Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:Ja paprykę zagryzłam cukierkiem czekoladowym a co!
-
PrimaSort wrote:Odliczam dni do wizyty. Zostały 3
Jak wszystko będzie ok to i ja ustawię sobie suwaczek
To już niedaleko, choć pewnie wydaje Ci się wieczność...
Będzie wszystko dobrze ja w to wierzęPrimaSort lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O Boże, nie widziałam, że ktoś mnie pyta sorrki...
Nie, jestem bezrobotna, i właśnie dziś mi przypada odwiedzenie urzędu pracy...
Przez ponad 2 lata miałam firmę, ale musiałam zamknąć, że względu, że u nas mała mieścina i ludzie nie mają pracy, więc mało kto korzysta z usług...PrimaSort lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Martynka30 wrote:O Boże, nie widziałam, że ktoś mnie pyta sorrki...
Przez ponad 2 lata miałam firmę, ale musiałam zamknąć, że względu, że u nas mała mieścina i ludzie nie mają pracy, więc mało kto korzysta z usług...
Pamiętaj tylko żeby nie dźwigać ja wtedy jak dostałam tej kolki to przyniosłam dwie siaty z biedronki. Maz mnie tak ochrzanił ze mi w piety poszloPrimaSort lubi tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:O Boże, nie widziałam, że ktoś mnie pyta sorrki...
Przez ponad 2 lata miałam firmę, ale musiałam zamknąć, że względu, że u nas mała mieścina i ludzie nie mają pracy, więc mało kto korzysta z usług... -
Madzik90 wrote:I nie padłaś od zapachu?
Jedynie mi przeszkadza jak mąż przyjdzie z pracy i czasem mu nogi jadą to zaraz po nim krzyczę, że ma spadać pod prysznic -
Madzik90 wrote:Martynko nie martw sie jak zdecydowaliście sie na maluszka to dacie sobie radę ;*
Pamiętaj tylko żeby nie dźwigać ja wtedy jak dostałam tej kolki to przyniosłam dwie siaty z biedronki. Maz mnie tak ochrzanił ze mi w piety poszlo -
Mnie boli krzyż od tego łażenia
Madziu damy radę, musimy staram się nie dźwigać...
Znów naszły mnie strachy... muszę się położyć
Primka jadę we wtorek, ale raczej tylko po receptę i nie sądzę, żeby było coś widaćMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:Mnie boli krzyż od tego łażenia
Madziu damy radę, musimy staram się nie dźwigać...
Znów naszły mnie strachy... muszę się położyć
Primka jadę we wtorek, ale raczej tylko po receptę i nie sądzę, żeby było coś widać