Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
unadarcy wrote:Tysia widzę że 6 dni do @ masz, kiedy będziesz testować? Który to cykl po stracie?
Poza tym widok jednej kreski mnie strasznie smuci, więc wolę tego nie oglądać
To trzeci cykl po poronieniu, a drugi cykl starańunadarcy, Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak kiedyś marzyłam o okresie najlepiej raz na rok, tak teraz mając okres już się nie mogę doczekać terminu kolejnego... ah jak to się wszystko zmienia.
Tysia jak masz taką silną wole to super, jak ma test wyjść to wyjdzie... ale ja bym na Twoim miejscu nie wytrzymała
Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Jak kiedyś marzyłam o okresie najlepiej raz na rok, tak teraz mając okres już się nie mogę doczekać terminu kolejnego... ah jak to się wszystko zmienia.
Tysia jak masz taką silną wole to super, jak ma test wyjść to wyjdzie... ale ja bym na Twoim miejscu nie wytrzymała
Pamiętam jak kiedyś robiłam test ciążowy i modliłam się, żeby była jedna kreska. A teraz wiele bym oddała, żeby były dwie. Dokładnie, wszystko się zmienia
Silnej woli nie mam, po prostu mam jakieś przeczucie, że tym razem się nie udało, więc wolę poczekaćChociaż ostatnio też tak gadałam, a zrobiłam aż trzy testy haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 15:20
Aleksandra1988, Ola_45, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 17:52
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
nick nieaktualnyAle się zdenerwowałam... Eh... Ja z natury jestem strasznym płaczkiem więc i teraz łzy ze złości mi popłynęły.
Moja mama z "dobrą radą" zadzwoniła do mnie właśnie.
Chcemy z mężem zrobić remont a ona wszystko krytykuje. Dziś była na tyle bezczelna, że powiedziała że jak kupię te meble które oglądałam to jestem głupia i nie mam rozumu. Mało tego stwierdziła, że wszystko co w domu mamy to istna porażka ona by tego darmo nie chciała.
W końcu się rozłączyłam bo mnie aż brzuch zabolał i napisałam jej sms-a że przez nią mnie brzuch boli i że mam dość jej ciągłej krytyki
Bree lubi tę wiadomość
-
Ola_45 wrote:No był czas taki że robiąc test modliłam się też o jedną kreskę a teraz odwrotnie.. yh.. jakie to trudne, inni myślą że to takie łatwe, bach i ciąża no ale tak nie jest
Dokładnie, ale w końcu nam wszystkim się udaAleksandra1988 lubi tę wiadomość
-
Aleksandra1988 wrote:Ale się zdenerwowałam... Eh... Ja z natury jestem strasznym płaczkiem więc i teraz łzy ze złości mi popłynęły.
Moja mama z "dobrą radą" zadzwoniła do mnie właśnie.
Chcemy z mężem zrobić remont a ona wszystko krytykuje. Dziś była na tyle bezczelna, że powiedziała że jak kupię te meble które oglądałam to jestem głupia i nie mam rozumu. Mało tego stwierdziła, że wszystko co w domu mamy to istna porażka ona by tego darmo nie chciała.
W końcu się rozłączyłam bo mnie aż brzuch zabolał i napisałam jej sms-a że przez nią mnie brzuch boli i że mam dość jej ciągłej krytyki
Z tego co pamiętam, to pisałaś, że masz z mamą bardzo dobre kontakty... A tu takie coś... Może miała gorszy dzień. Ale nawet gorszy dzień nie usprawiedliwia takiego zachowania. Olej to i rób po swojemu, bo to twoje życie a nie twojej mamy.Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 17:53
Bree lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Z tego co pamiętam, to pisałaś, że masz z mamą bardzo dobre kontakty... A tu takie coś... Może miała gorszy dzień. Ale nawet gorszy dzień nie usprawiedliwia takiego zachowania. Olej to i rób po swojemu, bo to twoje życie a nie twojej mamy.
Szkoda gadać, w sprawy remontu wtrąca się na maksa.
A to nasze pieniądze a nie jej.Bree lubi tę wiadomość
-
Aleksandra1988 wrote:No gorszy, ale ona ma ostatnio często gorsze... Eh...
Szkoda gadać, w sprawy remontu wtrąca się na maksa.
A to nasze pieniądze a nie jej.
No widzisz, tym bardziej, że to wasze pieniądze a nie jej. Rób po swojemu. Olej temat i się nie denerwuj, bo może fasolina w tobie rośnie, a jej nerwy szkodząAleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Aleksandra może mama przechodzi menopauzę?
Nie bierz wszystkiego tak do siebie, życie jest zbyt krótkie i nie warte takich pierdół.
BuziakiByła 3 miesiące temu u lekarza w tej sprawie, bo ma uderzenia gorąca i okazało się że to początek menopauzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 15:57
Monkey, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Aleksandra1988 wrote:Przechodzi
Była 3 miesiące temu u lekarza w tej sprawie, bo ma uderzenia gorąca i okazało się że to początek menopauzy
Aleksandra1988, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 17:54
Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Ola_45 wrote:Kurde dziewczyny ale się wściekłam.. dzisiaj znowu test owulacyjny pozytywny i do tego rozciągliwy śluz się pojawił, taki jak "kurze białko" A mojego nie ma..
Ola_45, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny