Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo jest ząb, który 2 lata temu był leczony kanałowo. Rok temu złamał się na pół. Został w dziąśle korzeń i jedna ścianka zęba - ta zewnętrzna.Madzik90 wrote:a nie masz jakiegoś zapalenia w tym zębie?
Pół roku temu dowiedziałam się, że ząb jest do usunięcia ale zwlekałam a teraz mam
-
nick nieaktualny
-
Brzuch może Cię boleć ewetualnie z nerwów!PrimaSort wrote:Teraz się schizuję, że brzuch mnie boli i że to od zęba
Ja mam coś podobnego w dolnej 6 ale moja dentystka mówi że trzeba go prześwietlić i to dopiero po porodzie więc wyluzuj
Gdyby to było mega pilne to jakoś by się zajęła tym zębem u mnie 
Ten ząb jest martwy i wyczyszczony z próchnicy, po kanałowym nie ma przecież nerwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 13:57

Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO tak...Madzik90 wrote:Rozumiem, mi tez czasem katastroficzne myśli wchodzą do Glowy. Tu strzyknie tam zaboli i juz panika w oczach.
Dzisiaj jedziemy z mężem kupić stół i krzesła. Już kilka miesiący kupujemy i nic nam z tego nie wychodzi więc dziś postanowiliśmy się zmobilizować.
Uwielbiam weekendy bo wtedy mąż jest w domu i razem spędzamy całe dwa dni
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehe, dzisiaj z przerażeniem stwierdziłam, że zabrakło mi mojego kwasu foliowego.
Najbliższa szansa na receptę dopiero w poniedziałek. Ale przypomniało mi się, że mój teść bierze jakiś kwas foliowy na reumatykę. Z tym, że widziałam u niego raz dawkę aż 15mg. No nic, lecę do szafki z lekami sprawdzić co on tam ma. No i okazało się, że 2 opakowania 5mg jeszcze ma. Uff, sytuacja opanowana
-
nick nieaktualnyZawsze możesz połknąć 4 zwykle kwasy folioweŻaniayarn wrote:hehe, dzisiaj z przerażeniem stwierdziłam, że zabrakło mi mojego kwasu foliowego.
Najbliższa szansa na receptę dopiero w poniedziałek. Ale przypomniało mi się, że mój teść bierze jakiś kwas foliowy na reumatykę. Z tym, że widziałam u niego raz dawkę aż 15mg. No nic, lecę do szafki z lekami sprawdzić co on tam ma. No i okazało się, że 2 opakowania 5mg jeszcze ma. Uff, sytuacja opanowana
Żaniayarn lubi tę wiadomość
-
Jestem z siebie dumna, zrobiłam zastrzyk sama
ale bolało mnie strasznie...
Ale dla Dzidzi wszystko, zrobię zdjęcie obsiniaczonego brzucha, potem niech mały patrzy jak matka się poświęcała
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia

Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
On ma rację! Ja kiedys zjadłam banana na noc i potem mi zakleił przełyk i "rura" mi się zapchała. Czułam się jakbym się trocin najadlaMartynka30 wrote:Tekst mojego męża- powoli jedz tego banana, bo się zapchasz

od tamtej pory juz nie jem bananów
Martynka30 lubi tę wiadomość

Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;*