Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję haha błysk w oku
tysiaa93 % były, ale jeszcze w głowie nie szumiało, aż tak strasznie
a wesele było kuzynkitysiaa93, Bree, Monkey, unadarcy lubią tę wiadomość
[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
[*] 06.2019 - Córeczka 24tc(cc)
Listopad 2020 -
Dobranoc Kochane!
Ja na szczęście po czarnym weekendzie już zaczynam przesypiać noce w miarę spokojnie! oby ta była lepsza niż poprzednie i żeby jutrzejszy dzień był jeszcze lepszym niż dzisiejszy!tysiaa93, unadarcy, Szalona CZARNA, Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
[*] 06.2019 - Córeczka 24tc(cc)
Listopad 2020 -
nick nieaktualny
-
papola wrote:Dobranoc Kochane!
Ja na szczęście po czarnym weekendzie już zaczynam przesypiać noce w miarę spokojnie! oby ta była lepsza niż poprzednie i żeby jutrzejszy dzień był jeszcze lepszym niż dzisiejszy!unadarcy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
unadarcy wrote:http://images70.fotosik.pl/721/332df9d51593649d.jpg
teraz musi zadziałać!!!
Spijcie dobrze
działa, działa, działa!
no nie powiem, milutka fotka na noc jakiś tatuaż widzę i wcale nie jesteś podobna do tej małpki z twojego avka hahaOla_45, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale nadrukowałyście stron! ale już przeczytałam Super pomysł z fotkami wszystkie jesteście śliczne! Ja już dziś sobie daruję aaale jak jakieś zdjęcie "wyjściowe" znajdę to pokażę. Jutro mimo L4 muszę iść na kurs (robię dodatkowe kwalifikacje).
Micia gratuluję i ja! Życzę spokojnej ciąży.
Mówicie Dziewczynki, że na odbudowe endometrium trzeba czerwonego winka wypić? Tak mi się chce jakiegoś alkoholu... nie piłam nic od 27stycznia!
Aaaa i jeszcze policzyłam, że drugi miesiąc leci bez serduszkowania z moim.. bo najpierw w 6 tc miałam plamienie i zakaz, a potem dowiedzieliśmy się, że Fasolka nie urośnie więc też nie było ochoty żadnej a teraz trzeba czekać żeby się zagoiło. Ech..nie pamiętam takiej długiej przerwy. Już mi się śni po nocach! hehetysiaa93, unadarcy, Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:Ale nadrukowałyście stron! ale już przeczytałam Super pomysł z fotkami wszystkie jesteście śliczne! Ja już dziś sobie daruję aaale jak jakieś zdjęcie "wyjściowe" znajdę to pokażę. Jutro mimo L4 muszę iść na kurs (robię dodatkowe kwalifikacje).
Micia gratuluję i ja! Życzę spokojnej ciąży.
Mówicie Dziewczynki, że na odbudowe endometrium trzeba czerwonego winka wypić? Tak mi się chce jakiegoś alkoholu... nie piłam nic od 27stycznia!
Aaaa i jeszcze policzyłam, że drugi miesiąc leci bez serduszkowania z moim.. bo najpierw w 6 tc miałam plamienie i zakaz, a potem dowiedzieliśmy się, że Fasolka nie urośnie więc też nie było ochoty żadnej a teraz trzeba czekać żeby się zagoiło. Ech..nie pamiętam takiej długiej przerwy. Już mi się śni po nocach! hehe
To pij duuużo winka, przyjemne z pożytecznym Aj, aż sama bym się napiła ale o tej godzinie to troszkę nie bardzo
Jak już dorwiesz się do swojego faceta, to się nie odkleisz Im dłużej się na coś czeka tym bardziej jest to przyjemne
I jak znajdziesz jakieś swoje foto to pokaż, pokaż, pokaż!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 23:35
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 17:50
Szalona CZARNA, Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer ❄️- 22.12.2024
(beta 02.01.2025r) -
Dzieeeeeen dobry dziewczyny U mnie dzis piękne Słonce Moze zawistuje cos pozytywnego... Mialam,dzis bol,normalnie jak na okres jakby mialo cos wylecieć ale nic. A juz bylam smutniejsza ale nadzieja jeszcze jest:)
Ola_45, unadarcy, Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość