WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda nie... alkoholiczką nie jestem, Ty też nie jesteś... Ja na pewno mam stan przedalkoholikowy a to różnica :)

Tysia masz czas dla siebie, bez chłopa, z tego też można jakieś plusy wyciągnąć ;)

To ja już nigdy o szóstej!!!! Never ever!!!!! heheheh :)

Staraczka ja jarałam 12 lat, pierwszego fajka zapaliłam po 2 tygodniach pobytu w internacie, potem tylko było gorzej... Mój jarał chyba od podstawówki! I dla naszej ciąży rzuciliśmy, najpierw ja "z okazji" zajścia, potem on "z okazji "poronienia". Nie ma reguły na zdrową ciążę, zakończoną zdrowym dzieciaczkiem! Każdy postępuje według własnego sumienia i tyle w tym temacie...

Ja mojego nie zgwałciłam, bo mam takie zaległości w pracy że hej, wolałam całymi dniami na forum siedzieć, a tu koniec miesiąca a ja z ręką w nocniku!! :P Pracuję w domu i zawsze na koniec miesiąca mam nawał pracy, ale jakoś o tym zapomniałam a dzisiaj już 30!!!! Dzieki Bogu że ten miesiąc ma 31 dni !!! :)
    Ale browarka sącze.... za Kierzynkową fasole, co się nie napiję, jak się napiję, nie? :)

matylda08, Staraczka23, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unadarcy wiem że do alkoholizmu to jeszcze nam daleko wszystko dla ludzi w odpowiednich proporcjach:)
    A co ciekawego robisz w pracy ?

unadarcy, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka przecież to Twój wybór wiec ja nie rozumiem ludzi którzy się ciebie czepiają ;) tak chcesz to tak robisz nic komuś do tego ;)

Staraczka23, unadarcy, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie ze diagnostyka poleca pakiet badań dla kobiet starajacych się za 90 zł tylko trzeba się zarejestrowac na stronie i pobrać kupon ja to zrobiłam i sobie machnę w tygodniu te badania tak dla siebie :)

unadarcy, kierzynka, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    Staraczka przecież to Twój wybór wiec ja nie rozumiem ludzi którzy się ciebie czepiają ;) tak chcesz to tak robisz nic komuś do tego ;)
    Dokładnie dlatego nie zwrac na to uwagi, jednak na miescie z brzuchem bym nie zapalila, wyglada to troche dziwnie w oczach innych :D

unadarcy, kierzynka, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Unadarcy wiem że do alkoholizmu to jeszcze nam daleko wszystko dla ludzi w odpowiednich proporcjach:)
    A co ciekawego robisz w pracy ?

No właśnie nic ciekawego. Obecnie tylko księgowością naszej firemki i jak trzeba to czasem mój mi zleca zadania do wykonania :) I jak jest koniec miesiąca to siedzę w tych papierzyskach, a że ja księgowa samouk to mi trochę schodzi... mam nadzieję że do więzienia nas nie zamkną :)

matylda08, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    No właśnie nic ciekawego. Obecnie tylko księgowością naszej firemki i jak trzeba to czasem mój mi zleca zadania do wykonania :) I jak jest koniec miesiąca to siedzę w tych papierzyskach, a że ja księgowa samouk to mi trochę schodzi... mam nadzieję że do więzienia nas nie zamkną :)
    ha ha ha ja pracuję w więzieniu :)

unadarcy, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:

To będziesz nam browarka donosić po znajomości, plis plis plis :)

matylda08, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Dokładnie dlatego nie zwrac na to uwagi, jednak na miescie z brzuchem bym nie zapalila, wyglada to troche dziwnie w oczach innych :D
    No fakt ;) jak ludzie widzą kobiety w ciąży z fajkiem to myślą że patologia ;)

Staraczka23, Szalona CZARNA, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Bree Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja juz po terapii, wrocilam do domu 3 godziny temu ale ledwo siedze taka spiaca jestem :P pisalam wczesniej jak siedzialam w poczekalni u terapeuty ale widze tel mi nie dodal komentarzy :P

Ale mi lekture zostawilyscie... :D

Kierzynka a z Toba to sobie jeszcze porozmawiam, tak stara ciotke w konia robic :D kto tu pisal ze na 100 procent nie jest w ciazy??? :D W dupsko ode mnie dostaniesz :D

A tak serio to zajebiscie sie ciesze jak jasna cholera, gratuluje Ci i w ogole sciskam :D :* buziaki mamuska :D :3 wyskakuj z wirusow :D

A teraz pora nadrobic zaleglosci :D Tylko sobie warke otworze i wypije Wasze zdrowko ;) Kurna jestem taka spiaca ze nie wiem czy nie zasne zanim dojade do konca tego co tu naplodzilyscie :D Nie ze nudnie bo wiem ze emocje w cholere byly ale ja nie wiem co sie ze mna dzieje, chyba zamieniam sie spiaca kurewne :D

Staraczka23, matylda08, unadarcy, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Hej ja juz po terapii, wrocilam do domu 3 godziny temu ale ledwo siedze taka spiaca jestem :P pisalam wczesniej jak siedzialam w poczekalni u terapeuty ale widze tel mi nie dodal komentarzy :P

Ale mi lekture zostawilyscie... :D

Kierzynka a z Toba to sobie jeszcze porozmawiam, tak stara ciotke w konia robic :D kto tu pisal ze na 100 procent nie jest w ciazy??? :D W dupsko ode mnie dostaniesz :D

A tak serio to zajebiscie sie ciesze jak jasna cholera, gratuluje Ci i w ogole sciskam :D :* buziaki mamuska :D :3 wyskakuj z wirusow :D
    Ty kurewna może i Ty zaciążyła ;)

Bree lubi tę wiadomość

• Monkey Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kierzynka aaaaaaaa!!!!!0yahoo.gif

Serdeczne gratulacje!!!

matylda08, kierzynka, Szalona CZARNA, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka nie chce Cie urazic. Ja uwazam, ze dla dobra dziecka powinno sie rzucic na czas ciazy. I niech nikt nie mowi, ze trzeba stopniowo.nieprawda. fajki sa szkodliwe, potem po porodzie lekarz i tsk widzi ktora palila bo lozysko jest czarne. Ja nie pale wiec moze dlatego latwo mi mowic. Moja kolezanka palila 15lat a potem poszla na jakies bioprądy i przestala :)

Monkey, Staraczka23, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co się stało z suwaczkami?

Mam zamiar się z Wami zsolidaryzować i ide po browarka ;)

kierzynka, matylda08, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree śpiąca kurewna? Heheheh dobrze przeczytałam? ;) no wiesz ale ja na prawdę myślałam że nici ztego bo wwcześniej starałam się 16 cykli ;)

Monkey, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam zamiaru nikogo oceniać ani tym bardziej linczować ale ja nie paliłam ani w ciąży ani przez dwa lata karmienia.
    Jednak jak tylko odstawiłam małą od piersi to zaczęłam palić jak dawniej.
    Taki to paskudny nałóg...

kierzynka, Staraczka23, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O masz! Przegapiłam magiczne 666 035.gif

kierzynka, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    byłam w terenie i net mi padł w telefonie. To było tak że robię sobie testy owu bo mam sporo więc patrząc na to że przez cały cykl nie mialam ani jednej krechy to wzięłam i dziś też zrobiłam (wczoraj i przedwczoraj nie bo byłam u rodziców) i patrze a tu dwie krechy. Myślę sobie kurdeeee owulacja dwa dni przed @? ale przypomniałam sobie że przecież testy owu wykrywają też hormon ciążowy więc poleciałam do galerii do rossmanna i w kiblu zrobiłam ciążowy... no dwie krechy!

83c668ff4029a0d8med.jpg

GRATULACJE :) :) :)

kierzynka, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pap to fakt ze nie jest zdrowe palenie w ciąży no ale nie możemy potępiać staraczki bo to jej wybór jest i jej życie ;) każdy robi tak jak akurat chce ;) na szczęście u nas nie ma tak ze wszystkie się rzucają na pożarcie i powstaje wielka kłótnia ;) fajnie ze nie klocimy się tylko wspieramy ;)

Staraczka23, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:

Matylda praca marzenie ja po resocjalizacji jestem :D

kierzynka, tysiaa93, dorbie, Bree lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
‹‹ 291 292 293 294 295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ