Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
tysiaa93 wrote:Ładna córa, w moim typie
To żarcik, żeby sobie ktoś zaraz nie pomyślał nie wiadomo czego...
zeby zycie mialo smaczek raz dziewczyna raz chlopaczek
ja tam nudy i monotonii nie lubieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 20:51
Lenka87, tysiaa93, matylda08, unadarcy, dorbie lubią tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:Ja jak byłam młoda i głupia to z kilkoma laskami się całowałam
Przynajmniej masz co wspominać
Ja z przyjaciółką i to po ruskim szampanie! To był baaaaardzo dziwny szampan bo za bardzo mnie po nim zmiotło
Ach, te przygodyBree, kierzynka, Staraczka23, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Bree masz dobre geny
chcialabym
ale co ciekawe, moj dziadek, ojcie, ja i moje dzieci mamy pieprzyk na plecach w tym samym miejscu... 4 pokoleniabyle glupoty po mnie nie odziedziczyly
tysiaa93, kierzynka, matylda08, unadarcy, dorbie lubią tę wiadomość
-
Cześć Laseczki. Piwka nie mam na wkupne ale wypiłam kieliszeczek likieru z orzechów marula! Pyyszota. Żadnego żartu prima aprilisowego na dziś nie mam
Za to pogoda z nas sobie żartuje. Dziś mój mąż dzwonił do swojej mamy z zaproszeniem ich na poniedziałkowy świąteczny obiad do nas a ona powiedziała, że jej lepiej będzie w domu z książką.. Taka jestem wkurzona, że szok! Mówiłam Wam chyba kiedyś, że na naszym weselu z rodziny mojego męża były 4osoby (mąż, matka, ojciec i babcia). Nie mam siły do nich. Tak zrażają ludzi, że szok. Nawet mój mąż się wkurzył. No trudno. Nie chcą to niech spadają. Ja tam też do nich nie pójdę jak zaproszą następnym razem. Jak można odmówić zaproszenia na obiad świąteczny? Mieli by przecież przyjść na gotowe.. Dobra, nieważne.
U mnie dziś było jakieś niewielkie brudzenie i trochę śluzu jak by owulacyjnego bo taki rozciągliwy ale lekko zabrudzony. Dziś 20dzień po zabiegu więc może pomału idzie okres? Moje cykle były raczej równe co 28dni. Wiecie co? No ten mój mąż tak się słowami lekarza przejął, że chociaż mu wszystko furkocze jak ruski czołg to nie ruszy! Co prawda ja mu trochę pomagam bo przecież by eksplodował :> ale sama to już usycham. No ale poczekam jeszcze troszkę.tysiaa93, Bree, Staraczka23, unadarcy lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Bree wrote:Ja nawet jak bylam stara
i cos wiecej ale nie powiem
tysiaa93, Bree, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
-
fuksja wrote:PrimaSort, piszą jak szalone
Ja co prawda czytam na bieżąco, ale nie zawsze mogę coś od siebie dorzucić, kochane.
Z dzisiejszych tematów dodam tyle, że sama od mojego wesela (czyli od września) mam pazury żelowe (zamiennie z hybrydą), zresztą prawie identyczne jak Szalona CZARNA
I kocham moje pazury
Dziś zrobię pierwsze podejście do jogi, zgodnie z zaleceniami od Szalonej CZARNEJ, tak mnie bolą plecy, że masakra... kocham pracę przy komputerze
Fuksja nie rób kochana z a duzo na raz tych ćwiczeń spokojnie. Porozciągaj się najpierw. MAte do jogi możesz za grosze zamówić na allegro a warto plecy nie bedą się odciskały. Chyba że masz dywan
tysiaa93, Bree, fuksja lubią tę wiadomość
-
Cześć Kobitki! Nadrobiłam
Staraczka, śliczny brzuszek, rzęsy fajne i oczy śliczne
Kierzynka beta super! cały czas 3mam kciuki za dzidzię!
Bree, paznokcie rewelacja, a córa prześliczna
He he tatuaże mnie rozbawiły, sama mam tattoow sumie 2 i na tym jeszcze nie koniec
Mi jak raz fryzjerka zrobiła loki i taką wywiniętą w górę grzywkę, to myślałam, że ze śmiechu umrę, ale w salonie pełna powaga "och, jakie śliczne" dobrze, że miałam w samochodzie spinkę to je związałam szybko, żeby inni kierowcy ze śmiechu na mieście nie umarli co to za straszydło
A co do samochodu to mój też dzisiaj padł, ale na szczęście mechanika mam na miejscu i szybko mi zrobi.
Pogoda paskudna, poszłam biegać, zaczął padać śnieg i na każdym zakręcie miałam poślizg... Ach ta wiosna
Ja wcześniej nie mierzyłam temperatury ani testów owu nie robiłam... Cykle miałam jak w zegarku 25 dni i owulacja zawsze była u mnie odczuwalna, teraz zastanawiam się jak to będzie i póki co zaczęłam mierzyć temp. muszę na nowo poznać swój organizm
22-lata piękne to były czasy!Bree, tysiaa93, kierzynka, unadarcy lubią tę wiadomość
[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
[*] 06.2019 - Córeczka 24tc(cc)
Listopad 2020
-
Ja tu widzę dziewczyny, że wy seksualnie jesteście baaardzo rozwinięte. Do mnie zawsze tylko ciągnęło dziewczyny, które wolą kobiety i mam wiele takich koleżanek ale nigdy z żadną nic a nic. Nie moja bajka. Wolę mężczyzn zdecydowanie. Kobiety mnie nie pociągają oj nie
Sącze likier kawowy mniam mniam mniam
Czekam na wiruski ciążowe grzecznie w kolejceBocian póki co nie dzwonił do mnie ale czekam na kontakt do której teraz leci z Nas
tysiaa93, Bree, matylda08, kierzynka, unadarcy lubią tę wiadomość
-
pap wspolczuje tych rodzinnych zagrywek
Ja mam sie na tyle dobrze ze od rodziny dzieli mnie 2 tys km i robie co chce, jak chce i kiedy chce, nikt mnie nie odwiedza i ja nikogo nie musze odwiedzac, w PL bylam ostatnio 3 lata temu
W tym roku na swieta jedziemy sobie do hotelu nad morze bo mi sie nie chce w domu sprzatac i gotowac, sprzatalam i gotowalam zawsze a w tym roku sobie robimy wycieczke, poza tym nie przepadamy za wielkanoca, dla amnie to tkie swieta nie swieta....
Papola dzieki za komplementy
tutaj macie jedna moja dziarke ktora mam na udziejak pomysle ze ja naleze do tych osob ktora nigdy nie lubiala dziar to sama sobie sie nadziwic nie moge
Ola_45, tysiaa93, Lenka87, kierzynka, unadarcy, dorbie, monika_89 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:46
Bree, tysiaa93, matylda08, unadarcy, dorbie lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔