Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzik90 wrote:On ma rację! Ja kiedys zjadłam banana na noc i potem mi zakleił przełyk i "rura" mi się zapchała. Czułam się jakbym się trocin najadla od tamtej pory juz nie jem bananów
narazie jest oki ja tak kiedyś miałam z chlebem
W nagrodę, że byłam taka dzielna mąż zamówi pizzęMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Madzik90 wrote:Mnie bolą plecy od dużego bebzona
http://zapodaj.net/e23118d973ad6.jpg.html - to my bodajże sprzed tygodnia2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Martynka30 wrote:narazie jest oki ja tak kiedyś miałam z chlebem
W nagrodę, że byłam taka dzielna mąż zamówi pizzęlunadelrospo lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:u siebie w pamiętniku masz podane zioła przeciwko poronieniu na wzmocnienie o. sroki, piłaś je? kiedy i jak
Kiedyś piłam, ale krótko, bo zaczęłam brać hormony i nie za bardzo chciałam to łączyć, pije się 1 łyżeczka na szklankę wody poparzyć 20-25min pić przed snem... w smaku całkiem dobre...
Dziewczyny pobolewa mnie w krzyżu i przyciągnełam tym czarne myśli...Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Żaniayarn wrote:A u mnie kolejny "wspaniały" objaw ciążowy- zgaga ;(
Żania na zgagę dobre są migdały
Madziu piękny brzuszek, ja też taki chcę miećMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Martynka30 wrote:Kiedyś piłam, ale krótko, bo zaczęłam brać hormony i nie za bardzo chciałam to łączyć, pije się 1 łyżeczka na szklankę wody poparzyć 20-25min pić przed snem... w smaku całkiem dobre...
Dziewczyny pobolewa mnie w krzyżu i przyciągnełam tym czarne myśli...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Martynka30 wrote:Kiedyś piłam, ale krótko, bo zaczęłam brać hormony i nie za bardzo chciałam to łączyć, pije się 1 łyżeczka na szklankę wody poparzyć 20-25min pić przed snem... w smaku całkiem dobre...
Dziewczyny pobolewa mnie w krzyżu i przyciągnełam tym czarne myśli...
Franek sie zaczął kotłować od 6 i nie mogłam się ułożyć ale o 7 mu się znudziło i zasnął no i ja tez
Martynko juz niedługo będziesz miała taki bandzioszek jak to mój mąż mówi
Pamiętaj ze jesteś przed okresem i w okolicach miesiączki może Cie bolec brzuch ja pamiętam ze mnie w dniu spodziewanej @ tak bolało mocno. Wiec luzik! ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 09:22
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualnyWczoraj pierwszy raz od długich dni nie plamiłam. Śluz idealny, czysty. Zafundowałam sobie z mężem wycieczkę po sklepach wczoraj wieczorem i jak wróciliśmy to znowu zaczęłam plamić Jazda samochodem zawsze powoduje u mnie tą samą reakcję
Dzisiaj leżę cały dzień w łóżku. Mąż niech się mną opiekuje. -
nick nieaktualnyAle kupiliśmy stół rozkładany laminowany biały, podkładki ciemnoróżowe, dwa niebieskie bieżniki, krzesła błękitne alw nie mocno jasne i pikowane na całości i czarny z szarą nitką dywan z długiego włosia - taki pod stół i krzesła. Zastanawiam się tylko czy to dobry pomysł z tym dywanem w kuchni... Bo my mamy taką jadalnię, salon połączony z kuchnią. Na ścianie wisi telewizor i jest tak pokojowo w tej części jadalnej. Podkładki pod kolor doniczek, które stoją na oknie. Ale tam pewnie będzie ciężko utrzymać porządek. Bo nie bardzo jest jak odkurzyć taki długi włos.
Sypialni nie mamy jeszcze wyremontowanej ale myślę czy tam tego dywanu nie wynieść.Martynka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Primka leż i pachnij
Pozazdrościć męża mój umie zrobić tylko kanapki
Primka biorę clexane- heparynę drobnocząsteczkową, ze wzgledu na obecność u mnie mutacji MTHFRPrimaSort lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Martynka30 wrote:Primka leż i pachnij
Primka biorę clexane- heparynę drobnocząsteczkową, ze wzgledu na obecność u mnie mutacji MTHFR -
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:Primka leż i pachnij
Primka biorę clexane- heparynę drobnocząsteczkową, ze wzgledu na obecność u mnie mutacji MTHFR -
Żania mnie zawsze boli, bierzesz rano? mnie lekarz nic nie mówił kiedy, a wyniki bety miałam po południu więc zaczęłam od wieczora...
Primka musi się udać terazPrimaSort lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
nick nieaktualny
-
Martynka30 wrote:Żania mnie zawsze boli, bierzesz rano? mnie lekarz nic nie mówił kiedy, a wyniki bety miałam po południu więc zaczęłam od wieczora...
Primka musi się udać teraz -
laseczki!
dostałam wyniki badań moczu i tam jest tak:
Mocz - badanie ogólne (ICD-9:A01)
Ciężar właściwy 1,020
Białko w moczu neg
Glukoza neg
Aceton ślad
Odczyn moczu (pH) 5,0
Urobilinogen norm
Bilirubina w moczu neg
Osad moczu - badanie mikroskopowe
Leukocyty 2-3 w polu widzenia
Nabłonki płaskie nieliczne
Flora bakterie (+)
chodzi mi o te bakterie. Mam coś z tym robić?