Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurcze a jakbym mierzyła temperaturę w ustach tym bezdotykowym? Dałam zaniego ponad 120 złEdiii wrote:Prima,
Bierz zwykly elektroniczny trmometr pod język codziennie rano i bedzie z glowy!
Ja tez nie chcialam sobie tam wkladac, bo nie wiedzialam jak i jeszcze cos zle wyjdzie, ale nawet tutaj w instrukcjach bylo napisane ze albo dopochwowo albo jak to sie pieknie nazywa oralnie
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Czytam Was, czytam i... kupilam dzis testy owu i termometr, choc zarzekalam sie, ze nie bede mierzyc temp

Kochane wariatki, zmotywowalyscie mnie - lenia
ejj, tez chce na fb Was!
Ediii, nick nieaktualny, nick nieaktualny, tysiaa93, nick nieaktualny, Lenka87, Bree lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualnyHelooooo!
Matylda przejełam Twoją moc!!
Naniosłam dzisiaj ostatnią warstwe farby na sciane w pokoiku, zeszlifowałam sufit w kiblu i rzuciłam grunt.
Czekam na chwile o ktorej piszecie, zasiade z kawą/browarem i oddychne...głębokim ufem
Cudne miasteczko, praca mega lajtowa...
Dziewczyny chyba wszystko na dobrej drodze.
Teraz piwo w gardło, po trzeba z pyłu przepłukać, kapac sie i spać. Mój wrócił, także pochrapie mi znowu w nocy... ale przynajmniej bać się nie będę że się bedę bać
serducha przesyłam
nick nieaktualny, nick nieaktualny, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUnadarcy ty zuch kobita jesteś ja dziś wieczorkiem już za momencik walnę grzane piwko

Prima niestety nim się nie da w pochwie bo go tam nie wsadzisz to jest termometr na podczerwień do mierzenia temp w pochwie lub w ustach kup taki co polecają dziewczyny nic nie wykombinujesz ale może... jak się uprzesz to wsadzisz
nick nieaktualny, tysiaa93, nick nieaktualny, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFuksja zaproś mnie do przyjaciółekfuksja wrote:Czytam Was, czytam i... kupilam dzis testy owu i termometr, choc zarzekalam sie, ze nie bede mierzyc temp

ejj, tez chce na fb Was!
tysiaa93, nick nieaktualny, fuksja, Bree lubią tę wiadomość
-
Przyjmij moje zaproszenie do przyjaciółek, to wyślę ci link do mojego profilufuksja wrote:Czytam Was, czytam i... kupilam dzis testy owu i termometr, choc zarzekalam sie, ze nie bede mierzyc temp

ejj, tez chce na fb Was!
nick nieaktualny, fuksja, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha ! myslalam o pomiarze w ustach tym bezdotykowymmatylda08 wrote:Unadarcy ty zuch kobita jesteś ja dziś wieczorkiem już za momencik walnę grzane piwko

Prima niestety nim się nie da w pochwie bo go tam nie wsadzisz to jest termometr na podczerwień do mierzenia temp w pochwie lub w ustach kup taki co polecają dziewczyny nic nie wykombinujesz ale może... jak się uprzesz to wsadzisz

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy Badała któraś z Was poziom LH lub FSH? Ja w zeszlym cyklu mialam pierwsze 3 dni testy owulacyjne negatywne a potem caly czas pozytywne. Az w koncu skonczyly mi sie testy i przestalam je robic... Dzis poczulam ze mam mokro a ze to moj 13 dzien cyklu to postanowilam isc do apteki po testy i otrzymalam wynik pozytywny. Ciekawe czy ja mam taki wysoki poziom LH caly czas czy akurat teraz trafilam w owulacje?
To mój wykres z poprzedniego cyklu:
nick nieaktualny, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zostaniemy!unadarcy wrote:Ja tez chce FB ale nie mam, nigdy nie założyłam... jestem zacofana

Boje sie że nie bede miec znajomych.... zostaniecie moimi znajomymi?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, fuksja, nick nieaktualny, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle o co dokladnie z tymi badaniami? Pyyasz o krew? Ja mialam zlecone między 21-23 dc w grudniu robilam i zaszlamPrimaSort wrote:Czy Badała któraś z Was poziom LH lub FSH? Ja w zeszlym cyklu mialam pierwsze 3 dni testy owulacyjne negatywne a potem caly czas pozytywne. Az w koncu skonczyly mi sie testy i przestalam je robic... Dzis poczulam ze mam mokro a ze to moj 13 dzien cyklu to postanowilam isc do apteki po testy i otrzymalam wynik pozytywny. Ciekawe czy ja mam taki wysoki poziom LH caly czas czy akurat teraz trafilam w owulacje?
To mój wykres z poprzedniego cyklu:
tysiaa93, nick nieaktualny, Bree lubią tę wiadomość