Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnys1985 wrote:doskonale ciebie rozumiem, nik inny ciebie nie zrozumie jak kobieta ktora przeszła kilka razy przez to samo, ale zawsze trzeba mysleć pozytywnie że tym razem jednak jest wszystko dobrze :*
Za niecałe 6,5 godziny wizyta.
Staram się jakoś zapełnić sobie czas.
Koło 13 ma przyjechać transport ze stołem i krzesłami kupionymi w piątek. Mąż będzie miał zajęcie na wieczór -
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:Kochana ja kupowałam z netu, one strasznie szybko blakną, można powiedzieć, że w ciągu paru godzin, więc je wyrzucałam...
Primka bardzo mocno trzymam kciuki za Was... będzie dobrze...
Mnie dziś pobolewa brzuch na dole i strasznie się boję...
I betą stresuje
Wyniki będę miała jak ostatnio po południu, jak przyjdę z laboratorium to Wam napiszę
Co do bólu brzucha to spójrz na mój wykres, mnie przez ponad tydzień dzień w dzień bolał brzuch jak na @ -
cześć kochane:)
nasz wątek ostatnio cichszy. Musimy się bardziej postarać
Ja też się mało odzywałam bo jakoś humor mi siadł ostatnio.
Dziś 25 dc odstawiłam duphaston i czekam na @. Oby przyszła jak najszybciej abym mogła zacząć nowy cykl.
Oby był szczęśliwy.
Jak się trzymacie?
Prima- kciukasy zaciśnięte za wizytę
Martynka- chyba jeszcze nie zdążyłam pogratulować Ci Twojego cudu. Ja też będę brać clexane w ciąży. Badania w kierunku zespołu antyfosfolipidowego mi nie wyszły. Zastanawiał się czy mając moją mutację można liczyć na refundację tego leku?PrimaSort lubi tę wiadomość
06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.- 3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
PrimaSort wrote::-*
Za niecałe 6,5 godziny wizyta.
Staram się jakoś zapełnić sobie czas.
Koło 13 ma przyjechać transport ze stołem i krzesłami kupionymi w piątek. Mąż będzie miał zajęcie na wieczór
Pamietam to czekanie na wizyte, tez staralam sie wtedy zapelnic sobie czas np zapsiywalam sie na ten dzien do kosmetyczki na paznokcie lub rzesy, lub tez chodzilam do kolezanki, i tak bylo z wizyty na wizytePrimaSort lubi tę wiadomość
-
Karo85 wrote:cześć kochane:)
Dziś 25 dc odstawiłam duphaston i czekam na @. Oby przyszła jak najszybciej abym mogła zacząć nowy cykl.
Oby był szczęśliwy.
Jak się trzymacie?
Martynka- chyba jeszcze nie zdążyłam pogratulować Ci Twojego cudu. Ja też będę brać clexane w ciąży. Badania w kierunku zespołu antyfosfolipidowego mi nie wyszły. Zastanawiał się czy mając moją mutację można liczyć na refundację tego leku?
Kochana dziękujemy... wiesz co ja się przy swojej nie kwalifikuje, ale Ty się lepiej dowiedz bo może ten rodzaj się łapie, życzę Ci, aby Ci się należała refundacja... no i trzymam mocno kciuki, by się udałoMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Dziewczynki trzymam kciuki za Was:* ja po moich dwóch kreskach czekam z niecierpliwością na wizyte u lekarza. Jednak za każdym razem kiedy ide do toalety stresuję się, że ujrzę plamienia
Do pracy normalnie chodzę, jednak boję się trochę bo pracuje z małymi dziećmi i często zdarza się, że trzeba je podnieść, albo przychodzą zakatarzone, z anginą czy z jelitówką. Zastanawiam się, czy lekarz da mi l4, ale wątpie, bo pewnie powie, że serduszka nawet jeszcze nie widać, więc za wcześnie itp.06.2015 - poronienie
-
Kochane mam wyniki beta 285,78 w czwartek było 48,20... to chyba dobry przyrost?
Primka teraz Twoja kolej na dobre wieści
Ada witaj Wiesz co porozmawiaj z lekarzem o swoich obawach, myślę, że nie będzie problemu ze zwolnieniem, zwłaszcza, że masz za sobą poronienie...
Trzymam kciukiTulisia, s1985, Karo85, PrimaSort, pati87 lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
nick nieaktualnyJa wpadłam w wir pracy. Właśnie zobaczyłam, która godzina i przygotowałam sobie na szybko makaron ze szpinakiem. Po powrocie od ginekologa zrobie porządny obiad
Zjem i zacznę szykować się do ginekologa bo za godzinę mąż po mnie przyjedzie.
Trzymajcie kciuki
Dam znać po wizycie -
nick nieaktualnyKaro85 wrote:cześć kochane:)
Oby był szczęśliwy.
Jak się trzymacie?
Martynka- chyba jeszcze nie zdążyłam pogratulować Ci Twojego cudu. Ja też będę brać clexane w ciąży. Badania w kierunku zespołu antyfosfolipidowego mi nie wyszły. Zastanawiał się czy mając moją mutację można liczyć na refundację tego leku? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka piękny przyrost
Ehh a ja wizyta dopiero 8 grudnia
Aż 15 dni. Dopiero kilka dni temu zauważyłam, że na tej wizycie będę już zaczynać 9 tydzień. mam nadzieję, że z moją fasolką będzie wszystko ok -
Ja dzisiaj najadlam sie activii, dosypałam sobie blonnika i w końcu sie załatwiłam dwa dni nie wzięłam żelastwa i od razu lepiej. Ale niestety dzisiaj musze znowu wziąć buu
Trzymam kciuki za wizytę
Gratuluję bety Martynko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 18:31
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Madzik , Żania dziękujemy
Żania trzymam kciuki, będzie dobrze...
Madziu właśnie żelazo powoduje zaparcia, a próbowałaś babki płesznik( można dosypać np do jogurtu) ? tylko ją trzeba popic szklanką wodyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 18:34
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Martynka30 wrote:Madzik , Żania dziękujemy
Żania trzymam kciuki, będzie dobrze...
Madziu właśnie żelazo powoduje zaparcia, a próbowałaś babki płesznik( można dosypać np do jogurtu) ? tylko ją trzeba popic szklanką wody
Wiem, ze to po żelazie ale moja ginekolog się uparła ze za niska hemoglobina i trzeba łykać! ;/ w czwartek robię badania i zobaczymy jak tam się trzyma.
Brałam 80mg teraz 200mg. Moje biedne kiszki
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;*