Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRozumiem ze nie powinnam ale jak ja uzalezniona to nic nie poradze, przestalam palic w tamtym roku ponad miesiac, na początku bylo ciezko bo potrafilam o 8 byc u mamy zeby zapalic, w domu nie chcialam ich miec, maz wrocil z zagranicy denerwowal i znowu zaczęłam, nie przecze roznice widzialam w wygladzie poprawa byla. teraz tak mysle sobie a moze jak poczuje pierwsze ruchy to fajki odstawie, coz niewiem jak to bedzie..
Moja siostra kilka lat temu byla na jakis talerzach, nie palila 3 tyg i zaczela znowu.
Wczoraj teść pytal czy pale mowilam ze jak nie rzygam to pale, myslalam ze mnie odrzuci ale jednak nie, ja bez fajki sje stresuje chodze nerwowa, mama troche krzyczy bo ja po przejsciach z cp to teraz powinnam nie palic, boje sie wizyty babci za miesiac bo juz przez telefon mialczala ze pale
jedne pija drugie palą hehetysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Kierzynka, gratuluję! Cieszę się Twoim szczęściem, niech fasolka rośnie zdrowo i mocno się mamusi trzyma!
Staraczka, ja nawet słyszałam, że nałogowi palacze nie powinni od razu rzucać palenia tylko stopniowo, podobno też dotyczy to ciąży. Ale jak tylko chcesz palić, to jest Twój wybór. Ja osobiście nie palę.
Staraczka23, kierzynka, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
[*] 06.2019 - Córeczka 24tc(cc)
Listopad 2020
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Staraczka musisz mieć silną wolę żeby nie palić. Może jeszcze będzie tak ze nagle stwierdzisz ze od dziś koniec i juz
Ide spac nie rozpisujcie sie za bardzo
Monkey, kierzynka, unadarcy, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Moim zdaniem jeśli nie chcemy być oceniani, to nie oceniajmy innych
Ja nie palę, więc w ciąży też nie będę palić. Ale jeśli ktoś jest uzależniony to inna sprawa. Moja znajoma jest od fajek uzależniona, w ciąży popalała i urodziła zdrowego synka, na to nie ma reguły. Chyba lepiej zapalić raz na jakiś czas niż chlać na umór jak niektóre.
unadarcy, matylda08, kierzynka, Staraczka23, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
unadarcy wrote:Wolność moja kończy się tam gdzie zaczyna Twoja!
Staraczka niech se jara ile chce, a ja i tak wypiję jej zdrowie
Buziaki, ja lece do mojego ZAJONCA dzieci robić
To idźcie trochę pozajoncować, zróbcie bardzo dużo zajencykierzynka, Staraczka23, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Wolność moja kończy się tam gdzie zaczyna Twoja!
Staraczka niech se jara ile chce, a ja i tak wypiję jej zdrowie
Buziaki, ja lece do mojego ZAJONCA dzieci robić
Tylko mu jaj nie urwij bo jak chłop będzie wyglądał na święta . Mój zaraz wraca więc do dzieła .
Temat tytoniowy uwazam za zakończony
Sciskam i dobranoc do jutrakierzynka, tysiaa93, Staraczka23, Bree lubią tę wiadomość