WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • karolajna91 Przyjaciółka

Wysłany: 31 marca 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja wczoraj przed snem miałam smaczka na chińska zupke....w sumie najpierw na rafaello :D potem na tą zupkę...i jeszcze po tym przypomniałam sobie że mam śledziki na raz w lodówce :D te z papryczką z Lisnera mmm :D i im już nie mogłam się oprzeć :)

Bree, tysiaa93, unadarcy, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość

SYNUŚ!! <3
    zi13dqk3uzbpjrh2.png
  • Ola_45 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:38

Bree, Szalona CZARNA, tysiaa93, unadarcy, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r

Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    1 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer - 12.2024 - nieudany
    2 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
    Zostały 2 ❄️❄️
  • Bree Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez uwielbiam takie polaczenia, wlasnie zjadlam kiszona kapuste i zagryzlam pączkiem :D

Ola_45, tysiaa93, unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • karolajna91 Przyjaciółka

Wysłany: 31 marca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree no nieźle :D smaczki typowo ciążowe haha :D

Bree, tysiaa93, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość

SYNUŚ!! <3
    zi13dqk3uzbpjrh2.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola na ktora godzine masz wizyte?
    Ja mam caly czas takie male plamienia, wlasciwie brudzenia i tez nie wiem co to, lekarz mowi zeby sie nie przejmowac... no ale za 2 dni bedzie miesiac po poronieniu wiec chyba powinno byc czysto :P

tysiaa93 lubi tę wiadomość

preg.png
  • Ola_45 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:38

Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r

Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    1 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer - 12.2024 - nieudany
    2 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
    Zostały 2 ❄️❄️
  • Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    |Ola na pewno coś Ci powie Pani doktor przecież się zna na tym.

Ja postanowiłam odwiedzić ginekologa - endokrynologa. Niech się za mnie weźmnie ktoś konkretny. 18 kwietnia mam wizytę. Zobaczymy. Bardzo wielu kobietom pomógł a do endokrynologa wybierałam się kilka lat chyba przyszedł czas.

Bree, tysiaa93, unadarcy, Ola_45 lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Karolajna fajnie by bylo :) w ostatniej ciazy pierwsz objawy mialam miedzy 9 a 12 dniem po staraniach a cien cienia na tescie byl 14 dnia :P dzisiaj mam 8 dzien po ovu.... bo to wszystko sie powinno wyjasnic juz niedlugo ;) ale ja jestem nastawiona na nie :P

tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola trzymam kciuki (y) napisz koniecznie jak juz bedzie cos wiadomo :)

Szalona CZARNA na jakich badaniach u endo najbardziej Ci zalezy?
    ja mialam tsh, ts3 i ts4. wszystko w normie. zastanawiam sie czy mozna miec hashimoto jesli wyniki mam w normie? mam guzy na raczycy i chyba pojde jeszcze na kontrolne USG.

A tak z innej beczki - spodziewamy sie u mnie tornad :P narazie okropnie wieje, w nocy nie moglam spac tak glosno bylo :P a w weekend mamy jechac nad morze :P juz zrobilismy rezerwacje :P cos slabo to widze.

Jakbym sie dlugo nie odzywala to znaczy ze mnie lej wciagnal i gdziej wywial :D

tysiaa93, unadarcy, kierzynka, Ola_45, karolajna91, matylda08 lubią tę wiadomość

preg.png

Wysłany: 31 marca 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree ja chce aby wszystko sprawdził. Czytałam opinię na znany lekarz. pl kobiety bardzo chwaliły sobie Pana doktora. kilku wykrył własnie hashimoto. Po tym poronieniu jestem przewrażliwiona trochę. Pojadę będę spokojniejsza. Do niego bardzo trudno się dostać. I tak miałam szczęście bo 18 kwietnia znalazło się miejsce bo ktoś przede mną przestawił wizytę. Pójdę zrobię wyniki na tsh jeszcze żeby z konkretami do niego jechać. Chciałam się z nim skonsultować bo wyprowadził wiele kobiet po poronieniach.

Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png

Wysłany: 31 marca 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree z tym tornadem i wciągnięciem to nawet sobie nie żartuj!

Ps. Tak łatwo się nas nie pozbędziesz :D

Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakie jeszcze mozna zrobic badania na tarczyce (pod katem hashimoto?)
    Bede wdzieczna za wszelkie sugestie ;)

Mi potwornie zaczely wypadac wlosy i bardzo przytylam, mam tez sucha skore ale taka mialam od zawsze...szukam przyczyny ale jak dotychczas mam wszystkie badania w normie :P

...a co do tornada to naprawde niezle wieje :D
    Jak tak dalej pojdzie to moze ja bede latac miedzy bocianami :D

tysiaa93, unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość

preg.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po weekendzie :) W sobotę mieliśmy z mężem małą rocznicę, wybraliśmy się na kolację a potem siedzieliśmy prawie do rana przy muzyce, z winem. Wbrew pozorom większą część wieczoru przegadaliśmy, ale seks też zaliczyłam :P Fajnie było posiedzieć we dwoje. W końcu udało mi się też dopaść mojego męża. Pierwszy raz od stycznia :P Jak to człowiek może się jednak stęsknić za przytulaniem ;)

Tyle u mnie, zabieram się za Wasze milion stron napisanych w ciągu zaledwie 48h. Z Wami trzeba być na bieżąco bo potem człowiek może się załamać ilością postów :P Większość odpowiedzi nie byłaby już na temat więc ja tylko tak ogólnie:

Kierzynko GRATULACJE!!! Rośnij zdrowo! Chcę wiruski! Zbieram już na przyszły miesiąc :D

micia jak samopoczucie? Mam nadzieję, że nie stresujesz dzidziola niepotrzebnie

papola ja się cieszyłam, że wróciłam do pracy. Między ludźmi człowiek nie ma tyle czasu na myślenie, jakoś tak szybciej wraca się do siebie. W domu jednak się siedzi i rozmyśla za dużo. Kiedy Ty wracasz?

Undarcy ja przed ciążą popalałam, ale po zobaczeniu II kresek fajki od razu poszły w odstawkę. Dobrze, że nie wróciłaś do nałogu, sporo we dwoje na to wydawaliście a tak będzie na podreperowanie domowego budżetu albo wypasione wakacje. Wysokie masz to tsh, biegiem do lekarza, raz dwa zbije i po kłopocie. Nie martw się na zapas i bez czarnowidztwa mi tu, bo widzę, że Ty już ułożyłaś i wymyśliłaś sobie tor przeszkód do pokonania przed zajściem w ciążę

staraczka gratuluję córeczki! Ja osobiście na wesele nie poszłabym w kombinezonie, ale to moje zdanie. Zdecydowanie wolę ładne, eleganckie sukienki ;)

Matylda przeczytałam parę jego książek i facet pisze naprawdę świetnie. Byłaś na wykładzie? Ja ostatnio załapałam się na spotkanie (i autograf!) J. Bralczyka

Bree…. 27.03 godz. 12:44 (str 272) – od kiedy to Cię jamnik kłuje? :P musiałam to wyciągnąć :D

Szalona_czarna to dobry czy zły wynik? Nie znam ani trochę na protaktynie

Ola matko, skąd taka diagnoza? Dobrze, że to jednak nie to! Całkiem całkiem wykres, trzymam kciuki. Niech się zazieleni na wiosnę

Tysia całkiem całkiem rzeczy u Ciebie sh. Ja w zeszłym roku upolowałam śliczny biały płaszczyk akurat na wiosnę za całe 12 zł. Też się pochwalę moim łupem, a co! Tylko jak wrzucić fotkę? :P Szkoda, że nie wyszło w tym cyklu, chyba za słabo trzymałam kciuki

Aska84 bardzo mi przykro, że do nas dołączyłaś :( niestety też nie pomogę z poronieniem, ja byłam czyszczona

Bree szałowy wózek! Naprawdę świetny choć ja bym się na taki nie zdecydowała. Marzy mi się boogaboo ale ta cena :/ Ty nie lubisz brodaczy a mój mąż ma chyba więcej włosów na twarzy niż na głowie :P uwielbiam brody <3

Fuksja tak mi przykro że musiałaś dołączyć. Lekarze zalecają czekać żeby organizm wrócił do siebie. Po naturalnym wczesnym poronieniu można podobno od razu – jak nasza bree. Po czyszczeniu niby te 3 miesiące są żeby się wszystko ładnie zagoiło, choć my dostaliśmy zielone po 2 @ już. Na usg wszystko było dobrze więc gin nie widział przeciwskazań

spadam do szwagierki na winko i ciasto, miłego popiłudnia laseczki :D

Bree, tysiaa93, unadarcy, fuksja, kierzynka, Ola_45, matylda08 lubią tę wiadomość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    A jakie jeszcze mozna zrobic badania na tarczyce (pod katem hashimoto?)
    Bede wdzieczna za wszelkie sugestie ;)

Mi potwornie zaczely wypadac wlosy i bardzo przytylam, mam tez sucha skore ale taka mialam od zawsze...szukam przyczyny ale jak dotychczas mam wszystkie badania w normie :P

...a co do tornada to naprawde niezle wieje :D
    Jak tak dalej pojdzie to moze ja bede latac miedzy bocianami :D
    Cześć.
    Pod kątem hashimoto antyTG i antyTPO.
    Ja jutro idę do szpitala na zabieg. Poronienie zatrzymane. Bardzo się boję :(

Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola dostaniesz glupiego jasia i nic nie będziesz pamiętać z zabiegu. Obiecuję.
    Tulę :*

Bree, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3

Wysłany: 31 marca 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paola nic się nie bój kochana. Miałam wywoływany poród a potem od razu czyszczenie tak jak Monika pisze głupi Jaś plus lekka narkoza ogólna i śpisz. Nic nie będziesz pamiętać.

Bree, matylda08 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paola trzymaj się... Ja przed zabiegiem bałam się, że będą jakieś komplikacje i że już się nie obudzę... Ale jak widać żyję i wszystko jest dobrze. Z zabiegu nic nie będziesz pamiętać. Trzymam kciuki <3 Niedługo zaświeci dla ciebie słoneczko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 17:01

unadarcy, Szalona CZARNA, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Monika :3 hej :D

Jamniki mnie kluja na przemian, zazwyczaj wtedy jak im sie cos dzieje :D
    Zlosliwe bestyje :D Co do brodaczy to preferuje gladkie buzki ale czasami taka fajna brodka potrafi byc niezlym fetyszem :D To nie tak ze jak facet ma brode to dla mnie jest fuj fuj ;) Mialam kiedys 2 metrowego blondyna z brodka i byl szalowy :D Co do wozka to ja lubie takie starodawne wynalazki ;)
    Milego ciastowania i winkowania u szwagierki ;)

Papola dzieki za namiary <3
    Mam nadzieje ze zabieg minie szybko i bezbolesnie, bede duchem z Toba...pozniej juz z gorki, czas szybciej minie niz myslisz i bedziesz sie starac o fasolke <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 17:03

tysiaa93, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość

preg.png
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej krejzolki :D

Paola przykro mi, że musisz przez to przechodzić :/ Będę przy Tobie myślami...

No i wszystko ładnie, pięknie ale mnie już zaczyna wkurzać wchodzenie tutaj bo często gęsto jak doczytuję to muszę potem lecieć po % do sklepu!
    I tak właśnie zaraz ubieram palto i zaiwaniam do Biedrony po czteropak :P

Pogoda u nas koszmarna i wieje masakrycznie :/

I najważniejsze:
    Witam wszystkie nowe "ciocie" :)

tysiaa93, Bree, unadarcy, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Monkey pij, pij na zapas bo niedlugo nie bedziesz mogla :D

U mnie tak wieje ze lotnisko obok przestalo przzyjmowac samoloty bo maja klopot z ladowaniem :P Co widac na zalaczonym filmiku :)

https://www.youtube.com/watch?v=08zjOP9tj4Q&feature=youtu.be

tysiaa93, unadarcy, Monkey, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość

preg.png
‹‹ 296 297 298 299 300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ