Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej kochane
życze Wam dobrego tygodnia
Żania gratuluje pieknego przyrostu
Prima
Ja dzisiaj jade do ginekologa jednak chce wiedziec czy wogóle ciaza jest bo jak nie ma po co mam brac tyle leków.
Tragicznie sie boje moje serce zaraz wyskoczy z gardła az mi słabo
no ale nic nie zmienie co ma byc to bedzie !!!!
Wizyta po 17 !!!!
Buziaki i wspieram kazda z Was kochanePrimaSort lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej kochane
Prima
Ja dzisiaj jade do ginekologa jednak chce wiedziec czy wogóle ciaza jest bo jak nie ma po co mam brac tyle leków.
Wizyta po 17 !!!!
Buziaki i wspieram kazda z Was kochane
Musi być dobrze!!!inessa, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej kochane
Prima
Wizyta po 17 !!!!
Buziaki i wspieram kazda z Was kochanePrimaSort lubi tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualnyCzekam na wynik bety. Dopiero się odzywam bo w drodze powrotnej z bety miałam kolizję samochodową... Jestem cała i zdrowa. Mandat mi groził 500 zł i 6 punktów karnych, ale, że nie do końca była to moja wina i nie było na moim aucie zbyt widać że w ogóle do kolizji doszło to dostałam 150 zł i 6 punktów za spowodowanie zagrożenia w ruchu drogowym
-
PrimaSort wrote:Czekam na wynik bety. Dopiero się odzywam bo w drodze powrotnej z bety miałam kolizję samochodową... Jestem cała i zdrowa. Mandat mi groził 500 zł i 6 punktów karnych, ale, że nie do końca była to moja wina i nie było na moim aucie zbyt widać że w ogóle do kolizji doszło to dostałam 150 zł i 6 punktów za spowodowanie zagrożenia w ruchu drogowym
O kurcze.. Pierwszeństwo wymusiłaś? Czasem samochody wyjeżdżają jakby spod ziemiPrimaSort lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:Jeżeli masz bliźniaki to objawy mogą być silniejsze bo w końcu to dwa zarodki z Ciebie pompują
Skoro są mdłości to powinna się ciąża rozwijać.
Ja właśnie rano się dobrze czułam a wieczorem źle ale tak jak pisałam dopiero gdzieś od 9tc. Najgorzej było w 11tc! No i duphaston też swoje pięc groszy do objawów może dorzucić ;/
Ja się dzisiaj obudziłam z bólem głowy i katarem ;/ Mam krople do nosa dla kobiet w ciąży ale wiadomo to tak nie pomoże tak jakbym sobie Vicksa wpuściła. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Hej kochane
Prima
Wizyta po 17 !!!!
Buziaki i wspieram kazda z Was kochane -
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:O kurcze.. Pierwszeństwo wymusiłaś? Czasem samochody wyjeżdżają jakby spod ziemi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 16:26
-
PrimaSort wrote:Biedna... Byłaś u lekarza? W ciąży to i z przeziębieniem zwykłym należy do lekarza iść
PrimaSort lubi tę wiadomość
gratuluję wam aniołkowym mamusiom ciąż!!!
ja co prawda nie jestem po kilku poronieniach tylko po urodzeniu aniołka Ksawierka w 20tc...
strach na razie mam bardzo duzy przed wszystkim, wczoraj dostalam @ i biorę tabletki anty, bo z moja psychiką jest strasznie,
dobrze, ze wy dajecie rade i jestescie szczesliwe,
bo ja juz przestalam marzyc i planowac, bo sie boję mojego zycia
w piatek jade na badania genetyczne i konsultacje u genetyka, zobaczymy co wyjdzie po badaniach?
swoję historię mam w pamietniku, jak ktos ma ochote moze przeczytac,
przepraszam, jesli wam przeszkadzam, ale bardzo was podziwiam za waszą siłę i walkę o szczęście
Żaniayarn, s1985 lubią tę wiadomość
-
pati87 wrote:gratuluję wam aniołkowym mamusiom ciąż!!!
ja co prawda nie jestem po kilku poronieniach tylko po urodzeniu aniołka Ksawierka w 20tc...
strach na razie mam bardzo duzy przed wszystkim, wczoraj dostalam @ i biorę tabletki anty, bo z moja psychiką jest strasznie,
w piatek jade na badania genetyczne i konsultacje u genetyka, zobaczymy co wyjdzie po badaniach?
przepraszam, jesli wam przeszkadzam, ale bardzo was podziwiam za waszą siłę i walkę o szczęście
Pati bardzo mi przykro, ze straciłaś maluszka.. Czytałam Twoja historię. Moja siostra wychowuje syna, który ma wadę cewy nerwowej.
Nikt tu nigdy nie przeszkadza;*
PrimaSort lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pati87 wrote:gratuluję wam aniołkowym mamusiom ciąż!!!
przepraszam, jesli wam przeszkadzam, ale bardzo was podziwiam za waszą siłę i walkę o szczęście2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18