Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMatylda nie... alkoholiczką nie jestem, Ty też nie jesteś... Ja na pewno mam stan przedalkoholikowy a to różnica
Tysia masz czas dla siebie, bez chłopa, z tego też można jakieś plusy wyciągnąć
To ja już nigdy o szóstej!!!! Never ever!!!!! heheheh
Staraczka ja jarałam 12 lat, pierwszego fajka zapaliłam po 2 tygodniach pobytu w internacie, potem tylko było gorzej... Mój jarał chyba od podstawówki! I dla naszej ciąży rzuciliśmy, najpierw ja "z okazji" zajścia, potem on "z okazji "poronienia". Nie ma reguły na zdrową ciążę, zakończoną zdrowym dzieciaczkiem! Każdy postępuje według własnego sumienia i tyle w tym temacie...
Ja mojego nie zgwałciłam, bo mam takie zaległości w pracy że hej, wolałam całymi dniami na forum siedzieć, a tu koniec miesiąca a ja z ręką w nocniku!!Pracuję w domu i zawsze na koniec miesiąca mam nawał pracy, ale jakoś o tym zapomniałam a dzisiaj już 30!!!! Dzieki Bogu że ten miesiąc ma 31 dni !!!
Ale browarka sącze.... za Kierzynkową fasole, co się nie napiję, jak się napiję, nie?matylda08, Staraczka23, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA wiecie ze diagnostyka poleca pakiet badań dla kobiet starajacych się za 90 zł tylko trzeba się zarejestrowac na stronie i pobrać kupon ja to zrobiłam i sobie machnę w tygodniu te badania tak dla siebie
unadarcy, kierzynka, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Staraczka przecież to Twój wybór wiec ja nie rozumiem ludzi którzy się ciebie czepiają
tak chcesz to tak robisz nic komuś do tego
unadarcy, kierzynka, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Unadarcy wiem że do alkoholizmu to jeszcze nam daleko wszystko dla ludzi w odpowiednich proporcjach:)
A co ciekawego robisz w pracy ?
No właśnie nic ciekawego. Obecnie tylko księgowością naszej firemki i jak trzeba to czasem mój mi zleca zadania do wykonaniaI jak jest koniec miesiąca to siedzę w tych papierzyskach, a że ja księgowa samouk to mi trochę schodzi... mam nadzieję że do więzienia nas nie zamkną
matylda08, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:No właśnie nic ciekawego. Obecnie tylko księgowością naszej firemki i jak trzeba to czasem mój mi zleca zadania do wykonania
I jak jest koniec miesiąca to siedzę w tych papierzyskach, a że ja księgowa samouk to mi trochę schodzi... mam nadzieję że do więzienia nas nie zamkną
unadarcy, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Dokładnie dlatego nie zwrac na to uwagi, jednak na miescie z brzuchem bym nie zapalila, wyglada to troche dziwnie w oczach innych
jak ludzie widzą kobiety w ciąży z fajkiem to myślą że patologia
Staraczka23, Szalona CZARNA, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Hej ja juz po terapii, wrocilam do domu 3 godziny temu ale ledwo siedze taka spiaca jestem
pisalam wczesniej jak siedzialam w poczekalni u terapeuty ale widze tel mi nie dodal komentarzy
Ale mi lekture zostawilyscie...
Kierzynka a z Toba to sobie jeszcze porozmawiam, tak stara ciotke w konia robickto tu pisal ze na 100 procent nie jest w ciazy???
W dupsko ode mnie dostaniesz
A tak serio to zajebiscie sie ciesze jak jasna cholera, gratuluje Ci i w ogole sciskam:* buziaki mamuska
wyskakuj z wirusow
A teraz pora nadrobic zaleglosciTylko sobie warke otworze i wypije Wasze zdrowko
Kurna jestem taka spiaca ze nie wiem czy nie zasne zanim dojade do konca tego co tu naplodzilyscie
Nie ze nudnie bo wiem ze emocje w cholere byly ale ja nie wiem co sie ze mna dzieje, chyba zamieniam sie spiaca kurewne
Staraczka23, matylda08, unadarcy, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Hej ja juz po terapii, wrocilam do domu 3 godziny temu ale ledwo siedze taka spiaca jestem
pisalam wczesniej jak siedzialam w poczekalni u terapeuty ale widze tel mi nie dodal komentarzy
Ale mi lekture zostawilyscie...
Kierzynka a z Toba to sobie jeszcze porozmawiam, tak stara ciotke w konia robickto tu pisal ze na 100 procent nie jest w ciazy???
W dupsko ode mnie dostaniesz
A tak serio to zajebiscie sie ciesze jak jasna cholera, gratuluje Ci i w ogole sciskam:* buziaki mamuska
wyskakuj z wirusow
Ty kurewna może i Ty zaciążyłaBree lubi tę wiadomość
-
Staraczka nie chce Cie urazic. Ja uwazam, ze dla dobra dziecka powinno sie rzucic na czas ciazy. I niech nikt nie mowi, ze trzeba stopniowo.nieprawda. fajki sa szkodliwe, potem po porodzie lekarz i tsk widzi ktora palila bo lozysko jest czarne. Ja nie pale wiec moze dlatego latwo mi mowic. Moja kolezanka palila 15lat a potem poszla na jakies bioprądy i przestala
Monkey, Staraczka23, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Ja nie mam zamiaru nikogo oceniać ani tym bardziej linczować ale ja nie paliłam ani w ciąży ani przez dwa lata karmienia.
Jednak jak tylko odstawiłam małą od piersi to zaczęłam palić jak dawniej.
Taki to paskudny nałóg...kierzynka, Staraczka23, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
kierzynka wrote:byłam w terenie i net mi padł w telefonie. To było tak że robię sobie testy owu bo mam sporo więc patrząc na to że przez cały cykl nie mialam ani jednej krechy to wzięłam i dziś też zrobiłam (wczoraj i przedwczoraj nie bo byłam u rodziców) i patrze a tu dwie krechy. Myślę sobie kurdeeee owulacja dwa dni przed @? ale przypomniałam sobie że przecież testy owu wykrywają też hormon ciążowy więc poleciałam do galerii do rossmanna i w kiblu zrobiłam ciążowy... no dwie krechy!
GRATULACJEkierzynka, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Pap to fakt ze nie jest zdrowe palenie w ciąży no ale nie możemy potępiać staraczki bo to jej wybór jest i jej życie
każdy robi tak jak akurat chce
na szczęście u nas nie ma tak ze wszystkie się rzucają na pożarcie i powstaje wielka kłótnia
fajnie ze nie klocimy się tylko wspieramy
Staraczka23, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość