X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    5 euro za ile testow? bo ja place funta za trzy ciazowe albo za 5 ovu.
    To mam trzy ciazowe za 5,5 zl
    5 euro za jeden test

Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wróciłam żeby ok tylko mi kamień nazębny ściągła :) wiecie co nie robię żadnego tesu ovu doszłam do wniosku ze co ma być to będzie czochrowanie było w niedziele jak cco to może złapie a jak nie to nic juz na to nie poradzę bo chłopa. I tak nie ma po co mam sie stresować jeszcze .. Poczekam co ma byc to będzie i tyle

Bree, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość

• anjaaa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej. nie mialam neta dlatego sie nie odzywalam. co do mojej bety. gin zobaczyl i kazal poczekac na usg wiec wczoraj mialam. jest fatalnie. beta za nisko przyrasta, nie mam zadnych objawow, poki co sam pusty pecherzyk nie ma pecherzyka zoltkowego nie ma zarodka nie ma nic. czekamy do czwartku do wizyty ale prawdopodobnie bedzie pusty pecherzyk. wczoraj wyplakalam wszystko co sie dalo teraz zyje w przekonaniu co ma byc to bedzie... jesli nie dane mi bylo miec kolejnego dziecka to trudno.choc po cichu licze na cud.

hiacynta99, PrimaSort lubią tę wiadomość

Kropeczka * 4 listopada 2014 <3
    Ktosiek * 8 maja 2015 <3
  • Bree Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Ja wróciłam żeby ok tylko mi kamień nazębny ściągła :) wiecie co nie robię żadnego tesu ovu doszłam do wniosku ze co ma być to będzie czochrowanie było w niedziele jak cco to może złapie a jak nie to nic juz na to nie poradzę bo chłopa. I tak nie ma po co mam sie stresować jeszcze .. Poczekam co ma byc to będzie i tyle

masz racje - calkiem zdrowe podejscie :)

tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Pyszności <3 Ja mam chęć na makaron z sosem, idę robić :P
    No ja tez dzis zrobię ale na wieczór mielone z sosem ziołowym i makaron mniam :P

Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anjaaa wrote:
    hej. nie mialam neta dlatego sie nie odzywalam. co do mojej bety. gin zobaczyl i kazal poczekac na usg wiec wczoraj mialam. jest fatalnie. beta za nisko przyrasta, nie mam zadnych objawow, poki co sam pusty pecherzyk nie ma pecherzyka zoltkowego nie ma zarodka nie ma nic. czekamy do czwartku do wizyty ale prawdopodobnie bedzie pusty pecherzyk. wczoraj wyplakalam wszystko co sie dalo teraz zyje w przekonaniu co ma byc to bedzie... jesli nie dane mi bylo miec kolejnego dziecka to trudno.choc po cichu licze na cud.

nie wiem co powiedziec bo tu slowa niewiele daja :/ przykro mi ze tak sie sprawy potoczyly chociaz mam gdzies w glebi duszy nadzieje ze wszystko jakos sie jeszcze naprostuje i bedzie dobrze <3

Los bywa okrutnie przewrotny. Trzymaj sie kochana, musisz byc silna <3

hiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anjaaa wrote:

Kurczę anjaa trzymaj się !!!!!! Przykro mi ze muszisz przez to przechodzić :-\ będziemy Cie tu mocno wspierać naprawde całujemy Cie mocno

tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anjaaa wrote:

Bardzo mi przykro... :(
    A który tydzień ci wychodzi?

Bree lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Werka84 Ekspertka

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anjaaa trzymaj się Kochana!

tysiaa93, Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość

(*)Aniołki 9tc 26.05.2006 (*)11tc 10.04.2015
    qdkkkqi122mrph2n.png
    zem3io4pzem8mtil.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Mam dziada :P
    2j196o0.jpg
    Ten był moim szczęśliwym

tysiaa93, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    To ładna cena :P W tej mojej aptece był tylko jeden rodzaj testu do wyboru, szaleństwo po prostu :P
    Tyśka te są najlepsze mi inne nie wychodziły a ten pokazał bladziocha :)

Bree, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany jestem taka slaba ze czuje sie jak wypluty cukierek :/ Na nic nie mam sily :P Ani na czochranie ani na piwo, zupelnie na nic, przespalabym caly dzien :P

matylda08, hiacynta99, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anja wiemy co przechodzisz jest to straszne i niesprawiedliwe ale tak jak piszesz niczego nikt nie zmnieni pozostaje miec nadzieje i czekać . Przytulam Cię mocno wypłacz sie ile Ci potrzeba jeszcze raz ściskam

hiacynta99, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anjaa nie mozna tracic nadzieji na to że będziesz miała kolejne zdrowe dziecko... pamiętaj o tym nawet jeśli nie teraz to chwilkę później.

hiacynta99, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupiłam ksiązke pt' nie przeproszę że urodziłam " o parach które mają dzieci z in vitro i gazetę - chcemy być rodzicami plus wiesiołka więcej już sie nie da

hiacynta99, tysiaa93, monika_89, Bree, Toxey lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie śluz rozciągliwy mega no i żeby nie bylo nudno w tym śluzie krew hehe ... Jednak małpa przyjdzie szyjka miękka i otwarta na max to pewnie juz czas po pampersy lecieć do sklepu jak to mój Filip sie smieje ze mama zakłada pampersy :P

tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Rany jestem taka slaba ze czuje sie jak wypluty cukierek :/ Na nic nie mam sily :P Ani na czochranie ani na piwo, zupelnie na nic, przespalabym caly dzien :P
    Ja rano też tak miałam zając poszedł wiercić a my z młodą do łóżka pokimałam do 12 prawie i teraz jak młody Bóg :)

tysiaa93, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość

• Lenka87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anja tulę mocno <3

tysiaa93, matylda08, Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam inofolic i jedziemy z koksem :P dziewczyny dobrze ze jesteście tu na forum naprawde jest wsparcie i kazda z nas korzysta <3

Bree, matylda08, tysiaa93, Lenka87, Toxey, kierzynka lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zalalam sobie siemie lniane i zaraz bede pic tego glutka :P czytalam ze zle przygotowane wytwarza cyjanowodor i mozna sie zatruc gdy sie wypije wieksza ilosc :P

tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość

preg.png
‹‹ 578 579 580 581 582 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ