Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:Sysia Kochanie, mam nadzieje ze to laboratorium coś pochrzanilo. Bo ta druga to była przecież mega wysoka. Sysia pamiętaj ze jestem jakbyś potrzebowała2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Na spokojnie, choć wiem ze się martwisz. Madzik może mieć rację co do tej ciąży mnogiej. Jutro zrób badanie i zobaczysz czy leci czy rośnie. Będziesz mieć wtedy pewność. Ale nie robiłaś tej bety w różnych laboratoriach?Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Sylwia może naprawdę laboratorium popełniło błąd? u mnie kiedyś tak było, odebrałam wynik bety i zawał, beta spadła, poszłam do domu i ryczę i dostaje telefon z laboratorium, że nastąpiła pomyłka ( dobrze, że się przyznali)
Sylwuś a niech się śmieją, wiesz ile razy ja teraz łaziłam do laboratorium, baby już wiedziały po co przychodzę.
Jak będziesz robić w innym laboratorium to powtórz 2 krotnie, bo często wartości z różnich miejsc różni się bardzo.
Trzymam bardzo mocno kciuki.
Paulinko nie dziwię się, że się przestraszyłaś mi kiedyś położna powiedziała, że w 1 trymestrze taka wydzielina się zdarza...
Gorzej jak to by była żywa krew, choć to też nie oznacza końca.
Kiedyś jak leżałam w szpitalu z ciążą zagrożoną, to dziewczyna wróciła z badania usg i dosłownie krew z niej chlustneła na podłogę, myślała, że to koniec a okazało się, że serduszko bije.
Dziewczynki jak się czujecie?Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
ja chodze gdzie oni pobieraja i gdzies wysyłaja, numeru mojego nie maja wiec wątpie zeby ktos cos mi powedział ;/ jezeli w ogóle to prawda ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
zaraz kupię testy ciążowe co robiłam zeby sprawdzic czy ciemnieje i jak beda jasniejsze to wszystko jasne jak ciemniejsze to znaczy jedno2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
S- trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :*
Ja wczoraj byłam u mamy lepić uszka i pierogi no i trochę mnie kłuło znowu, wzięłam nospe i przeszlo. Potem jak przyjechałam do domu znowu troszkę kłuło, ale się mężowi nie przyznałam.
W nocy się przebudzilam z dziwnym bólem podbrzusza i się przerazilam, ale odczekalam chwilę i okazało się, że to tylko "bączek" się próbował wydostać hehe
Teraz jeszcze leżę w łóżku, ale jak wyjdę i znowu mnie coś będzie kłuło, to dzwonię do lekarki i jadę na wizytę tak dla spokoju.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 09:03
s1985 lubi tę wiadomość
-
Arwen wrote:S, trzymaj sie dzielnie i jeszcze sie nie poddawaj. Daj koniecznie znac jak wyszly testy. No i powtorz betke, bo to podstawa - ale rozumiem, ze chcesz uniknac tego stresu...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Martynko jak cos wiesz na temat moich wynikow to odp
oboje z partnerem mamy
genotyp C/T polimorfizm c.677C/T genu MTHFR
heterozygotyczna postac genu mthfr
25% szans na wystapienie u pomomstwa homozygotycznego wariantu genu mthfr T/T
w zaleceniach napisali mozliwosc oznaczenia wariantu polimorficznego A/T genu Mthfr, czy mam sobie zrobic te kolejne badanie czy to duzo zmieni? czym się roznią te 3 warianty genu C/T co mamy, T/T (mozliowosc 25% u potomstwa) i A/T mozliwosc zrobienia badania na ten kierunekWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 10:46
-
S czyli jest nadzieja, idz jutro na betę do tego samego laboratorium co wczoraj
ta kolezanka z forum miała źle przyrastającą betę ale to był poziom 50 000!
Ja mam cały czas przeczucie, że były bliźniaki i jeden się wchłania.
a ogólnie jak się dziś czujesz? (fizycznie)Aniołek 7.10.2015 6/8 tc