Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:44
tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
nick nieaktualny
-
U nas rano śnieg, potem deszcz, potem wichura a teraz burza!
Armagedon kochane!
Muszę wyłączyć lapka co by nie stracić z Wami kontaktu na amen zwłaszcza, że już dwa mi kiedyś poszły z dymem
Do jutra!tysiaa93, Ola_45, matylda08, Szalona CZARNA, Staraczka23, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnyBree wrote:Karolajna my tu w wiekszosci to alkusy i zboczuchy
Dopisz sie moze do naszej magicznej listy:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1SdqUdEN36qsqutEnzCPsVhjO6QTROvDEYz3IV259neY/edit?usp=sharing
Wróciłam ale miałam dym bo odebrałam młodego garnitur a o butach zapomniałam i dawaj za butami niby wszystkiego w pip ale jak szukasz rozmiaru to ni hu hu . Ale kto jak kto ale Ja te buty musiałam kupić przeca jutro młody ma pierwszy egzamin w życiu i zawieśc Go nie wypada i.... kupiłam buty za kurw... 300 zł myślałam że serce pęknie bo to dopiero podstawówka 6 klasa ale co tam czego się nie robi dla dzieci
Teraz browarek do rączki i nadrabiam . W pierwszej kolejności bez czytania całuje Nasza fasolinkętysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Gdybym leciała samolotem podczas takiego wiatru, to nawaliłabym się od razu po zejściu z podkładu, mega stres
tysiaa93, Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:No w końcu moge do Was zajrzeć!
Auto odstawioneplany zrypane, jutro podróż autobusem mnie czeka, mam nadzieję że wszyscy podróżni będą po kąpieli...
Gin przepadł... ah!
monika_89 ale mnie prześwietliłaś, no ja już znam swoją diagnoze, zobaczymy czy mi lekarz potwierdzi. Zrobiłam dzisiaj antyTG i TPO, ft3 ft4, jutro może odbiorę jak mi auto oddadzą... Bree ja tutaj znalazłam wszystkie info o hashimoto: https://ovufriend.pl/pamietnik/potyczki-lili,1697.html
Ola daj znać co Ci Gin powiedział.
Monkey a ja do żabki lece po sześciopaka harnasia, bo mają promocje, 3 harnasie za 5zł.
Bree ja też dopijam zawsze browara nawet jak szczochami już smakuje, chociaż to w sumie nie wiem jak szczochy smakują ...
Paola87 to nic strasznego, kiedyś to robili w sali zabiegowej, trwało to 10 minut i do domu się szło.. tak mi położne mówiły, a teraz to wielce oprawe zrobili, sala operacyjna itd i straszą biedne dziewczyny. Nie bój się, nie ma czego. Co do samego zabiegu to ja z perspektywy czasu wolałabym iśc na łyzeczkowanie macicy niż do dentysty
Straszny dzień miałam, straszny..... ide po bro! Buziaki
łyzeczkowanie jest wykonane zawsze w znieczuleniu krótkim dożylnym od razu mega odlot nic się nie pamięta niczego nie czujesz .tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Kurcze ja mam tyle razy prawie dwa to według niej będe za stara ????/
Według staromodnego myślenia tej ginekolożki to pewnie tak. Sorry ale tobie też zostaje tylko robienie dzieci w simsach, tak samo jak mi. Mamy zły wiek
Gdyby do tej ginekolog przyszła 14latka albo gorąca 70siątka i chciałaby być w ciąży, to rozumiem, że mogłaby coś powiedziećAle ginekolog nie jest od oceniania, tylko od leczenia
Głupia prukwa może miała zły dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 22:47
matylda08, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny