Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:a nie masz jakiegoś zapalenia w tym zębie?
Pół roku temu dowiedziałam się, że ząb jest do usunięcia ale zwlekałam a teraz mam -
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Teraz się schizuję, że brzuch mnie boli i że to od zęba
Ja mam coś podobnego w dolnej 6 ale moja dentystka mówi że trzeba go prześwietlić i to dopiero po porodzie więc wyluzuj Gdyby to było mega pilne to jakoś by się zajęła tym zębem u mnie
Ten ząb jest martwy i wyczyszczony z próchnicy, po kanałowym nie ma przecież nerwaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 13:57
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:Rozumiem, mi tez czasem katastroficzne myśli wchodzą do Glowy. Tu strzyknie tam zaboli i juz panika w oczach.
Dzisiaj jedziemy z mężem kupić stół i krzesła. Już kilka miesiący kupujemy i nic nam z tego nie wychodzi więc dziś postanowiliśmy się zmobilizować.
Uwielbiam weekendy bo wtedy mąż jest w domu i razem spędzamy całe dwa dni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehe, dzisiaj z przerażeniem stwierdziłam, że zabrakło mi mojego kwasu foliowego.
Najbliższa szansa na receptę dopiero w poniedziałek. Ale przypomniało mi się, że mój teść bierze jakiś kwas foliowy na reumatykę. Z tym, że widziałam u niego raz dawkę aż 15mg. No nic, lecę do szafki z lekami sprawdzić co on tam ma. No i okazało się, że 2 opakowania 5mg jeszcze ma. Uff, sytuacja opanowana -
nick nieaktualnyŻaniayarn wrote:hehe, dzisiaj z przerażeniem stwierdziłam, że zabrakło mi mojego kwasu foliowego.
Najbliższa szansa na receptę dopiero w poniedziałek. Ale przypomniało mi się, że mój teść bierze jakiś kwas foliowy na reumatykę. Z tym, że widziałam u niego raz dawkę aż 15mg. No nic, lecę do szafki z lekami sprawdzić co on tam ma. No i okazało się, że 2 opakowania 5mg jeszcze ma. Uff, sytuacja opanowanaŻaniayarn lubi tę wiadomość
-
Jestem z siebie dumna, zrobiłam zastrzyk sama ale bolało mnie strasznie...
Ale dla Dzidzi wszystko, zrobię zdjęcie obsiniaczonego brzucha, potem niech mały patrzy jak matka się poświęcałaPrimaSort lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:Tekst mojego męża- powoli jedz tego banana, bo się zapchasz
Martynka30 lubi tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;*