Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChyba naleję sobie wody do wanny i zrobię sobie meeeeeega kąpiel w pianie
To się troszkę wygrzeję i zrelaksuję. Coś mam dużo śluzu...
Ale tak dziś pomyślałam, że jak się nie udało w tym cyklu to jeszcze kolejnym spróbuje, przecież głowy sobie z tego powodu nie urwę.unadarcy, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Już Ci współczuję... ja byłam ostatnio z moim po buty, to była TRA GE DIA!
Ps. Mój z tych co zawsze ma się w co ubrać i nie widzi potrzeby kupowania nowych ciuchów.
papola dziękuję Ci, w tym miejscu ukłon dla "mojego fotografa"
ale wczoraj fajnie wyszło z tymi zdjęciami, ja nie sądziłam że z takimi laskami piszę!!
Monkey masz rację, co za @ wredna...
A poza tym mówi "za 300 zł kurtka? To wolę chodzić w starej"unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleksandra1988 wrote:Chyba naleję sobie wody do wanny i zrobię sobie meeeeeega kąpiel w pianie
To się troszkę wygrzeję i zrelaksuję. Coś mam dużo śluzu...
Ale tak dziś pomyślałam, że jak się nie udało w tym cyklu to jeszcze kolejnym spróbuje, przecież głowy sobie z tego powodu nie urwę.
Tylko nie nalewaj gorącej wody, w ciąży tylko szybkie letnie kąpiele wskazane...
Papola jak idzie w cycki to ja jem dalej! Zmarniały mi po stracie...
Pij i korzystaj! Bo niedługo znowu odwyk!Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Tylko nie nalewaj gorącej wody, w ciąży tylko szybkie letnie kąpiele wskazane...
Papola jak idzie w cycki to ja jem dalej! Zmarniały mi po stracie...
Pij i korzystaj! Bo niedługo znowu odwyk!
37 stopni ma wodaunadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleksandra1988 wrote:Mój tak samo. Wkurzają go galerie i te tłumy w sklepach..
A poza tym mówi "za 300 zł kurtka? To wolę chodzić w starej"
Aleksandra 1988 mój ma garnitur z matury, a ma 33 lata - ponoć ma rzadki ale niezwykły fasonmatylda08, Aleksandra1988, Monkey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiejsza porada dnia z ovufriend:
"Boli Cię brzuch i musisz sięgnąć po lek przeciwbólowy? Unikaj niesterydowych leków przeciwzapalnych, tych które zawierają ibuprofen. Mogą one hamować owulację oraz utrudniać zagnieżdżenie się zarodka w macicy, ponieważ niekorzystnie wpływają na wzrost endometrium. Dlatego w czasie starania o dziecko zażywaj tylko te środki przeciwbólowe i przeciwzapalne, które nie posiadają w swoim składzie ibuprofenu."unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Unadarcy Ty kochana tak Kierzynki nie pocieszaj ze jak sie wczesniej dlugo starala to teraz szybko zafasolkuje bo ja poprzednio zaszlam przy pierwszym podejsciu to wiesz, nie chcialabym teraz czekac to starosci
Monkey, unadarcy lubią tę wiadomość
-
To mój M. jest przeciwieństwem On uwielbia zakupy, nie obejdzie się bez jakiegoś modnego zakupu. To fakt, że bardzo przywiązuje uwagę do swojego wyglądu, ale mnie to się podoba. Poza tym ja zakupów nie cierpię, więc mam osobistego doradcę
Aleksandra1988, kierzynka, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
[*] 06.2019 - Córeczka 24tc(cc)
Listopad 2020 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo sos praktycznie gotowy. Makaron wstawię, jak mąż wróci, żeby był ciepły.
Także postaram się być aktywna od teraz
Teraz wpierdzielam czarne oliwki aż mi się uszy trzęsą i patrzę na butelkę wina i powstrzymje się od napiciaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 14:15
tysiaa93, unadarcy, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość