Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Na innym forum dostałam info, że mierzenie temperatury z czoła to mogę sobie w dupę wsadzić bo tempkę mierzy się w pochwie. Więc może będzie owulacja albo już była

ja tylko w dziurce mierze, to takie przyjemne
...a przy okazji miarodajne
tysiaa93, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Monkey, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:ja tylko w dziurce mierze, to takie przyjemne

...a przy okazji miarodajne
No coś czuję, że będę miała niezły ubaw przy moim pierwszym pomiarze
tysiaa93, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Monkey, Bree lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
Karo86 wrote:Nie wiem czy już wiecie, Mała Księżniczka nazywa się Charlotte Elizabeth Diana

Tak jak obstawialo najwiecej ludzi w zakladach!!!
A mialam obstawic, wygralabym kase na alkoholizacje
tysiaa93, nick nieaktualny, Monkey, kierzynka, Karo86 lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:A jak mierzycie tą temperaturę to raz tylko? Bo ja zawsze robię 3 pomiary pod rząd i wyciągam średnią bo wyniki wychodzą rozbieżne np. pierwszy pomiar 36,9, drugi 37,0, trzeci 37,0 i wtedy wpisuję na wykresie 37,0...
Raz jeden mierze zawsze o tej samej godzinie czyli o 7 rano
nick nieaktualny, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFuksja ogarniesz, ja patrzylam na wykresy ciazowe i chyba mnie zarazily hehe mam nadzieje ze schemat i opisy z grafiki duzo wytłumaczą

Prima LH moze byc wykryty chwile przed i chwile po owulacji i np dzisiaj myslisz owulacja temp nie ruszona lub malo podskoczyla test pozytywny to byc moze hormon juz wzrasta, wiesz ze przed robieniem testu owu najlepiej nie pic i nie jesc 2h? Tylko co do godzin sa rozne opinie jedni mowia rano drudzy popołudniu kolejni ze wieczorem. Wybierz sobie jesna godzine i o tej testuje codziennie jesli chcesz.
Mi testy owu wychodziky pozytywne w ciazy 29 i 30 dc jeden rano drugi wieczorem
nick nieaktualny, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem i nie jem i nie pije 2 godziny przed testowaniem. Przez kolejne 4 dni bede robila testy owulacyjne i zobaczymy co z tego bedzie bo temperatura stoi w miejscu. Ja zawsze o 11 robię test owulacyjnyStaraczka23 wrote:Fuksja ogarniesz, ja patrzylam na wykresy ciazowe i chyba mnie zarazily hehe mam nadzieje ze schemat i opisy z grafiki duzo wytłumaczą

Prima LH moze byc wykryty chwile przed i chwile po owulacji i np dzisiaj myslisz owulacja temp nie ruszona lub malo podskoczyla test pozytywny to byc moze hormon juz wzrasta, wiesz ze przed robieniem testu owu najlepiej nie pic i nie jesc 2h? Tylko co do godzin sa rozne opinie jedni mowia rano drudzy popołudniu kolejni ze wieczorem. Wybierz sobie jesna godzine i o tej testuje codziennie jesli chcesz.
Mi testy owu wychodziky pozytywne w ciazy 29 i 30 dc jeden rano drugi wieczorem
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Dziewczyny a mi soe wydawało czy bree również jest w ciazy?
Chcialabym ale nie jestem jeszcze
Ale spoko, z takim wsparciem to jest tylko kewstia tygodni
nick nieaktualny, tysiaa93, Monkey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyProgesteron tez ci radze zrobic, odpowoada za podtrzymywanie cialka jeśli bylby niski to lekarz powinien dac luteine lub dupka.PrimaSort wrote:Zobaczymy co czas pokaże ale chyba wykonam w przyszlym cyklu badania hotmonalne. No przynajmniej to lh i fsh
Po cp jak bylam na wizycie to widoczny byl pęcherzyk okoloowulacyjny jednak aby miec pewnosc lekarz zalecil badania krwi miedzy 21-23 dc prolaktyna progesteron LH FSH z nich sie wyczytuje czy owulacja byla czy jajeczko pękło itd no coa w ten deseń
tysiaa93, Bree, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Moje dzisiejsze ćwiczenia trwały jakieś 10 minut...

A moje 10 sekund - jak wstalam po otwieracz do piwa
no dobra przelazilam pol dnia na zwiedzaniu
jestem z siebie dumna
tysiaa93, nick nieaktualny, Monkey, Ola_45, nick nieaktualny, Karo86, monika_89, nick nieaktualny lubią tę wiadomość