Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bree wrote:5 euro za ile testow? bo ja place funta za trzy ciazowe albo za 5 ovu.
To mam trzy ciazowe za 5,5 zlBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wróciłam żeby ok tylko mi kamień nazębny ściągła
wiecie co nie robię żadnego tesu ovu doszłam do wniosku ze co ma być to będzie czochrowanie było w niedziele jak cco to może złapie a jak nie to nic juz na to nie poradzę bo chłopa. I tak nie ma po co mam sie stresować jeszcze .. Poczekam co ma byc to będzie i tyle
Bree, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
hej. nie mialam neta dlatego sie nie odzywalam. co do mojej bety. gin zobaczyl i kazal poczekac na usg wiec wczoraj mialam. jest fatalnie. beta za nisko przyrasta, nie mam zadnych objawow, poki co sam pusty pecherzyk nie ma pecherzyka zoltkowego nie ma zarodka nie ma nic. czekamy do czwartku do wizyty ale prawdopodobnie bedzie pusty pecherzyk. wczoraj wyplakalam wszystko co sie dalo teraz zyje w przekonaniu co ma byc to bedzie... jesli nie dane mi bylo miec kolejnego dziecka to trudno.choc po cichu licze na cud.
hiacynta99, PrimaSort lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
hiacynta99 wrote:Ja wróciłam żeby ok tylko mi kamień nazębny ściągła
wiecie co nie robię żadnego tesu ovu doszłam do wniosku ze co ma być to będzie czochrowanie było w niedziele jak cco to może złapie a jak nie to nic juz na to nie poradzę bo chłopa. I tak nie ma po co mam sie stresować jeszcze .. Poczekam co ma byc to będzie i tyle
masz racje - calkiem zdrowe podejscietysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anjaaa wrote:hej. nie mialam neta dlatego sie nie odzywalam. co do mojej bety. gin zobaczyl i kazal poczekac na usg wiec wczoraj mialam. jest fatalnie. beta za nisko przyrasta, nie mam zadnych objawow, poki co sam pusty pecherzyk nie ma pecherzyka zoltkowego nie ma zarodka nie ma nic. czekamy do czwartku do wizyty ale prawdopodobnie bedzie pusty pecherzyk. wczoraj wyplakalam wszystko co sie dalo teraz zyje w przekonaniu co ma byc to bedzie... jesli nie dane mi bylo miec kolejnego dziecka to trudno.choc po cichu licze na cud.
nie wiem co powiedziec bo tu slowa niewiele dajaprzykro mi ze tak sie sprawy potoczyly chociaz mam gdzies w glebi duszy nadzieje ze wszystko jakos sie jeszcze naprostuje i bedzie dobrze
Los bywa okrutnie przewrotny. Trzymaj sie kochana, musisz byc silnahiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanjaaa wrote:hej. nie mialam neta dlatego sie nie odzywalam. co do mojej bety. gin zobaczyl i kazal poczekac na usg wiec wczoraj mialam. jest fatalnie. beta za nisko przyrasta, nie mam zadnych objawow, poki co sam pusty pecherzyk nie ma pecherzyka zoltkowego nie ma zarodka nie ma nic. czekamy do czwartku do wizyty ale prawdopodobnie bedzie pusty pecherzyk. wczoraj wyplakalam wszystko co sie dalo teraz zyje w przekonaniu co ma byc to bedzie... jesli nie dane mi bylo miec kolejnego dziecka to trudno.choc po cichu licze na cud.
Kurczę anjaa trzymaj się !!!!!! Przykro mi ze muszisz przez to przechodzićbędziemy Cie tu mocno wspierać naprawde całujemy Cie mocno
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
anjaaa wrote:hej. nie mialam neta dlatego sie nie odzywalam. co do mojej bety. gin zobaczyl i kazal poczekac na usg wiec wczoraj mialam. jest fatalnie. beta za nisko przyrasta, nie mam zadnych objawow, poki co sam pusty pecherzyk nie ma pecherzyka zoltkowego nie ma zarodka nie ma nic. czekamy do czwartku do wizyty ale prawdopodobnie bedzie pusty pecherzyk. wczoraj wyplakalam wszystko co sie dalo teraz zyje w przekonaniu co ma byc to bedzie... jesli nie dane mi bylo miec kolejnego dziecka to trudno.choc po cichu licze na cud.
Bardzo mi przykro...
A który tydzień ci wychodzi?Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnja wiemy co przechodzisz jest to straszne i niesprawiedliwe ale tak jak piszesz niczego nikt nie zmnieni pozostaje miec nadzieje i czekać . Przytulam Cię mocno wypłacz sie ile Ci potrzeba jeszcze raz ściskam
hiacynta99, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie śluz rozciągliwy mega no i żeby nie bylo nudno w tym śluzie krew hehe ... Jednak małpa przyjdzie szyjka miękka i otwarta na max to pewnie juz czas po pampersy lecieć do sklepu jak to mój Filip sie smieje ze mama zakłada pampersy
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Rany jestem taka slaba ze czuje sie jak wypluty cukierek
Na nic nie mam sily
Ani na czochranie ani na piwo, zupelnie na nic, przespalabym caly dzien
tysiaa93, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny