Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Matylda życzę żeby kreseczka znow sie pojawiła i żeby wszystko było dobrze! Ja teraz wieczorem mqm doła
myślę o tym, dlaczego wszystkim na około się udaje, zachodzà w szczesliwie rozwijajace sie ciaze a mi sie nie udalo
moze jutro bedzie lepiej. W sumie jeszcze tylko 2cykle przede mną. No chyba, ze te dwudniowe okresy lekarz kaze sprawdzic
ech.
tysiaa93, dejsi lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyDdobry wszystkim
Zrobiłam pre test i wyszedł naprawde prawie niewidoczny oczywiście popłakałam się jak głupia że nic z tego ale miałam jeszcze jeden elektroniczny Clear blue i... wykazało na wyświetlaczu PREGNANT
Strach ogromny i te głupie myśli .
Przepraszam że nie przywitałam się z nowymi koleżankami robię to teraz bo wczoraj zwariowany dzień
Jeszcze trochę i wszystkim nam się uda i jeszcze raz dziękuję za posty .Lenka87, hiacynta99, paola87, tysiaa93, PrimaSort, kierzynka, dejsi, anjaaa, Ediii, pap86, monika_89 lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Ddobry wszystkim
Zrobiłam pre test i wyszedł naprawde prawie niewidoczny oczywiście popłakałam się jak głupia że nic z tego ale miałam jeszcze jeden elektroniczny Clear blue i... wykazało na wyświetlaczu PREGNANT
Strach ogromny i te głupie myśli .
Przepraszam że nie przywitałam się z nowymi koleżankami robię to teraz bo wczoraj zwariowany dzień
Jeszcze trochę i wszystkim nam się uda i jeszcze raz dziękuję za posty .Z całego serca Ci gratuluję
matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Chyba bardzo wczesny ten mój fasol.
Jeszcze Lenka to do mnie długo nie dotrzetysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLenka87 wrote:Przecież teoretycznie termin @ miałaś za 3 dni, więc większość testów nie jest w stanie wykryć tak wczesnej ciąży. Z resztą tempki nie mierzysz więc nie wiadomo kiedy tak naprawdę była owulka i zagnieżdżenie
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Termin @ miałam na 17 bo ja miałam cykle 26 dniowe
Coś mi się popieprzyło
Ale prawda jest taka, że nie wiesz, kiedy doszło do zagnieżdżenia
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Termin @ miałam na 17 bo ja miałam cykle 26 dniowe
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3<3
tAK SIĘ CIESZĘ KOCHANA ŻE SIĘ UDAŁO
JA WCZORAJ CZYTAŁAM POSTY ALE CZEKAŁAM NA TEST POTWIERDZAJĄCYmatylda08, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:No tego nie wiem .Postanowiłam że tylko spokój na nic więcej nie mam wpływu .
matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLenka uda się uda ja w to wierzę jesteśmy silnymi kobietami które zasługują na potomstwo bo takie kobiety są wspaniałymi matkami . Ja nie wierzyłam że jeszcze mi się uda bo wiek itd dlatego nie mierzyłam temp itp może to jest sposób dać głowie odpocząć a organizmowi działać .
Lenka87, tysiaa93, anjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny