Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bree wrote:O Monkey wlasnie czytam ze tez bedziesz walic grzanca
super, to nie wychodze na dziwaka w takim razie
Grzaniec w kwietniu???
Bree, matylda08, kierzynka, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
O widzisz Matylda to my takie szkieletory
ja mierze 171 cm to wygladalam jak dzdzownica, cala chuda i taka kulka na srodku
O cukrzyce sie nie martw to pierdy mojego psa niosa sie z wiatrem, jak myslisz skad te wichury i ciemne chmuryOn ma moc, zaufaj mi
matylda08, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Co ma kwiecień do wiatraka! Śniegiem wali! Trza się rozgrzać!
*uj ze swiatecznymi porzadkami
ide se zgrzacWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 11:04
matylda08, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wpadlam na forum to znowu wszystkich wywialo, a jak sobie pojde to bedzie kocioł
Wczoraj ogladalam Downton Abbey i tam wyskoczyl temat rzucawkiakurat moja immieniczka (w tym filmie) zmarla po porodzie... wstyd sie przyznac ale o ile wiedzialam ze cos takiego istnieje, o tyle nie mialam pojecia jak bardzo jest niebezpieczne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 11:19
tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
W ten sposob zmusilyscie mnie do porzadkow swiatecznych
Ide ugotowac psu obiadek i zrobie moze galaretke z mieskiem
A pozniej w ramach zastrzyku adrenaliny zajrze co sie dzieje u mnie w sypialni pod lozkiem
To do skliknia jak cosStaraczka23, matylda08, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaaa byłam w żabce i jebłam
Kupiłam folie do pasemek bo już sama nie wiem czy by starczyło i farbę
Podchodzę mowię a gumki jakieś pani ma ?
Babka pyta no pachnące czy zwykłeWyobraźcie sobie śmiech tłumiłam w sobie hahaha
Podała prezerwatywymowię gumki do włosów hahahahahaha jebła buraka
Uwielbiam z niej robić bekę bo taka tępa się trafiła hahahaBree, tysiaa93, matylda08, Lenka87, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Haaa byłam w żabce i jebłam
Kupiłam folie do pasemek bo już sama nie wiem czy by starczyło i farbę
Podchodzę mowię a gumki jakieś pani ma ?
Babka pyta no pachnące czy zwykłeWyobraźcie sobie śmiech tłumiłam w sobie hahaha
Podała prezerwatywymowię gumki do włosów hahahahahaha jebła buraka
Uwielbiam z niej robić bekę bo taka tępa się trafiła hahaha
HAHAHAHAHAHA
Glodnemu chleb na mysli
W ogole ze jej sie tak skojarzylo - folia do pasemek i prezerwatywyciekawe polaczenie
ma kobieta wyobraznie
Staraczka23, matylda08, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyi farba do włosów była
musiałam nową kupić bo tamtą wczoraj otworzyłam a za długo tak leżeć nie może , gdyby nie ciąża to pewnie bym zakryła czymś i dzisiaj próbowała działać a tak wiesz wolałam nową kupic , zbieram się żeby te kudły zrobić
Bree, matylda08, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Hej laski pytanie z serii kosmetyki.
Jakich podkładów, korektorów i pudrów używacie. To takie pytanie na rozluźnienieStaraczka23, Bree, matylda08, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:Hej laski pytanie z serii kosmetyki.
Jakich podkładów, korektorów i pudrów używacie. To takie pytanie na rozluźnienie
ja z avonu kupuję krem rozswietlajacy son coś tam , puder czy co to tam się nazywa mam z BB ten co koloryzuje niby w kremie , ogólnie i szczerze to ja nie używam pudrów czy coś maskującego bo mam mieszaną cerę i po kilku godzinach strasznie się świeci , okazjonalnie nakładam jak do kogoś idę czy ktoś ma przyjść , a jak mam jakiegoś wulkana to pudrem sypkim zakrywam
problem mam tylko z brwiami bo są rzadkie wygląda jak by ich nie byłoBree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny