąży wpisane, ze to pierwsza ciąża.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ja też się spotkałam z opinią, że ciąża biochemiczna to takie nie wiadomo co i nie można tego zaliczyć do poronienia. Dlatego zmieniłam lekarza bo jak usłyszałam "proszę do mnie przyjść jak będzie pani w normalnej ciąży" to mnie zatrzęsło. Niestety nie byłam wtedy w stanie odgryźć się panu doktorowi. To był dla mnie ciężki okres. Dwie straty pod rząd.Gucio 07.2010
-
Smoothie wrote:Ja też się spotkałam z opinią, że ciąża biochemiczna to takie nie wiadomo co i nie można tego zaliczyć do poronienia. Dlatego zmieniłam lekarza bo jak usłyszałam "proszę do mnie przyjść jak będzie pani w normalnej ciąży" to mnie zatrzęsło. Niestety nie byłam wtedy w stanie odgryźć się panu doktorowi. To był dla mnie ciężki okres. Dwie straty pod rząd.
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Madzik90 wrote:Ale to dziwne ze macie juz dziecko wspólne a teraz problemy..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Madzik90 wrote:To jak cos się powtarza to juz cos nie tak. Ja miałam jedna biochemiczną to traktują to jak "przypadek".Gucio 07.2010
-
Smoothie wrote:Mam już synka pięcioletniego. Urodził się w 33tc. W tym roku straciłam dwie ciąże. Póki co w kolejną nie udało mi się zajść.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:ja mam córke ale z pierwszego zwiazku, syn tez pięć lat i dwie obumarłe ciąży i pomiedzy nimi biochemiczna2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18