Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Ja czasami żałuje że się od razu po poronieniu nie starałam
Szalona CZARNA, Lenka87, PrimaSort, hiacynta99, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paola87 wrote:Dziewczyny, a ile czasu po łyżeczkowaniu należy się wstrzymać z seksem?
hiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:Dziewczyny, a ile czasu po łyżeczkowaniu należy się wstrzymać z seksem?
Luknij na mój wykresi u mnie wszystko jest ok .. Ale wiadomo u kazdej bywa inaczej ...
Ja to chyba twarda sztuka jestem
Tak samo po porodzie czy tylko 2 tygtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Odkąd dowiedziałam się o ciąży było zero seksu bo bałam się i czekałam aż wszystko będzie ok. Potem poronienie, teraz "rekonwalescencja"
To będzie jakieś 2 miesiące bez seksu, zasuszy się ten mój biedak
hiacynta99, tysiaa93, matylda08, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:Odkąd dowiedziałam się o ciąży było zero seksu bo bałam się i czekałam aż wszystko będzie ok. Potem poronienie, teraz "rekonwalescencja"
To będzie jakieś 2 miesiące bez seksu, zasuszy się ten mój biedak
To aż tak zle ? Mój gin pozwoliła mi sie starać w 1 @ cyklu moja sąsiadka miala stan rakowy szyjki wycieli jej 3cm szyjki i teraz jest w ciąży nie wiedziała ze jest i wiadomo czochrowanie do dzis bywa jest 10 tyg ciąży ciąża jest wysokiego ryzyka i jest ok z dzieckiem
Moim zdanie poprostu tak jest pisane chodź by nie wiem jak byśmy uważały. To stanie sie co ma sie stactysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo niestety tak jak myślałam dzisiejszy negatywny zobaczymy jutro
a z seksem po łyżeczkowaniu należy odczekać mówią do pierwszej@ bo macica jest jedną raną po takim skrobaniu i mozna załapac infekcję
Leje deszcz i za oknem i z oczuPrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:No niestety tak jak myślałam dzisiejszy negatywny zobaczymy jutro
a z seksem po łyżeczkowaniu należy odczekać mówią do pierwszej@ bo macica jest jedną raną po takim skrobaniu i mozna załapac infekcję
Leje deszcz i za oknem i z oczuNie, tylko nie z oczu
tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
paola87 wrote:Dziewczyny, a ile czasu po łyżeczkowaniu należy się wstrzymać z seksem?
Mój lekarz kazał poczekać do pierwszej @. Żeby nie wdała sie infekcja. Tak zrobiłam.matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja po własnym doświadczeniu wiem że jak organizm jest gotowy to "zachodzi", jak ma być dobrze to będzie..ja z Olą zaszłam od razu po poronieniu, może to lekkomyślne ale całą ciążę nawet plamień nie miałam..
Lenka87, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny