Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:W mojej parafii to ksiądz jedynie kasę zbiera i zawsze mu mało
PrimaSort, hiacynta99, tysiaa93, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Tysia ja oddzieliłam wiare od księży i tego co wyprawiają . nawet jak lezałam w szpitalu nie potrafiłam się odezwac do księdza który przychodził do sali bo chciałam mu wykrzyczec gdzie był jak moje dziecko przepraszam za wyrażenie poszło do kanalizacji !!!! dlaczego nie było go wtedy i czy by je ochrzcił jeżeli twierdzą że jest to człowiek od poczęcia i tak walczą . Dlaczego nie chcą chrzcić dzieci rodzonych przedwczesnie !!!!! wtedy to nie są dzieci !!! banda nierobów oczywiście sa wyjątki ale na wyginięciu bo jak maja inne zdanie od tych w czerwieni czy pupurze to sa izolowani - eh szkoda nerwów i słów
tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Niestety Matylda masz rację, przykro się robi
Szalona czekamy z niecierpliwością na wyniki
Prima z tym sucho mokro to ja sama nie wiem jak to jest. Bo ja raz przed @ miałam sucho, raz normalnie śluź biały a potem @, więc już nie wiem od czego te śluzy zależą, w ogóle nie ogarniam tego śluzu :p Jeśli któraś się zna na tym, to błagam oświećcie mnie.
A jak czekałam na @ w marcu, to miałam trochę śluzu, trochę sucho, a potem się okazało że ciąża.tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Kurka a który to dzień od owulacji? Moze zagnieżdżenie? Miałaś tak kiedyś? Kiedy powinnaś dostać @?
No nic, zobaczę czy się rozkręci...
Okres powinnam dostać 29 kwietnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:No właśnie nigdy tak nie miałam i nie wiem co to jest. Owulację niby miałam 15 dnia cyklu a dzisiaj jest 23.
No nic, zobaczę czy się rozkręci...
Okres powinnam dostać 29 kwietniaNo bo na symptomy miesiączkowe to za wcześnie
PrimaSort, hiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Ja nigdy tego zagnieżdżenia nie miałam. Na miesiączkę wydaje mi się, że jest za wcześnie, to trzeci cykl po poronieniu więc chyba by się tak nie posrało wszystko i miesiączka by się tak nie przyspieszyła.
Teraz na papierze nic nie ma, sprawdziłam szyjkę i jest wysoko.
Bóle są dziwne... Raczej jakby owulacyjne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 15:38
PrimaSort, hiacynta99, monika_89, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Ja nigdy tego zagnieżdżenia nie miałam. Na miesiączkę wydaje mi się, że jest za wcześnie, to trzeci cykl po poronieniu więc chyba by się tak nie posrało wszystko i miesiączka by się tak nie przyspieszyła.
Teraz na papierze nic nie ma, sprawdziłam szyjkę i jest wysoko.
Bóle są dziwne... Raczej jakby owulacyjne.tysiaa93, hiacynta99, matylda08 lubią tę wiadomość