Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
unadarcy wrote:Lenka87 ja też jebłam
:D:D:D
unadarcy, tysiaa93, Ola_45, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Monkey jaja sobie z niego robię
On nie da sobie dziary zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 19:41
unadarcy, Monkey, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj temperatury nie zmierzyłam - zapomniałam. Wstałam o 5 i zamiast tabsa euthyrox na czczo wziąc wziąć, to kawe z mleczkiem wypiłam... dopiero po niej sobie przypomniałam że mam łykac tabletkę na czczo
Monkey myslisz że się nie wchłoneła po kawie? Jak ją wziełam po tej kawie to nic nie jadłam przez 2 godziny....tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:25
tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
Lenka a jak pewnego, pięknego, kwietniowego dnia przyjdzie do domu, zdejmie gacie i powie "proszę kochanie, zrobiłem ten tatuaż specjalnie dla ciebie"?
Mojemu się kiedyś podobały te kolczyki na ptaku. Ciągle mu gadałam, że jak go sobie zrobi to wyrwę mu go w nocy razem z napletemChyba mu przeszło
Ola_45, unadarcy, Lenka87, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey tatuaż boooooski, klient który przychodzi do mnie do pracy ma chyba właśnie coś tego typu, bo ma właśnie oko i zegarek i jakiś posąg, więc może też robił na wzór tego, ale nie wyszło tak spektakularnie jak ten na zdjęciu.
kierzynka gratuluję!
... swoją drogą, ale tu pędzicie, nie mogę nadążyć!trochę szkoda, że nas tu tyle, oby jak najmniej przybywało...
tysiaa93, Monkey, unadarcy, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Trzeba być mega tatuażystą, żeby coś takiego odwzorować
To co nas spotkało jest bardzo niesprawiedliwe, ale znajduję pocieszenie właśnie na tym forum i cieszę się, że się tu odnalazłyśmyToxey, Monkey, unadarcy, matylda08, monika_89 lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Lenka a jak pewnego, pięknego, kwietniowego dnia przyjdzie do domu, zdejmie gacie i powie "proszę kochanie, zrobiłem ten tatuaż specjalnie dla ciebie"?
Mojemu się kiedyś podobały te kolczyki na ptaku. Ciągle mu gadałam, że jak go sobie zrobi to wyrwę mu go w nocy razem z napletemChyba mu przeszło
Nie ma tyle odwagi
A kolczyków nie lubi, nawet moje mu się nie podobają
tysiaa93, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:Nie zrobi
Nie ma tyle odwagi
A kolczyków nie lubi, nawet moje mu się nie podobają
Ja już sobie wszystkie kolczyki powyjmowałam. A miałam ich sporo, kilka razy w wardze, septuma, między piersiami i smileyaJedynie dziurki w uszach mi zostały
Lenka87, unadarcy lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Ja już sobie wszystkie kolczyki powyjmowałam. A miałam ich sporo, kilka razy w wardze, septuma, między piersiami i smileya
Jedynie dziurki w uszach mi zostały
Na brodzie chciałam, ale akurat w tym miejscu mam pieprzyk
Oprócz języka wszystko sama przebijałam
tysiaa93, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chciałam sobie na cipce jeszcze zrobić, ale mój powiedział, że wtedy sama się tam będę lizać... Burak jeden
tysiaa93, unadarcy, Ola_45, hiacynta99, kierzynka, matylda08, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:Ja mam w brwi, języku, nosie, pępku i w uchu
Na brodzie chciałam, ale akurat w tym miejscu mam pieprzyk
Oprócz języka wszystko sama przebijałam
To ładna kolekcjaI podziwiam za to, że sama je przebijałaś
Ja bym nie dała rady, za duży ból
I jeszcze bym się bała, że sobie coś rozwalę
Korci mnie zrobić sobie nostrila, to kółeczko z boku nosa ale nie wiem czy mi będzie pasował, bo wydaje mi się, że mam szeroki nochal
Lenka87, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:Chciałam sobie na cipce jeszcze zrobić, ale mój powiedział, że wtedy sama się tam będę lizać... Burak jeden
Hahha, trzeba było mu powiedzieć, że skoro on nie będzie chciał to zatrudnisz do tego kolegęunadarcy, Lenka87, hiacynta99, matylda08 lubią tę wiadomość