Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Swoją drogą co teraz daje się na chrzest? Bo dawnooo nie byłam. Chrzestnymi nie jesteśmy, więc medaliki itp odpadają. Myślałam po prostu o kopercie a w środku kasa i kartka z życzeniami Przynajmniej rodzice kupią to czego akurat potrzebują
Aleksandra1988, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Swoją drogą co teraz daje się na chrzest? Bo dawnooo nie byłam. Chrzestnymi nie jesteśmy, więc medaliki itp odpadają. Myślałam po prostu o kopercie a w środku kasa i kartka z życzeniami Przynajmniej rodzice kupią to czego akurat potrzebują
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Swoją drogą co teraz daje się na chrzest? Bo dawnooo nie byłam. Chrzestnymi nie jesteśmy, więc medaliki itp odpadają. Myślałam po prostu o kopercie a w środku kasa i kartka z życzeniami Przynajmniej rodzice kupią to czego akurat potrzebują
Też myślę, że to najlepszy pomysł, zresztą dla każdego i na każdą okazję...tysiaa93, Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam ze tak wczoraj szybko zniknelam i bez dobranoc ale mnie tornado wymiotlo do lozka I tak mnie meczylo do rana
Juz zaczynam nadrabiac lekture, dobrze ze mam Beck'saunadarcy, kierzynka, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Przepraszam ze tak wczoraj szybko zniknelam i bez dobranoc ale mnie tornado wymiotlo do lozka I tak mnie meczylo do rana
Juz zaczynam nadrabiac lekture, dobrze ze mam Beck'sa
Uhuhu, to przynajmniej miałaś ciekawą nocAleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Swoją drogą co teraz daje się na chrzest? Bo dawnooo nie byłam. Chrzestnymi nie jesteśmy, więc medaliki itp odpadają. Myślałam po prostu o kopercie a w środku kasa i kartka z życzeniami Przynajmniej rodzice kupią to czego akurat potrzebują
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:ja dalam złotą zawieszkę serduszko a w środku litera M tak jak ma na imię dziecko plus łańcuszek plus taki tort stworzony z pieluszek, kocyka, skarpetek itp
Gdybym była chrzestną to spoko, ale tak to nie będziemy się wykosztowywaćkierzynka, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dałam srebny smoczek z wygrawerowanym imieniem datą urodzin i chrztu który sie otwierał i w środku było miejsce na 1 zabek . Zalezy do kogo idziesz my szliśmy do przyjaciółki - mówią że kasa sie zawsze rozejdzie a tak jakaś pamiątka
-
kierzynka wrote:no ja byłam chrzestną więc musiałam wydać trochę kasiory
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 14:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Ja dałam srebny smoczek z wygrawerowanym imieniem datą urodzin i chrztu który sie otwierał i w środku było miejsce na 1 zabek . Zalezy do kogo idziesz my szliśmy do przyjaciółki - mówią że kasa sie zawsze rozejdzie a tak jakaś pamiątka
Też bardzo fajny pomysł Jedne chrzciny są ze strony brata ciotecznego mojego faceta, a drugie chrzciny są ze strony siostry ciotecznej mojego faceta haha Nie robią razem tylko jakoś tydzień po tygodniu w kwietniu. Nawet nie znam dokładnych dat, bo mój oczywiście nie ma pamięci do takich rzeczy hahaunadarcy, matylda08, Bree lubią tę wiadomość