Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypap86 wrote:A ja z moim obchodzimy dzis PIERWSZA ROCZNICE SLUBU
A jestesmy ze soba juz prawie 8lat
Byly rocznicowe przytulanka,wspolne odswietne sniadanko i bedzie spacer i lody. Ech rok temu to nie byla taka piekna pogoda hehe lalo do samego kosciola
Pozniej obejrzymy slubne zdjecia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 13:14
Monkey, tysiaa93, Toxey, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Wow!!!!
Spora kluseczka
Ale....Ty tyle ważyłaś w czasie porodu???bardzo mało miałam wód i wogóle była chudzielec do 30 lat
Monkey, tysiaa93, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLenka87 wrote:W moim wypadku chodzi raczej o ten przypuszczalny termin porodu, a nie o strach że się nie uda. Bo wiem, że się uda i że musi być dobrze
Ja właśnie nadrabiam Wasze wpisy z ostatnich dwóch dnimatylda08, Toxey, tysiaa93, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:Cześć i czołem. Padliśmy ostatnio zamiast działać. załamka normalnie
za to nadrobiliśmy wczoraj rano
Potem cały dzień porządkowania na budowie i oto jestem dopiero dziś.
PYTANIE ZA 100 PKT:
Laski czy owu może być 2 razy z tego samego jajnika? 2 cykl pod rząd boli mnie prawy jajcor. Testy nadal ujemne
ja właśnie zrobiłam obiad, zaczął się sezon szparagowy więc trzeba było wykorzystać ten fakt, nażarta jestem że hej
teraz piję brzoskwiniowo limonkowe winko męża a za chwilę biorę się za robienie gofrów
monkey skad jesteś? U mnie odległolsć nad morze podobna
Prima mamy termn @ na ten sam dzieńa urodziny masz w tym dniu co mój mąż
:D fajną niespodzianke Ci mąż zrobił
lenka to lada dzień będziecie na swoim, super!
mysz jakikm cudem on tą kabinę rozwalił?!
bree dawaj zdjęcia kuchni
pap master chefkiedy można się wprosić? Gratuluję rocznicy, my 25 maja świetujemy drugą
za to razem już 10 lat
ola myslę, że dobry czas na powiedzenie o ciąży, 11 tc to już całkiem faujny wynik
matylda śliczna córa! Ty zresztą też cudna
toxey o to tak jak ja 3 dzieci w domu a mąż 2... dlatego marzy mi się, żeyby za 2 razem ustrzelić bliźniakiu nas rodzina wie i w sumie dobrze. Nikt nie rusza tego tematu i skończyły się pytania " a kieeedy dzieeecko" Co do sutków to nigdy ale to nigdy mnie nie bolały, dopiero po poronieiu coś mi się poprzestawiało i teraz po bolą
staraczka to już połowa ciąży u Ciebiemi mąż zabrana oglądać ten program bo nie jestem w ciązy i się katuję niepotrzebnie
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Tyśka a nie wiem czy widziałaś ale ten sprzedawca ma również termometr
http://allegro.pl/termometr-owulacyjny-microlife-mt-16c2-npr-i5316140158.html
Ale termometr kupię jutro w aptece i od środy będę mierzyćMonkey, Toxey, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:52
matylda08, tysiaa93, Monkey, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
Uda się tylko trzeba mocno w to uwierzyć
ja sobie to wmówiłam jeszcze w szpitalu po poronieniu
tylko myślałam że to będzie dłużej trwało dlatego zdecydowanie nie nastawiałam się na choćby pierwsze trzy cykle
najważniejsze to uwierzyć.
Monkey, tysiaa93, Ola_45, matylda08, Toxey, Karo86, Szalona CZARNA, Ediii, Bree lubią tę wiadomość