Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoja sąsiadka od początku ciązy smarowała się specjalnym kremem i dziewczyna po porodzie miała brzuch jak modelka a w jej rodzinie każda ma rozstępy i skóra naciągnięta tak że jak położna do niej przyszła po porodzie to odrazu wiedziała że ta laska smarowała się regularnie w ciąży
ja muszę sobie kupic ten kremtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:moja sąsiadka od początku ciązy smarowała się specjalnym kremem i dziewczyna po porodzie miała brzuch jak modelka a w jej rodzinie każda ma rozstępy i skóra naciągnięta tak że jak położna do niej przyszła po porodzie to odrazu wiedziała że ta laska smarowała się regularnie w ciąży
ja muszę sobie kupic ten kremtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Nie
Może jak zajdę w ciążę to zacznę
Ale w moim przypadku to by chyba i tak nic nie dało, bo mam skłonność genetyczną do takich rzeczy
ale u niej tez genetycznie wszyscy mają takie worki nawet lek gin jej powiedział że szkoda żeby kasę traciła a jak urodziła to kopara mu opadłatysiaa93, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak ja bym chciała tatuaż na brzuchu walnąć to chyba na całym nie wytrzymała bym z bólu kupie sobie ten krem i będę stosować jest na elastyczność skóry i na rozstępy pokaze wam jej zdj po porodzie tylko znajde ona stosowała regularnie rano i wieczór nawet jak na wesele pojechała to w trakcie wesela smarowała mówiła ze ani raz nie zapomniała
tysiaa93 lubi tę wiadomość