Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monkey wrote:Tyśka a nie wiem czy widziałaś ale ten sprzedawca ma również termometr
http://allegro.pl/termometr-owulacyjny-microlife-mt-16c2-npr-i5316140158.htmlJa mam właśnie taki i w aptece kosztował 12,50
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Dorbie jest w ciąży
My już wracamy ;(tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Prima nie zazdroszczę, niestety takie sytuacje się zdarzają, samochód to tylko rzecz
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Czasami myślimy, że nad nami jakieś fatum jest... Najpierw poronienie, teraz nie możemy zajść, to samochód padł... Ciągle coś. Ten nowy rok jest straszny !!
W końcu limit nieszczęść musi się wyczerpać i będzie tylko lepiejtysiaa93, PrimaSort, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)
-
PrimaSort wrote:Czasami myślimy, że nad nami jakieś fatum jest... Najpierw poronienie, teraz nie możemy zajść, to samochód padł... Ciągle coś. Ten nowy rok jest straszny !!
Jak dobrze, że nie wierzę w takie rzeczy
Prima, wszystko się ułożySamochody to paskudztwa, ten nasz potrafił się zepsuć dwa razy w miesiącu ale już jest oki
PrimaSort, matylda08, Monkey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Ja pije raz dziennie do tego wiesiołek ziółka i femibion Natal 1 spróbuje jeszcze siemię i nic więcej bo oszaleje
tysiaa93, matylda08, Monkey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny