Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak sobie poćwiczę to mam masę energii i o wiele lepszy nastrój
W końcu robię coś wyłącznie dla siebie
kierzynka, Staraczka23, Bree, Ola_45, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Ja nie potrzebuję mobilizacji, bo ochotę na ćwiczenia mam
Obawiam się jedynie czy takie brzuszki nie zaszkodzą fasolce w razie "W"....
ide ta kawe robic bo zaraz pawia puszczeBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka wiem jak to jest witać klozet kilkanaście razy dziennie. Miałam tak przez prawie 4 miesiące. Schudłam w ciązy 9 kg. To była istna masakra. Nie wychodziałam nie raz z łazienki przez godzinę. Ale nie martwilam się ponieważ moja teściowa nawet na porodówce wymiotowała:)
Staraczka23, matylda08, Bree, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:Staraczka wiem jak to jest witać klozet kilkanaście razy dziennie. Miałam tak przez prawie 4 miesiące. Schudłam w ciązy 9 kg. To była istna masakra. Nie wychodziałam nie raz z łazienki przez godzinę. Ale nie martwilam się ponieważ moja teściowa nawet na porodówce wymiotowała:)
widzisz ja nie mialam rzutow czestych, teraz dopiero od 2dni mnie bierze i brzuch boli
a schudlam 6kg mimo ze frytki co drigi dzien jadlam na początku
czytalam ze od ktoregos tyg beta spada i wtedy sa mozliwe te mdlosci i wymiotyBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Zjadłam jabłko bo normalnie nie wytrymiem brzuch boli
zaraz tej kawy popije oby przeszlo
Pisalyscie ze wieje u wa,, na pomorzu tylko w poniedziałek bylo wietrznieStaraczka23, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny