Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 17:50
Bree lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer ❄️- 22.12.2024
(beta 02.01.2025r) -
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:Dzieeeeeen dobry dziewczyny U mnie dzis piękne Słonce Moze zawistuje cos pozytywnego... Mialam,dzis bol,normalnie jak na okres jakby mialo cos wylecieć ale nic. A juz bylam smutniejsza ale nadzieja jeszcze jest:)
Nie martw bo tak poczarowałaś że ja przejęłam Twoją @, także nawet nie musisz testować Zaczynam 4 cykl po poronieniu, 2 cykl starań, będzie obserwacja, będzie temperatura, będą przeróżne atrakcje w tym testy ovulacyjne i badania krwi i usgSzalona CZARNA, Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na zaćmienie czekam od wczoraj w końcu jestem czarownicą U nas najbardziej widoczne o 10:50
Testować będę jutro rano
Wczoraj wracałam z mężem ze sklepu ( taaaak kupiłam nowa kuchenkę - w końcu placki nie będą się przypalać ) i tak mnie muliło strasznie że masakra. Mam nadzieję ujrzeć jutro dwie kreski. To już 14 dzień od pierwszego serduszkowania może fasola się zagnieździła Ja mam swój "ogródek" a mąż ma swój - zrobił w tym roku u nas na działce Może to znakMonkey, unadarcy, Aleksandra1988, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle się ciemnoooo zrobiło za oknem, dziwnie...
Szalona CZARNA wiem co czujesz, ja wczoraj też plamiłam i mimo negatywnych testów wierzyłam mocno że się udało....aż do dzisiaj kiedy @ się pełną parą pojawiła.
Nadzieja umiera ostatnia.... i trzeba wierzyć!!
U Ciebie może tylko na plamieniu się skończyć, czytałam że wiele kobiet w ciąży plami w terminie @.
Trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Teraz już nie plamie. Czytałam, że to może być zagnieżdżenie się zarodka w scianie macicy... Chyba fiksuje już.
Ja tez juz nie plamię. Zwariować idzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 11:04
unadarcy, Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Nie będę się załamywać! Jeśli teraz nie jest dla mnie czas mam nadzieję, że za miesiąc @ nie przyjdzie. Cycki do góry i cała na przód
unadarcy, Monkey, Aleksandra1988, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość