Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bree wrote:Hahaha Monkey pij, pij na zapas bo niedlugo nie bedziesz mogla
U mnie tak wieje ze lotnisko obok przestalo przzyjmowac samoloty bo maja klopot z ladowaniemCo widac na zalaczonym filmiku
https://www.youtube.com/watch?v=08zjOP9tj4Q&feature=youtu.be
Gdybym leciała samolotem podczas takiego wiatru, to nawaliłabym się od razu po zejściu z podkładu, mega stresunadarcy, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Pozwalam sobie dołączyć do Waszej listy, choć na razie czekam na @ i wizytę u nowego gina, starania rozpoczniemy jak tylko dostaniemy zielone światło.
Wiem, że to głupie, ale strasznie się cieszę, że ten paskudny miesiąc się kończy.
Bree, tysiaa93, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualnyNo w końcu moge do Was zajrzeć!
Auto odstawioneplany zrypane, jutro podróż autobusem mnie czeka, mam nadzieję że wszyscy podróżni będą po kąpieli...
Gin przepadł... ah!
monika_89 ale mnie prześwietliłaś, no ja już znam swoją diagnoze, zobaczymy czy mi lekarz potwierdzi. Zrobiłam dzisiaj antyTG i TPO, ft3 ft4, jutro może odbiorę jak mi auto oddadzą... Bree ja tutaj znalazłam wszystkie info o hashimoto: https://ovufriend.pl/pamietnik/potyczki-lili,1697.html
Ola daj znać co Ci Gin powiedział.
Monkey a ja do żabki lece po sześciopaka harnasia, bo mają promocje, 3 harnasie za 5zł.
Bree ja też dopijam zawsze browara nawet jak szczochami już smakuje, chociaż to w sumie nie wiem jak szczochy smakują ...
Paola87 to nic strasznego, kiedyś to robili w sali zabiegowej, trwało to 10 minut i do domu się szło.. tak mi położne mówiły, a teraz to wielce oprawe zrobili, sala operacyjna itd i straszą biedne dziewczyny. Nie bój się, nie ma czego. Co do samego zabiegu to ja z perspektywy czasu wolałabym iśc na łyzeczkowanie macicy niż do dentysty
Straszny dzień miałam, straszny..... ide po bro! Buziakitysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
fuksja wrote:Pozwalam sobie dołączyć do Waszej listy, choć na razie czekam na @ i wizytę u nowego gina, starania rozpoczniemy jak tylko dostaniemy zielone światło.
Wiem, że to głupie, ale strasznie się cieszę, że ten paskudny miesiąc się kończy.
Hej FuksjaCzekanie na pierwszą miesiączkę jest najgorsze. Jak ona przyjdzie i będziecie mogli się starać o maluszka, to będzie już z górki
unadarcy, Bree, fuksja, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Na bank
Koszmarnie się boję samolotów, ot taka moja fobia
Ja nigdy nie leciałam samolotem i chyba nigdy nie polecęNiby nie mam lęku wysokości ale jakoś tak się obawiam... Tak samo nigdy nie polecę balonem ani nie skoczę ze spadochronem. Chyba, że pod wpływem
unadarcy, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No, mowilam ze troche wieje
Ja lubie latac samolotem, zawsze siadam na ogonie bo tam bardziej husta
turbulencje lubie ale jak sa male
Robie pankejki, albo jak kto woli racuchy z borowka amerykanska, chcecie?
Bo mnie jakos mdli i nie umiem jescale to nie fasolka, chyba troche wczesniej namieszalam kapusta kiszona
tysiaa93, unadarcy, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:No, mowilam ze troche wieje
Ja lubie latac samolotem, zawsze siadam na ogonie bo tam bardziej husta
turbulencje lubie ale jak sa male
Robie pankejki, albo jak kto woli racuchy z borowka amerykanska, chcecie?
Bo mnie jakos mdli i nie umiem jescale to nie fasolka, chyba troche wczesniej namieszalam kapusta kiszona
Pewnie! Wyślij kurierem!
A może to jednak fasola...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 17:45
unadarcy, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
unadarcy wrote:Ale się zgrzałam, tak leciałam do źródełka bo zimne piwko!
Bree o tak chce, ja chciałam robić ostatnio racuchy, ale mój mi powiedział, coś w stylu: że ja mam się tym najeść? no i nie zrobiłam
Ale teraz przynajmniej możesz odetchnąć i napić się tego zimnego piwka
Mój też zawsze mówi, że naleśnikami albo plackami to on się nie naje, musi być mięcho i już!unadarcy, Bree, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Unadarcy dzieki za linka
wspolczuje ci klopotow z autem, ja bez auta to jak bez dupa, ba, gorzej, jak bez browara
Tak sie wkurzylam na Twojego pecha ze sie musze napictysiaa93, unadarcy, kierzynka, Monkey, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Unadarcy dzieki za linka
wspolczuje ci klopotow z autem, ja bez auta to jak bez dupa, ba, gorzej, jak bez browara
Tak sie wkurzylam na Twojego pecha ze sie musze napic
Każda okazja, żeby się napić jest dobra!Bree, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Miecho oczywiscie jest, a racuchy na deser
Ja sama sie nalesnikiem nie najem, skubne ale pozniej drzwi od lodowki sie czesto otwieraja bo musze czyms dobic
Zimne piwko Unadarcy.... mmmmmm...unadarcy, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Ale teraz przynajmniej możesz odetchnąć i napić się tego zimnego piwka
Mój też zawsze mówi, że naleśnikami albo plackami to on się nie naje, musi być mięcho i już!
Taaa, albo co to ja królik?
Mięcho i ziemniaki do tego polane toną tłuszczu, fuuuuuuu....
Jak mu zrobiłam ostatnio filet z kurczaka ale smażony na papierze bez tłuszczu, to nazwał go wióremJa często 2 obiady gotuję, dobija mnie to...
Wasze zdrówko, no i zdrówko forumowych fosolek! gul, gul, gul....Bree, tysiaa93, matylda08, monika_89 lubią tę wiadomość