Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:To teraz Prima za kilka dni melduje się z pozytywem a potem Tysia??
Może nawet Szalona dzisiaj fote swoich torów prześleKto wie... Ja jestem ZA!
tysiaa93, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Kurka to postaram się wstrzymać do środy
PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTysia ja już pogodziłam się @ więc może śmiało wpadać
Prima to zależy jakie masz podejście... jak jesteś pewna dnia swojej @ to w dzień @. Ja nie znam dnia @, bo mi się rozjechały cykle.... więc ja bazuje na dniach po owu. Zresztą o czym ja mówie, brzuch mnie na @ napierdziela, plecy, nogi, nawet dupa! Plamie przed @, nie pierwszy raz, także wiem czego się spodziewać i na nic nie liczę. W cuda nie wierzę!!PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Tysia ja już pogodziłam się @ więc może śmiało wpadać
Prima to zależy jakie masz podejście... jak jesteś pewna dnia swojej @ to w dzień @. Ja nie znam dnia @, bo mi się rozjechały cykle.... więc ja bazuje na dniach po owu. Zresztą o czym ja mówie, brzuch mnie na @ napierdziela, plecy, nogi, nawet dupa! Plamie przed @, nie pierwszy raz, także wiem czego się spodziewać i na nic nie liczę. W cuda nie wierzę!!Może dostaniesz prezent taki od losu właśnie w tym cyklu
Według ovu to termin @ mam na sobotę przyszłą. Zatestuje w środętysiaa93, unadarcy, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gumisia wrote:Witam.Jestem po dwóch poronieniach. W 3 dc. zrobiłam badania hormonalne. Oto wyniki:
TSH 2,143 (norma od 0,350 do 4,940)
FSH 6,65 (norma dla tej fazy od 3,03 do 8,08)
LH 8,75 (norma dla tej fazy od 1,80 do 11,78)
Estradiol 26,0!!!! (norma dla tej fazy od 21 do 251)
Progesteron 0,50!!!! (norma dla tej fazy poniżej 0,1 do 0,3)
Prolaktyna 30,75!!!!! (norma od 5,18 do 26,53)
Testosteron 54,84 (norma od 10,83 do 56,94)
Stosunek LH do FSH to 1,31.
Martwi mnie ten niski estradiol, wysoki testosteron i wysoka prolaktyna.Nie wiem co myśleć o progrsteronie... Co myślicie o tych wynikach? Co to może być?
Ja niestety tez nie pomoge kompletnie nie znam sie na wynikacg.. do lekarza sie umowilas?tysiaa93 lubi tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
PrimaSort wrote:Nawpierniczałam się chipsów i teraz idę spać, nigdy nie byłam leniuchem a od tygodnia taka jestem zmęczona, od tego remontu.
Brzuch mnie do tego boli jak na @
Odezwę się jak się zdrzemnę
A może nie od remontu jestes zmeczona?Miesiaczki nie ma, spac Ci sie chce
PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Ktosiek * 8 maja 2015 -
matylda08 wrote:Znowuzrobiłam i chyba jest cień cienia trzymajcie kciuki odezwę się wieczorem wszystko opowiem
Trzymam kciuki ile mam tylko sil! :*PrimaSort, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
Ktosiek * 8 maja 2015