Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWerka84 wrote:ja po własnym doświadczeniu wiem że jak organizm jest gotowy to "zachodzi", jak ma być dobrze to będzie..ja z Olą zaszłam od razu po poronieniu, może to lekkomyślne ale całą ciążę nawet plamień nie miałam..
Werka ale w cyklu po zabiegu czy w nowym??
Fajnie że jesteś taka odważna !!!! -
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Zdycham
jajnik napierd....
niedobrze mi słabo jakby jakieś kołatanie i wogóle nie mogę się skupić po szklanke żeby zrobic sobie herbatę poszłam do łazienki
no i z tego wszystkiego zrobiłam sobie kawe .. -
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Zdycham
jajnik napierd....
niedobrze mi słabo jakby jakieś kołatanie i wogóle nie mogę się skupić po szklanke żeby zrobic sobie herbatę poszłam do łazienki
no i z tego wszystkiego zrobiłam sobie kawe ..
To może jak masz takie kołatania to lepiej herbatkę - melisatysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny poradźcie mi co się ze mną dzieje ??
fatalnie się czuje jak bym nie czuła tego jajnika pewnie bym pomyślała ze to tak przed śmiercią mam ...
temp teraz mierzyłam 37,5 a grypy raczej nie mam
Boże mąż jutro wraca a ja co ? z gumkami znowu musi być pff ;/ -
do pierwszej @ nie doczekałam, ale zabiegu nie miałam tylko samoistne, za to co mnie dziwi wtedy miałam laktacje a teraz po zabiegu szok nic a ciążą dużo starsza była ,żadnych objawów ciążowych już nie ma cycuchy flaczki, także wszystko wraca do normy, mąż stwierdził że nawet boczki gdzieś zniknęły
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:No inne mizianie się w łóżku
Bo kupiłam miesiąc temu nową piżamkę i leży bidula w szafie, do tej pory jej nie zakładałam żeby nie nęcić
Lenka87, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWerka84 wrote:hiacynta99 ja tak przechodzę owulację, będziesz żyć!!
serio ? ostatnio miałam podobnie tylko raczej jajnik bardziej bolał ale zebym miała problem z koncentracją to tak nie było raczej wiem gdzie mam szklanki
cały dzien na kanapie
Dzieki Bogu ze ja mam to L4 bo nie poszłabym dziś do pracytysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo jak ja rzeczywiście mam owulacje albo zbliża się to mój mąż się załamie
zrobię dziś ten test ovu ciekawe co pokaże ..
werka a zawroty głowy też miałaś? bo mi się kreci mozę za duzo czytam was i te wszystkie wina i browarkitysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWerka84 wrote:hiacynta99 może po zabiegu tak się porobiło, ale mi ta twoja temperatura się nie podoba...
Wiesz co w tym cyklu co zaszłam
miałam podobnie
tak na spokojnie temp byłą 35,9 a po takim stanie jak się czułam na owulacje temp odrazu 36,7 podskoczyła strasznietysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze co jest z nami dziewczyny, czy to łyżeczkowanie macicy tak niszczy naszą płodność?
Jak czytam wszędzie to po samoistnym dziewczyny zachodzą a po ciąży obumarłej gdzie jest potrzebne łyżeczkowanie mimo monitoringu nic nie wychodzihiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny