Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Jestem, myślałam,że nie dojdę.
Jakieś mam straszne duszności i zawroty głowy
Kupiłam sobie witaminy B6 i B12. Czy któraś je bierze?
Nie wiem w jakich dawkach je brać i czy przez cały czas?PrimaSort, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Matylda ile lat ma twoja córeczka?
Taka chyba kruszynka co?
Śliczna jest
Ja natal clasic brałam w tamtym mies a teraz aptekarka powiedziała że ten ma lepszy skład bo ma najwiecej kwasu i folianów dlatego tez infolik raz dziennie pije . Prześle do Tysi zdj jak się urodziła zobaczycie jaki czrnuch był i jesttysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Jestem, myślałam,że nie dojdę.
Jakieś mam straszne duszności i zawroty głowy
Kupiłam sobie witaminy B6 i B12. Czy któraś je bierze?
Nie wiem w jakich dawkach je brać i czy przez cały czas?tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Ja słyszałam, ze wino zakwasza.
Od przyszłego cyklu po owulce nie tknę żadnego alko a kawę też ograniczę do jednej dziennie.
Chwytam się już czego tylko mogętysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny!
Właśnie udostępniłam mój wykres. Możecie rzucić okiem?
Od 7 dni moja temperatura wynosi 37,0. Mój termometr wskazuje do jednego miejsca po przecinku. Mam ten:
Dziś mój 13 dzień cyklu. Poczułam że mam od rana jakoś "mokro" i postanowiłam zrobić test owulacyjny. Wynik - pozytywny! Ale w zeszłym cyklu do póki miałam testy to jak pozytyw wyszedł mi 14 dnia cyklu, tak do póki je roiłam były cały czas pozytywne... Aż w końcu przestałam je robić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 15:21
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Ja w cyklu w którym póbowałam pierwszy raz pp piłam alko a to piwko a to winko a testy ovu były pozytywne i nic. W drugim cyklu szcześliwym odstawiłam alko testy byly ovu negatywne na poczatku a potem już nie sprawdzałam i dalej próbowaliśmy i się udało
PrimaSort, tysiaa93, matylda08, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:* wrzesnia skończy 5 ale jest malutka taka drobina rozmiar 92
Ja natal clasic brałam w tamtym mies a teraz aptekarka powiedziała że ten ma lepszy skład bo ma najwiecej kwasu i folianów dlatego tez infolik raz dziennie pije . Prześle do Tysi zdj jak się urodziła zobaczycie jaki czrnuch był i jest
Matylda kiedy się nauczysz wstawiać zdjęcia wariatko?
PrimaSort, matylda08, Toxey, kierzynka, Lenka87, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny