Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEdiii wrote:Prima,
Bierz zwykly elektroniczny trmometr pod język codziennie rano i bedzie z glowy!
Ja tez nie chcialam sobie tam wkladac, bo nie wiedzialam jak i jeszcze cos zle wyjdzie, ale nawet tutaj w instrukcjach bylo napisane ze albo dopochwowo albo jak to sie pieknie nazywa oralnietysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Czytam Was, czytam i... kupilam dzis testy owu i termometr, choc zarzekalam sie, ze nie bede mierzyc temp
Kochane wariatki, zmotywowalyscie mnie - lenia
ejj, tez chce na fb Was!Ediii, matylda08, PrimaSort, tysiaa93, Staraczka23, Lenka87, Bree lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualnyHelooooo!
Matylda przejełam Twoją moc!!
Naniosłam dzisiaj ostatnią warstwe farby na sciane w pokoiku, zeszlifowałam sufit w kiblu i rzuciłam grunt.
Czekam na chwile o ktorej piszecie, zasiade z kawą/browarem i oddychne...głębokim ufem
Cudne miasteczko, praca mega lajtowa...Dziewczyny chyba wszystko na dobrej drodze.
Teraz piwo w gardło, po trzeba z pyłu przepłukać, kapac sie i spać. Mój wrócił, także pochrapie mi znowu w nocy... ale przynajmniej bać się nie będę że się bedę bać
serducha przesyłam
matylda08, PrimaSort, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUnadarcy ty zuch kobita jesteś ja dziś wieczorkiem już za momencik walnę grzane piwko
Prima niestety nim się nie da w pochwie bo go tam nie wsadzisz to jest termometr na podczerwień do mierzenia temp w pochwie lub w ustach kup taki co polecają dziewczyny nic nie wykombinujesz ale może... jak się uprzesz to wsadziszPrimaSort, tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfuksja wrote:Czytam Was, czytam i... kupilam dzis testy owu i termometr, choc zarzekalam sie, ze nie bede mierzyc temp
ejj, tez chce na fb Was!tysiaa93, unadarcy, fuksja, Bree lubią tę wiadomość
-
fuksja wrote:Czytam Was, czytam i... kupilam dzis testy owu i termometr, choc zarzekalam sie, ze nie bede mierzyc temp
ejj, tez chce na fb Was!unadarcy, fuksja, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Unadarcy ty zuch kobita jesteś ja dziś wieczorkiem już za momencik walnę grzane piwko
Prima niestety nim się nie da w pochwie bo go tam nie wsadzisz to jest termometr na podczerwień do mierzenia temp w pochwie lub w ustach kup taki co polecają dziewczyny nic nie wykombinujesz ale może... jak się uprzesz to wsadzisz
unadarcy, Staraczka23, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy Badała któraś z Was poziom LH lub FSH? Ja w zeszlym cyklu mialam pierwsze 3 dni testy owulacyjne negatywne a potem caly czas pozytywne. Az w koncu skonczyly mi sie testy i przestalam je robic... Dzis poczulam ze mam mokro a ze to moj 13 dzien cyklu to postanowilam isc do apteki po testy i otrzymalam wynik pozytywny. Ciekawe czy ja mam taki wysoki poziom LH caly czas czy akurat teraz trafilam w owulacje?
To mój wykres z poprzedniego cyklu:unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Czy Badała któraś z Was poziom LH lub FSH? Ja w zeszlym cyklu mialam pierwsze 3 dni testy owulacyjne negatywne a potem caly czas pozytywne. Az w koncu skonczyly mi sie testy i przestalam je robic... Dzis poczulam ze mam mokro a ze to moj 13 dzien cyklu to postanowilam isc do apteki po testy i otrzymalam wynik pozytywny. Ciekawe czy ja mam taki wysoki poziom LH caly czas czy akurat teraz trafilam w owulacje?
To mój wykres z poprzedniego cyklu:tysiaa93, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość