Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy najnowsiejsze kobietki i zapraszamy do rozmowy o wszelkich alkoholach, owulacjach, fiuciszczach i innych róznych sprawach
Na forum można się odstresować i odprężyć
napić w towarzystwie i oddepresić
Bree, Szalona CZARNA, PrimaSort, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Cześć dziewczyny
Utraciłam ciążę w styczniu tego roku. Otrzymałam zielone światło na starania od tego miesiąca (marca). Starania nie powiodły się mimo częstego współżycia w cyklu. Kwiecień będzie moim drugim cyklem starań. Aktualnie jestem po drugiej @ od zabiegu
Czy mogę do Was dołączyć?
Widzę, że wśród Was są również dziewczyny, którym się udało zajść w ciążę oraz starające się
Witaj PrimaSort.
U nas zawsze wesoło mimo doświadczeń każdej z nas. Tu są same krejozlki. Sama zobaczysz. Musisz być dzielna i łapać same radosne chwile. Na wszystko jest czas i pora będzie wszytsko dobrze:)kierzynka, Bree, PrimaSort, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
zapisana do magicznej listy
ojj dzisiaj to sobie strzele browarka jak wrócę od koleżanki z salonu piękności
rzęski sobie walnę
ja to mam fioła na punkcie dziecka po tym poronieniu to już w ogóleza bardzo się nakręcam bez powodu... i wózki dziecięce oglądam w internecie...
Dobrze że mam faceta który mnie wspiera z całej siłykierzynka, Bree, Szalona CZARNA, tysiaa93, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Karolajna91 każda z nas pragnie tego samego. Ale spokojnie. Wszytsko się poukłada. Nie myśl nie nakręcaj się bo się zablokujesz. Pełen relaks i do roboty
Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Ja od dziś wracam do jogi... Koniecznie. Poczułam przypływ tej energii. Wyciszę się. Chodze od wczoraj jak bomba atomowa nabuzowana.
Dziś się chyba ovu zaczyna. Wszystko na to wskazuje. Ból lewego jajnika podbrzusza podwyższona temperaturka zmieniony śluz i test pokazuje słaba drugą kreskę... Więc od dziś znów ta ciężka pracaaa
Tym tekstem o fiuciszczach to rozwaliłyście systemBree, kierzynka, tysiaa93, Monkey, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Karolajna wszystkie tutaj mamy fiola na swoj sposob
Tak ze czuj sie jak w rodzinie
Szalona CZARNA ja chyba wroce do pisania i mandali
Tez sie czuje nabuzowana jak atom i musze dac ujscie tej energii
pobolewa mnie dziwnie prawa piers i juz jakies wewnetrzne glosy cos mi tam w glowie szepcza ale staram sie nie dac zwariowac i ulec podstepnym podszeptom
Czekam na losowanie mojego totka na chybil trafilMam n mysli zakonczenie mojego obecnego cyklu
A co do fiuciszcza to Oskar za slowotworstwo dla Kierzynkikierzynka, Szalona CZARNA, karolajna91, tysiaa93, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Kierzynka Twoje zajście w ciąże czego jestem pewna...
Dzwonił bocian przed chwilą potwierdzić dostarczenie paczuszki
... napawa mnie ogromnym optymizmem
Da się! Po prostu na Ciebie patrze z perspektywy swojej bo w tym samym tygodniu straciłyśmy maleństwa. Trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie i fasolkę. Wiem, że tam się już kiełkuje Oj wiem
Bree, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Kierzynka Twoje zajście w ciąże czego jestem pewna...
Dzwonił bocian przed chwilą potwierdzić dostarczenie paczuszki
... napawa mnie ogromnym optymizmem
Da się! Po prostu na Ciebie patrze z perspektywy swojej bo w tym samym tygodniu straciłyśmy maleństwa. Trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie i fasolkę. Wiem, że tam się już kiełkuje Oj wiem
fakt, czytanie że komuś się udało w miarę szybko pomaga, bo ja dzięki temu wmówiłam sobie że będzie dobrze i sie uda jak byłam zaraz po poronieniu
Szalona CZARNA, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Witaj PrimaSort
Przykro mi z powodu Twojej straty, dolaczyc mozesz - mysle ze szybko sie wkrecisz bo tu same pozytywne fluidy i super dziewczynywszystkie sie staramy zafasolkowac
oprocz tych ktorym sie juz udalo
Ale nie wiem czy ktos nie bedzie chcial od Ciebie browara za wkupe w nasze szeregi
<zarcik>
Tutaj jest nasza magiczna lista - moze sie dopiszesz?
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1SdqUdEN36qsqutEnzCPsVhjO6QTROvDEYz3IV259neY/edit?usp=sharingMacie taką tabelkę. Tylko ja nie mam konta na gmail-u
Może mnie ktoś wpisać?
Wiek - 27 lat
Cykl starań - 2
Dziecko - 1
Termin @ - 22.04
Dziękuję za miłe przyjęcie. Widzę, że Wy tu dużo piszecie. Postaram się wpadać jak najczęściejWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 14:28
Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
ja uwielbiam kalafior, nawet surowy
ale nie mam jak narazie jazdy na nic moze tylko na pączki i chinskie zupki, wiem ze niezdrowe to i to ale mi smakuje wiec jem z umiarem
kierzynka, Ola_45, tysiaa93, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość