Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Prima ja byłam pewna, że Ty tempkę mierzysz w bognie
Ja pomiar zapisuje ten który był pierwszy.
W notatkach zapisuję też pomiary w ciągu dnia ale w sumie to nie wiem po coZwariowałam ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 17:24
matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrima ja mierzylam rano i wieczorem wpisywalam ten z rana
Wróciłam z wizyty
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f23309d17c7.jpg
A to nasza Roksana macha do was ciocie
waży już 450 gram, dopiero teraz mysle czemu nie slyszalam serduszka moze lekarz mial wylaczony glosnik? Najważniejsze ze wszystko ok ruchy moge na dniach poczuć według lekarza, kolejna wizyta dwa dni po urodzinach 25maja
Monkey, tysiaa93, PrimaSort, Lenka87, Ola_45, Toxey, kierzynka, Bree, monika_89 lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Teraz nie wiem czy iść po ten termometr, czy od kolejnego cyklu mierzyć?
Zacznij od następnego i mierz temperaturę w pochwie ;pPrimaSort, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTysia wlasnie serwer je obkrecil bo proste bylo
Ja probowalam mierzyc w pochwie ale do tego trzeba czasu i moim zdaniem nawilzenia bo czasami 'szarpnelam' na sucho czytalam w necie ze trzeba to precyzyjnie robic i nie moze byc raz gleboko innym razem niePrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Tysia wlasnie serwer je obkrecil bo proste bylo
Ja probowalam mierzyc w pochwie ale do tego trzeba czasu i moim zdaniem nawilzenia bo czasami 'szarpnelam' na sucho czytalam w necie ze trzeba to precyzyjnie robic i nie moze byc raz gleboko innym razem nie
Dzidzia śliczna malutka kruszynka :-*Bree lubi tę wiadomość