Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Taka była kudłata i wielkie gały z rzęsami za brwi mała maskotka oddz. noworodkowego
Tysiula nie gniewaj na stara kobietęMonkey, matylda08, Bree, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Dziewczyny jakby któraś chciała zawrzeć ze mną znajomość na fb to zapraszam na pw
A teraz ide polatać na odkurzaczu
ŻarcikNapisałam na pw
Monkey, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Prima strasznie wysoka masz tą tempkę...
Ja niestety nie ufam termometrom ani bezdotykowym ani na podczerwień
Może zainwestuj w ten owulacyjny i zobaczysz co będzie?tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Dziś mój 13 dzień cyklu. Poczułam że mam od rana jakoś "mokro" i postanowiłam zrobić test owulacyjny. Wynik - pozytywny! Ale w zeszłym cyklu do póki miałam testy to jak pozytyw wyszedł mi 14 dnia cyklu, tak do póki je roiłam były cały czas pozytywne... Aż w końcu przestałam je robić. Dziwna sprawa że one w zeszłym cyklu tak się utrzymywały pozytywne...
PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Nie analizuj tylko działaj
Martwi mnie to, czy nie mam PCOS jajników, bo wtedy testy owulacyjne mogą wychodzić cały czas pozytywne. A przecież w zeszłym miesiącu jak pozytyw wyszedł mi 14 dnia cyklu, tak do póki je roiłam były cały czas pozytywne... Aż w końcu przestałam je robić. Dziwna sprawa że one w zeszłym cyklu tak się utrzymywały pozytywne...
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Akurat dziś słabo mi się chce ale chyba powinnam
Martwi mnie to, czy nie mam PCOS jajników, bo wtedy testy owulacyjne mogą wychodzić cały czas pozytywne. A przecież w zeszłym miesiącu jak pozytyw wyszedł mi 14 dnia cyklu, tak do póki je roiłam były cały czas pozytywne... Aż w końcu przestałam je robić. Dziwna sprawa że one w zeszłym cyklu tak się utrzymywały pozytywne...
A miałaś kiedyś usg jajników? Pęcherzyki przy PCOS układają się w charakterystyczny sposób - na ściance jajnika i są wszystkie jednakowej wielkości.tysiaa93, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)