Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Matylda!!! Ładny teścik!
Dziewczynki co Wy tak z tymi piwkami i winkiem ;] ja nie nadążam hehe. Ja dopiero może kieliszeczek wieczorem. Wróciłam z całodniowego kursu i od razu wzięłam się za szarlotkę. Niech mężul się cieszy jak wróci. Dobrze, że we czwartek mam tego gina ale postanowiłam, że jak nic nie każe badać mimo, że mam dwudniowe okresy to chyba poszukam innego lekarzatysiaa93, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Ale się dzisiaj zmalowałam jak Faraon, tak sobie hennę na brwiach robiłam że brwi dalej jasne a skóra czarna, ledwo się domyłam a tej babie z kosmetycznego to pojadę i tę hennę w gardło wsadzę taka dobra miała być.
tysiaa93, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
ale mi się przysnęło
Ale już kuchnię ogarnęłam, Młodemu ugotowałam kisiel i zaraz idę sobie jakąś kolację szykować
Do mojego P dzwonił właściciel tego mieszkania które chcemy wynająć, z informacją, że umowa już jest przygotowana, tylko trzeba jechać i ją podpisać
tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Kochane jestem po wizycie... Jezu ile on ma ludzi. Lgną jak muchy na lep. Wizyta 100 zł megaaa lekarz. Dziś Wam nic nie powiem. Czekam do poniedziałku do 15:00 rano pędzę na badania. Mam skierowanie. Pozytyw na pewno taki że guzów nie wykrył żadnych na tarczycy powiedział, że mój progesteron z wyników które robiłam 3 tyg temu jest ok
Czekam na poniedziałek z cierpliwością i wiarą w Boską moc.
Wracam do mężą. Mój przyjaciel ma do nas wpaść jak średnio co trzeci weekend na małe chlanko więc uciekam:) Wlece do Was jutro laseczki
MATYLDA serdeczne gratulacjeBo nie miałam wcześniej okazji CI gratulować
Teraz będzie cudownie!
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u nas wszyscy juz zasypiaja ja pewnie tez zaraz sie poloze. dzis pierwszy raz mojego synka bez smoczka,troszke wolal ale jakos zasnal bez. trzymajcie kciuki za spokojna noc
Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualny