Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Staraczka i wyszły ci te pasemka?
robilam na grzebien a kitki gumka wiazalam i jednego zapomnialam zdjac haha za grube pasma bralam i tak wygladaja na delikatnie rozjasnione wiec jutro znowu bede dzialac
słabo farby łapią w ciazytysiaa93, Bree, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Weeez nie pytaj nawet
robilam na grzebien a kitki gumka wiazalam i jednego zapomnialam zdjac haha za grube pasma bralam i tak wygladaja na delikatnie rozjasnione wiec jutro znowu bede dzialac
słabo farby łapią w ciazy
O kurde, to jutro robisz już trzecie podejścieDo trzech razy sztuka, w końcu wyjdzie idealnie
Staraczka23, Bree, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Obecna!
Musze tak bo w tel nie dziala hosting
Tysia tak mysle zeby jutro znowu ale na sama mysl odrostow rzygam farbątysiaa93, Monkey, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:http://tttaaatttooosss.blogspot.com/2011/10/efekt-pepek-tatuaz-na-brzuchu-mapki.html?m=1
Musze tak bo w tel nie dziala hosting
Tysia tak mysle zeby jutro znowu ale na sama mysl odrostow rzygam farbą
Tatuaż cudo, chyba sobie taki zrobię
To zaczekaj kilka dni i jak będziesz miała lepszą wenę to popraw włosyJa dzisiaj miałam się przejść do fryzjera, ale jak zobaczyłam jaka jest pogoda to mi się odechciało
Staraczka23, Bree, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam dla takiego malutkiego dziecka taka ramkę gdzie jedna strona jest na fotkę a druga z glinka żeby odbić ślad rączki albo nóżki
fajna pamiątka
tysiaa93, Staraczka23, Bree, Szalona CZARNA, matylda08, unadarcy, monika_89 lubią tę wiadomość
-
PrimaSort, piszą jak szaloneJa co prawda czytam na bieżąco, ale nie zawsze mogę coś od siebie dorzucić, kochane.
Z dzisiejszych tematów dodam tyle, że sama od mojego wesela (czyli od września) mam pazury żelowe (zamiennie z hybrydą), zresztą prawie identyczne jak Szalona CZARNA
I kocham moje pazury
Dziś zrobię pierwsze podejście do jogi, zgodnie z zaleceniami od Szalonej CZARNEJ, tak mnie bolą plecy, że masakra... kocham pracę przy komputerze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 19:18
tysiaa93, Staraczka23, Bree, Szalona CZARNA, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Tysia a jak by śmiesznie w ciazy wygladal
Teraz dalas do myslenia bo sie farbuje tluste a te swieze beda jutro
We wtorek zrobie
Sie nie dziwie ze nie poszlas ledwo bys wyszla i wiatr we wlosach haha
Jak sama w domu sobie farbowałam, to farbowałam na tłustych bo farba lepiej trzymaAle do fryzjera mam szacunek i nie pójdę do niego w tłustych kłakach, więc zawsze myję wieczorem, żeby nie były ani tłuste ani jakieś bardzo świeże. Może jutro zrobię drugie podejście i MOŻE się wybiorę, ale szczerze wątpię, że będzie mi się chciało
Oj taka małpka na brzuchu ciążowym by cudownie wyglądała, hahahaBree, Staraczka23, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Monkey juz cos tam widac na Twoim tescie wiec mozesz zaczac rozgrzewke
Matylda!!! Loki!!! Dawaj!!! Ja nie mam juz powoli z czego krecic, chyba ze ze skory na czole
Siema Ggonia, a browar masz na wkupne?
...a na te nowiecke to ja bym chyba piwo kupilaa tak serio to jak do mnie przyjdziecie to mozecie dla dzidzi kupic srebrna grzechotke
w ogole nigdy nie slyszalam takiego slowa jak nowiecka, ja myslalam ze to jakas ulica jest (na nowieckiej)
czlowiek sie uczy cale zycie
Tysia Twoj ma sowe na posladkach? Superja sie nie przyznam co mam i gdzie bo nie bedziecie ze mna chcialy gadac
Aaa... doczytalam dalej ze na łapie
PrimaSort ja mierze temp. i robie testy jednoczenie :)testy zaczynam robic tak na czuja jak widze ze z temp. cos sie dziejea temp mierze caly czas
O Leszczynskim slyszalam - zmarl na niezdiagnozowana cukrzyce...
Co do farbowania - ja dzisiaj farbowalam wlosy mojej corce bo ma jasny blond i trzeba bylo odrosty zrobic
tysiaa93, Staraczka23, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bree pewnie masz różowego króliczka playboya na pipce i się nie chcesz przyznać, rozgryzłam cię
Lenka wypij piwo, to samo zdrowie
Staraczka hahaha świetne powiedzonkoSkoro nie możesz pić to my wypijemy za ciebie, nie martw się, wszystko jest pod ścisłą kontrolą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 20:39
Bree, Staraczka23, kierzynka, Lenka87, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
-
hehe Tysiu ja jestem hardcorem to na rozowe kroliczki na pipce nie licz
Monkey te plamienia/brudzenia to mam czasami jak ide na siku, raz dziennie mniej wiecej... dzisiaj rano mialam teraz nie mam... nie wiem co mam o tym sadzicraz to jest taka brazowa woda a raz brazowy sluz...
sorry za ten opis ale moze ktos tez tak mial i mi cos powie co to jest... jutro bedzie miesiac od poronienia
tysiaa93, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość