Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanjaaa wrote:hiacynta powiedz mamie ze ma isc do lekarza bo sie bardzo o Nia martwisz a stresy Ci nie potrzebne i nie pomagaja w staraniach o dziecko.
No ja gadam od tygodnia ;/
Sama muszę się wybrać do lekarza bo z tą tarczycą jestem zaniepokojona skoro miałam tak wysokątysiaa93 lubi tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:No ja gadam od tygodnia ;/
Sama muszę się wybrać do lekarza bo z tą tarczycą jestem zaniepokojona skoro miałam tak wysoką
To moze zaproponuj mamie ze wybierzecie sie razem, Ty do swojego a mama do swojego
Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualnydziewczyny powiedzcie kiedy najlepiej robić testy owulacyjne? bo ja jak robie o różnych porach to są różne wyniki jak zrobie np teraz to nic nie pojazuje a jak zrobię koło 23 to jakaś tam krecha druga się pokazuje co to ma wogóle znaczyć bo ja już nie wiem co myśleć ?
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:No ja gadam od tygodnia ;/
Sama muszę się wybrać do lekarza bo z tą tarczycą jestem zaniepokojona skoro miałam tak wysokąNo i poroniłam
Najprawdopodobniej właśnie przez tarczycę.
-
Hiacynta ja robię koło południa
Olka cudowne wieści
Poradźcie mi czy mam w wykres wpisywac poranną tempkę która jest ponad 38st i która ewidentnie jest wynikiem choroby czy olać ją by wykres nie sfiksował?Ola_45, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Ja Ci nie pomogę bo kompletnie sie na tym nie znam, ani razu nie robilam takiego testu. ostatnio mi pomogla aplikacja w tel, "moj kalendarzyk" zaznaczalam kiedy mam @ i wyznaczalo dni plodne, owulacje. tym razem kochalismy sie w te dni i jakos sie udalo.
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
hiacynta99 wrote:dziewczyny powiedzcie kiedy najlepiej robić testy owulacyjne? bo ja jak robie o różnych porach to są różne wyniki jak zrobie np teraz to nic nie pojazuje a jak zrobię koło 23 to jakaś tam krecha druga się pokazuje co to ma wogóle znaczyć bo ja już nie wiem co myśleć ?
matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Hiacynta ja robię koło południa
Olka cudowne wieści
Poradźcie mi czy mam w wykres wpisywac poranną tempkę która jest ponad 38st i która ewidentnie jest wynikiem choroby czy olać ją by wykres nie sfiksował?matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKierzynka po wizycie jeszcze nie dała znaku musimy czekać a testy ovu tak jak dziewczyny piszą najlepiej o tej samej porze i 2 godz przed starac się nie pić płynów
mi nigdy nie wyszły dwie tej samej barwy więc chyba nigdy nie były pozytywne a w ciąże zaszłam szkoda że na krótko
hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Kierzynka po wizycie jeszcze nie dała znaku musimy czekać a testy ovu tak jak dziewczyny piszą najlepiej o tej samej porze i 2 godz przed starac się nie pić płynów
mi nigdy nie wyszły dwie tej samej barwy więc chyba nigdy nie były pozytywne a w ciąże zaszłam szkoda że na krótko
No to w tym przypadku możemy sobie ręce podać bo u mnie to samo
nigdy nie widziałam testu pozytywnego hmmtysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny