Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Monkey wrote:Yyyyy, wizyta u noworodka
Idziemy oglądnąć małego szkraba przyjaciół
AaaaU mnie się tak nie mówi, pierwszy raz widzę takie słowo haha
Ja bym poleciała po najmniejszej linii oporu i dla malucha kupiła jakiś ciuch, a dla mamusi czekoladkimatylda08, Staraczka23, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:witaj ggonia
wróciłam z zakupów
idę teraz szybko podłogi przelecieć i nic więcej dziś już nie robię
Aaaa, właśnie
W piątek idziemy z nowiecką. Macie jakieś fajne pomysły na prezent?tysiaa93, Monkey, Staraczka23, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Wlasnie co to jest
Ja sie mobilizuje do awantury, mąż powinien byc 40min temu w domu niech sie gnida nie dziwi ze mu obiady przestalam gotowac swinia telefonu nie wzial zebym nie dzwonila bo pewnie z pseudo mamusia na zakupki pojechal... Fuck niech tylko cos sam kupi na swieta to do rodzicow pojde spac na weekend
I masz rację! Jak zasłużył to awanturka jest potrzebna, chociażby dla odstresowaniamatylda08, Staraczka23, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Wlasnie co to jest
Ja sie mobilizuje do awantury, mąż powinien byc 40min temu w domu niech sie gnida nie dziwi ze mu obiady przestalam gotowac swinia telefonu nie wzial zebym nie dzwonila bo pewnie z pseudo mamusia na zakupki pojechal... Fuck niech tylko cos sam kupi na swieta to do rodzicow pojde spac na weekend
No ja włąśnie nie chce ciuszków, ani pampersów bo to zawsze wszyscy przynoszą
Chciałabym coś bardziej oryginalnego, zwłaszcza, że to nasi baaaaardzo bliscy znajomiStaraczka23, tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Coś oryginalnego? Hmmm, nie wiem, nie myślę
Może taki album, w którym się zapisuje pierwsze momenty życia dziecka itp?
http://www.empik.com/szukaj/produkt?q=album+naszego+dzieckamatylda08, Staraczka23, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Siema
Dopisz się do naszej magicznej tabelki: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1SdqUdEN36qsqutEnzCPsVhjO6QTROvDEYz3IV259neY/edit?usp=sharingJuż sie cieszę
Monkey, tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Album jest spoko
Będę musiała się przejść po sklepach, może coś mi wpadnie w oko
Myślałam o macie edukacyjnej albo o jakimś wypasionym kocyku (najlepiej w sówkitysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ja tak na chwilę wpadłam na forum. Widzę, że strasznie dużo piszecie. Nie mam szans nadrobić wszystkiego co napisałyście od początku bo to aż 310 stron!
Zwracam się z prośbą o wiruski ciążowe od zaciążonych koleżanektysiaa93, Staraczka23, kierzynka, Bree, Szalona CZARNA, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Album jest spoko
Będę musiała się przejść po sklepach, może coś mi wpadnie w oko
Myślałam o macie edukacyjnej albo o jakimś wypasionym kocyku (najlepiej w sówki
Ległam i słucham muzyki i was podczytujeMonkey, tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzę, że stosujecie testy owulacyjne. Od kiedy zaczynacie je robić?
Prowadzę od tego cyklu wykres na ovufriend i zastanawiam się kiedy zacząć testować owulację. W zeszłym cyklu się nie udało, nie testowałam owulacji i nie wiem czy w ogóle była, a starań było dużo z tym że nie mierzyłam temperatury (dopiero tydzień temu kupiłam termometr)
Taki bezkontaktowy termometr może być?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 17:26
matylda08, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość