Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaro86 wrote:A miałaś kiedyś usg jajników? Pęcherzyki przy PCOS układają się w charakterystyczny sposób - na ściance jajnika i są wszystkie jednakowej wielkości.
tysiaa93, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Ktoś coś wie o PCOS? Czy mogę się zacząć martwić?
Głowa do góry, cyc do przodu, majty w dół i do dziełamatylda08, tysiaa93, PrimaSort, Toxey, Ola_45, Lenka87, Bree, monika_89 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Ktoś coś wie o PCOS? Czy mogę się zacząć martwić?
To zdecydowanie nie masz PCOSw ogóle zajście w ciążę bez leczenia jest praktycznie niemożliwe, więc skoro byłaś w ciąży, to na pewno nie masz PCOS.
Mnie przez 10 lat na to leczyli, a po odstawieniu tabletek okazało się, że jednak jajniki pracują dobrze, tylko chyba był problem z pęknięciem pecherzyka.tysiaa93, PrimaSort, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Dokładnie, póki nie masz zdiagnozowanej żadnej choroby to niczym się nie przejmuj
Kurde że też to auto się musiało spierniczyć i remont i psychiatra i na ginekologa mi już w tym miesiącu nie starczy, aby iść się przebadaćtysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaro86 wrote:To zdecydowanie nie masz PCOS
w ogóle zajście w ciążę bez leczenia jest praktycznie niemożliwe, więc skoro byłaś w ciąży, to na pewno nie masz PCOS.
Mnie przez 10 lat na to leczyli, a po odstawieniu tabletek okazało się, że jednak jajniki pracują dobrze, tylko chyba był problem z pęknięciem pecherzyka.tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:A jakie tego miałaś objawy?
Bardzo nieregularne cykle (między 14 a 55dni), tycie mimo braku złych nawykow żywieniowych (nie jestem taka szczupła jak Wy niestety, noszę rozm.42), wszystkie hormony miałam bardzo podwyższone, niektóre o 200-300%. No i na usg było widać, że jajniki nie tak pracują. ale to było 10lat temu...
PrimaSort, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaro86 wrote:Bardzo nieregularne cykle (między 14 a 55dni), tycie mimo braku złych nawykow żywieniowych (nie jestem taka szczupła jak Wy niestety, noszę rozm.42
), wszystkie hormony miałam bardzo podwyższone, niektóre o 200-300%. No i na usg było widać, że jajniki nie tak pracują. ale to było 10lat temu...
ale nic to kochanego ciała nigdy nie za dużo
PrimaSort, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Na innym forum dostałam info, że mierzenie temperatury z czoła to mogę sobie w dupę wsadzić bo tempkę mierzy się w pochwie. Więc może będzie owulacja albo już była
Tak mi dziewczyny pisały.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 16:41
PrimaSort, Toxey, matylda08, Lenka87, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:To ja już dam se na luz w tym cyklu i zacznę od kolejnego
Bo w tym miesiącu z każdym groszem musimy się liczyć a poza tym jestem brzydliwa i muszę się psychicznie nastawić do sprawy pomiarów pochwo-odbytniczych
Toxey, PrimaSort, matylda08, Bree lubią tę wiadomość