Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:Primka co do zebów to moja stomatolog powiedziała że 8 może mi wyrwać w ciąży bo to na znieczuleniu i nie trzeba prześwietlać bo są na górnej szczęce także zapytaj swojej dentystki może akurat coś Ci z tym zębem zrobi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żaniayarn wrote:Chwytasz fałdkę, dezynfekujesz to miejsce i pod kątem 45 stopni wbijasz igłę ta ściętą stroną igły do góry. Całą igłę wbijasz i od razu "ciśniesz" potem trzeba to miejsce rozmasować.
A co do refundacji clexane. Robiłaś badania np. Na antykoagulant toczniowy lub przeciwciała ana? Mnie tylko raz wyszedł ten toczeń, później dwukrotnie już nie, ale moja pani ginekolog to naciagneła, że mam zespół antyfosfolipidowy (choć tak naprawdę go nie mam) i teraz lekarz rodzinny mi wypisuje receptę z refundacją i płace 12zł za 10 szt. Ona mi nie może tego wypisać bo przyjmuje tylko prywatnie. Taka polityka.
Może u Ciebie też się da coś naciągnąć? Bo jak będziesz musiała brać całą ciążę to Cie to trochę wyjdzie
Dzięki kochana
Robiłam tocznia, AnA , i cały ten zespół antyfosfol...2 razy wszystko i nic...
Ja też do gina chodzę priv, to nawet nie ma jak podciągnąć...ale dla dzidzi wszystkoMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:Martynko 4 tydzień.. Kiedy to było!
Zobaczysz jak szybko zleci i będziesz miała takiego wierciocha w brzuszku
A co na to Twój mąż? Powiedziałaś mu? -
nick nieaktualny
-
Ja też już zjadłam, ja od kilku dni gnębię jajka smażone na masełku
i musiałam się położyć na parę minut bo senność mnie zmogła
Teraz zamierzam wypić jogurt, choć ostatnio z tym ciężkoMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny