Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBree wrote:a ja zalalam sobie siemie lniane i zaraz bede pic tego glutka
czytalam ze zle przygotowane wytwarza cyjanowodor i mozna sie zatruc gdy sie wypije wieksza ilosc
tysiaa93, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:kurcze nie strasz bo ja dziś chciałam się przemóc i zacząć pić póki co łykam ten wiesiołek -któraś z was łyka ?
Za to siemie lniane dzisiaj kupiłam, może nie puszczę pawia
tysiaa93, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Chyba poty ....
:P to u mnie dzis w tym śluzie krew ... I jajnik tak boli ze nie mogę chodzić na bank mnie jutro zaleje ty w tym cyklu będziesz schła. Hehehe
Będzie co ma być, może kiedyś ten test użyję
Idę się zdrzemnąć
Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:kurcze nie strasz bo ja dziś chciałam się przemóc i zacząć pić póki co łykam ten wiesiołek -któraś z was łyka ?
Nie ma paniki, tutaj wszystko ladnie jest opisane:
http://elkiblog.pl/index.php/siemie-lniane-jak-jesc-by-sobie-nie-szkodzic-bowiem-siemie-zawiera-substancje-cyjanogenne/
tysiaa93, hiacynta99, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:Ja łykałam, ale wogóle nie pomógł i przestałam
Za to siemie lniane dzisiaj kupiłam, może nie puszczę pawia
Ja do tego gluta daje sok owocowy i mam pyszny kisiel. Mozna tez zalac herbatka owocowai poslodzic np miodem
tysiaa93, hiacynta99, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
Teraz to na pewno nie usnę... Na tych dużych paznokciach u stóp mam nawracającą grzybicę i stosuję do tego płyn, smaruję nim paznokcie trzy razy dziennie. Nie wiem co mnie tknęło ale dopiero teraz przeczytałam, że leku nie należy stosować jeśli pacjentka jest w ciąży lub karmi piersią... Już sobie wkręciłam, że to przez to straciłam maluszka
hiacynta99, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Teraz to na pewno nie usnę... Na tych dużych paznokciach u stóp mam nawracającą grzybicę i stosuję do tego płyn, smaruję nim paznokcie trzy razy dziennie. Nie wiem co mnie tknęło ale dopiero teraz przeczytałam, że leku nie należy stosować jeśli pacjentka jest w ciąży lub karmi piersią... Już sobie wkręciłam, że to przez to straciłam maluszka
A ja znowu wkręciłam sobie ze przez te tsh wysokie poroniłamnajlepiej juz nie myśleć co miglo byc przyczyna bo czasu i tak nie cofniemy nic nie zmienimy.. Jestesmy tu i teraz i róbmy wszystko aby bylo dobrze
tysiaa93, Monkey, Bree, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:A ja znowu wkręciłam sobie ze przez te tsh wysokie poroniłam
najlepiej juz nie myśleć co miglo byc przyczyna bo czasu i tak nie cofniemy nic nie zmienimy.. Jestesmy tu i teraz i róbmy wszystko aby bylo dobrze
Monkey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny