Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Na innym forum dostałam info, że mierzenie temperatury z czoła to mogę sobie w dupę wsadzić bo tempkę mierzy się w pochwie. Więc może będzie owulacja albo już była
ja tylko w dziurce mierze, to takie przyjemne
...a przy okazji miarodajnetysiaa93, PrimaSort, matylda08, Monkey, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:ja tylko w dziurce mierze, to takie przyjemne
...a przy okazji miarodajne
No coś czuję, że będę miała niezły ubaw przy moim pierwszym pomiarzetysiaa93, PrimaSort, matylda08, Monkey, Bree lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
Karo86 wrote:Nie wiem czy już wiecie, Mała Księżniczka nazywa się Charlotte Elizabeth Diana
Tak jak obstawialo najwiecej ludzi w zakladach!!!
A mialam obstawic, wygralabym kase na alkoholizacjetysiaa93, matylda08, Monkey, kierzynka, Karo86 lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:A jak mierzycie tą temperaturę to raz tylko? Bo ja zawsze robię 3 pomiary pod rząd i wyciągam średnią bo wyniki wychodzą rozbieżne np. pierwszy pomiar 36,9, drugi 37,0, trzeci 37,0 i wtedy wpisuję na wykresie 37,0...
Raz jeden mierze zawsze o tej samej godzinie czyli o 7 ranoPrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFuksja ogarniesz, ja patrzylam na wykresy ciazowe i chyba mnie zarazily hehe mam nadzieje ze schemat i opisy z grafiki duzo wytłumaczą
Prima LH moze byc wykryty chwile przed i chwile po owulacji i np dzisiaj myslisz owulacja temp nie ruszona lub malo podskoczyla test pozytywny to byc moze hormon juz wzrasta, wiesz ze przed robieniem testu owu najlepiej nie pic i nie jesc 2h? Tylko co do godzin sa rozne opinie jedni mowia rano drudzy popołudniu kolejni ze wieczorem. Wybierz sobie jesna godzine i o tej testuje codziennie jesli chcesz.
Mi testy owu wychodziky pozytywne w ciazy 29 i 30 dc jeden rano drugi wieczoremPrimaSort, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Fuksja ogarniesz, ja patrzylam na wykresy ciazowe i chyba mnie zarazily hehe mam nadzieje ze schemat i opisy z grafiki duzo wytłumaczą
Prima LH moze byc wykryty chwile przed i chwile po owulacji i np dzisiaj myslisz owulacja temp nie ruszona lub malo podskoczyla test pozytywny to byc moze hormon juz wzrasta, wiesz ze przed robieniem testu owu najlepiej nie pic i nie jesc 2h? Tylko co do godzin sa rozne opinie jedni mowia rano drudzy popołudniu kolejni ze wieczorem. Wybierz sobie jesna godzine i o tej testuje codziennie jesli chcesz.
Mi testy owu wychodziky pozytywne w ciazy 29 i 30 dc jeden rano drugi wieczoremtysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Dziewczyny a mi soe wydawało czy bree również jest w ciazy?
Chcialabym ale nie jestem jeszcze
Ale spoko, z takim wsparciem to jest tylko kewstia tygodniStaraczka23, tysiaa93, Monkey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Zobaczymy co czas pokaże ale chyba wykonam w przyszlym cyklu badania hotmonalne. No przynajmniej to lh i fsh
Po cp jak bylam na wizycie to widoczny byl pęcherzyk okoloowulacyjny jednak aby miec pewnosc lekarz zalecil badania krwi miedzy 21-23 dc prolaktyna progesteron LH FSH z nich sie wyczytuje czy owulacja byla czy jajeczko pękło itd no coa w ten deseńtysiaa93, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Moje dzisiejsze ćwiczenia trwały jakieś 10 minut...
A moje 10 sekund - jak wstalam po otwieracz do piwa
no dobra przelazilam pol dnia na zwiedzaniujestem z siebie dumna
tysiaa93, matylda08, Monkey, Ola_45, PrimaSort, Karo86, monika_89, Toxey lubią tę wiadomość