Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Ja nie mam tatoo i mieć nie będę. Jakoś nic nie wpadło mi nigdy w oko bym chciała to mieć już na zawsze
Mój M. ma jeden, na łapie. Teraz szuka dobrego tatuażysty który odtworzył by mu ten rękawek, w którym o dziwo i ja się zakochałam
hmmmm teklasyka
super
tysiaa93, Monkey, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Unadarcy co Cię dzisiaj tak mało?
U mamy w odwiedzinach byłam, przed chwilą wróciłam... dobrze że wstałam o 5 rano, posprzątałam i śmieci wyniosłam...
Korzystałam dzisiaj z pogody i ogrodu u rodziców, chciałam się też obkupić ale nic mi się nie podobało, tylko się nachodziłam....
Tylko szkoda że o tej 5 rano nie pomyślałam żeby browary wstawić do lodówki, no i teraz muszę pić ciepłe....tysiaa93, hiacynta99, Monkey, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNO W TYM WYPADKU TO TAK. MYŚLAŁAM JUŻ DAWNO O TATUAŻU ALE W TEDYNIE JECHAŁAM W MIASTO ZEBY GO ZROBIĆ TYLKO TAK NA ZAKUPY A ŻE PRZECHODZIŁAM TO WPADAŁAM DO SALONU ABY POOGLĄDAĆ ZAPYTAC JAKIE CENY A ŻE BABKA MIAŁA W TYM MOMENCIE WOLNE TO SOBIE POMYŚLAŁAM TAK:
"A PIERDOLE NIECH SIE DZIEJE CO CHCE KASĘ NA AUTOBUS POWROTNY DO DOMU WYSTARCZY TO JEDZIEMY " >:ptysiaa93, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:U mamy w odwiedzinach byłam, przed chwilą wróciłam... dobrze że wstałam o 5 rano, posprzątałam i śmieci wyniosłam...
Korzystałam dzisiaj z pogody i ogrodu u rodziców, chciałam się też obkupić ale nic mi się nie podobało, tylko się nachodziłam....
Tylko szkoda że o tej 5 rano nie pomyślałam żeby browary wstawić do lodówki, no i teraz muszę pić ciepłe....
Lepiej pić ciepłe niż nie pić nic...Monkey, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:U mamy w odwiedzinach byłam, przed chwilą wróciłam... dobrze że wstałam o 5 rano, posprzątałam i śmieci wyniosłam...
Tylko szkoda że o tej 5 rano nie pomyślałam żeby browary wstawić do lodówki, no i teraz muszę pić ciepłe....
OO DOBRZE ŻE PRZYPOMNIAŁAŚ MUSZE SWOJEMU POWIEDZIEC ZEBY PRZYWIÓZŁ MI JUTRO TYLKO ZIMNIUTKIEtysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey duuuużo bym oddała za taką rękę
mega
Ja preferuje czarne i taki mam. Mój tatu to wspomnienie z internetu, 16 lat miałam jak zrobiłam, a co się naściemniałam że 18 mam, w sumie to pan z salonu tatu mi go zrobił bo miał mnie już dość!Foty nie mam, nie zrobię, już słysze te pytania mojego.... innym razem
hiacynta99, tysiaa93, Monkey lubią tę wiadomość
-
Unadarcy te ciepłe browary są karą za dzisiejszą olewkę forumowych ciotek
Fajnie macie z tymi ogrodami
Ja mam balkon, całkiem spory, za blokiem 3 stawy ale.....to nie to samotysiaa93, hiacynta99, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Ona czyta co my piszemy i co dodajemy.... później uderzy całą mocą
i będzie pisać i pisać do RANa :p
Hiacynta no muszę być na bieżąco, więc staram się chociaż czytać...Tworze sobie w ten sposób wasze profile w moim notesie
hahahaha
hiacynta99, Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Unadarcy mnie też się bardziej czarne podobają, jeśli już
A ten rękaw na serio zrobił na mnie wrażenie, w sumie jako pierwszy tatuaż.
To przez niego zaczynam w tym temacie dostrzegać coś więcej
tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny