Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
matylda08 wrote:Lenka uda się uda ja w to wierzę jesteśmy silnymi kobietami które zasługują na potomstwo bo takie kobiety są wspaniałymi matkami . Ja nie wierzyłam że jeszcze mi się uda bo wiek itd dlatego nie mierzyłam temp itp może to jest sposób dać głowie odpocząć a organizmowi działać .
matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLenka87 wrote:U mnie owulka w kolejnym cyklu wypadnie chyba w dzień naszego wyjazdu, więc też będzie bez spiny, bo przed wyjazdem mamy komunię, później pakowanie itp. Nie będzie czasu się nad tym zastanawiać
Trzymam kciuki za Nas wszystkie
Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Jak Tyśka wstanie to wstawi zdj .
Skoro dzisiaj też wyszedł pozytywny to jest ciąża jak talala, gratuluję jeszcze raz
Idę się ogarniać na te chrzciny, w dodatku pogoda paskudna.
Miłego dniaPrimaSort, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Ddobry wszystkim
Zrobiłam pre test i wyszedł naprawde prawie niewidoczny oczywiście popłakałam się jak głupia że nic z tego ale miałam jeszcze jeden elektroniczny Clear blue i... wykazało na wyświetlaczu PREGNANT
Strach ogromny i te głupie myśli .
Przepraszam że nie przywitałam się z nowymi koleżankami robię to teraz bo wczoraj zwariowany dzień
Jeszcze trochę i wszystkim nam się uda i jeszcze raz dziękuję za posty . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim!
Dopiero się obudziłam
Mega zmęczona byłam wczoraj. W dzień spałam i od 20 do prawie wpół do 10
No i czuję się wyspana. Od rana brzuch mnie pobolewa jak na @ a temperatura od wczoraj się utrzymuje 37,3hiacynta99, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:43
hiacynta99, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
Ja już poćwiczyłam, zaraz prysznic i trzeba obiad podszykować. Muszę jeszcze iść do piwnicy chodak po Młodym wygrzebać, bo kumpela chciała pożyczyć
matylda08, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wspaniałe wieści
Matylda, serdeczne gratulacje!
A pamiętacie, co Bree pisała? Że zawsze jak znika, to któraś ma dwie krechy zaraz
matylda08, Lenka87, PrimaSort, anjaaa, kierzynka, monika_89, Szalona CZARNA, tysiaa93 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualny
-
Mnie w ogóle dopadło chorobsko i już z tym walczę trzeci dzien, jest coraz gorzej, więc jutro idę do lekarza po jakąś petardę - w maju wracamy do starań i do tego czasu muszę być w 100% zdrowa
Lenka87, matylda08, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:No już jestem . Nie nastawiam się bo wogóle nie czuje się ciążowo . Jutro powtórze test . Tak bardzo się boję .
Dobranoc dziewczyny dziękuję za miłe posty jesteście kochane
Ja tez nie czuje sie ciazowo a leci 5 tydzien, kochana ja tez mialam identyczna blada kreske na tescie teraz, maz mowil : a bo ona taka blada, zrobilam bete i wyszedl 4 tydzien. pewnie i u Ciebie to wczesna ciaza, a objawy dopiero podobno pojawiaja sie po 6 tyg. no wlasnie a moze zrobilabys sobie badanie krwi na bete?jak jest dobre laboratorium to wyniki tego samego dnia by byly a bylabys pewna?
Twoj strach jest oczywisty, niestety ale bedzie nam towarzyszyl do samego porodu... trzeba wierzyc ze wszystko jest tak jak powinno :* Sciskam Cie mocno :*matylda08, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
dejsi wrote:No i wszyscy śpią, a jak siedzę, oglądam ten mój wykres, liczę dni i nie wiem czy owu była, ma być czy sobie odpuściła...
No nie wiem jak to jest po poronieniu hmmm.
Słodkich snów wszystkim
Po poronieniu organizm potrzebuje czasu na wrocenie do normy, u Ciebie to bardzo krotki czas, mysle ze w tym cyklu nic sie nie wydarzy, choc mowia ze po pierwszej @ po poronieniu wraca wszystko powoli do normy...zobaczysz sama..
pap86 i dla Ciebie wyjdzie sloneczko i zobaczysz druga kreske! My wszystkie w to wierzymy !PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015