Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBree wrote:Chcialabym ale nie jestem jeszcze

Ale spoko, z takim wsparciem to jest tylko kewstia tygodni
SPOKOJNIE ja lubie krakac hehe
Dobra laski ide spac prima wyczochraj za mnie bo od miesiaca nawet ponad zero sexu
Dobranoc
Monkey, tysiaa93, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Helooooo!
Matylda przejełam Twoją moc!!
Naniosłam dzisiaj ostatnią warstwe farby na sciane w pokoiku, zeszlifowałam sufit w kiblu i rzuciłam grunt.
Czekam na chwile o ktorej piszecie, zasiade z kawą/browarem i oddychne...głębokim ufem
Cudne miasteczko, praca mega lajtowa...
Dziewczyny chyba wszystko na dobrej drodze.
Teraz piwo w gardło, po trzeba z pyłu przepłukać, kapac sie i spać. Mój wrócił, także pochrapie mi znowu w nocy... ale przynajmniej bać się nie będę że się bedę bać
serducha przesyłam 
O kurde, ja ostatnio malowalam listwy w kuchni i lazience i bylam silnie zmeczona a kiedys potrafilam sama ogarnac caly dom, ogromny ogrod zupelnie sama...chya sie starzeje
matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Ja tez chce FB ale nie mam, nigdy nie założyłam... jestem zacofana

Boje sie że nie bede miec znajomych.... zostaniecie moimi znajomymi?
Co to w ogole za pytanie
Monkey, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Bree jesteś jedyna

Uwielbiam Cię czytać
Dawaj linę do fejszbuka
Ja chyba będę sobie musiała Was spisać z nickami co by się nauczyć która to która
Póki co ogarniam matyldę i tysię
tysiaa93, matylda08, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość

ek + 09.05.2014 (9tc)

-
fuksja wrote:No coś czuję, że będę miała niezły ubaw przy moim pierwszym pomiarze

kiedys moj myslal ze juz soboe zmierzylam a ja zasnelam z termometrem bo mi tak dobrze bylo a on sie zaczal dobierac a tam termometr, on sie pyta co to a ja
OGONEK
matylda08, tysiaa93, PrimaSort, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monkey wrote:Bree jesteś jedyna

Uwielbiam Cię czytać
Dawaj linę do fejszbuka
Ja chyba będę sobie musiała Was spisać z nickami co by się nauczyć która to która
Póki co ogarniam matyldę i tysię
O to ja tez bo z moja pamiecia jak woda w koszyku to wszystko poplacze kto jest kto, zrobie sobie sciage i przylepie na laptop
Jak cos to wyslijcie mi linki do Waszych kont fb na priv bo ja mam w opcjach fb ustawione ze mi nie mozna zapro wysylac bo mialam duzo spamowych znajomych
Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
PoszłoBree wrote:O to ja tez bo z moja pamiecia jak woda w koszyku to wszystko poplacze kto jest kto, zrobie sobie sciage i przylepie na laptop

Jak cos to wyslijcie mi linki do Waszych kont fb na priv bo ja mam w opcjach fb ustawione ze mi nie mozna zapro wysylac bo mialam duzo spamowych znajomych
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

ek + 09.05.2014 (9tc)

-
To najpierw zaakceptuj zaproszenie bo nie mogę ci pw wysłaćBree wrote:O to ja tez bo z moja pamiecia jak woda w koszyku to wszystko poplacze kto jest kto, zrobie sobie sciage i przylepie na laptop

Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Kobietki ja musze spadac do mojego Greya to jak ktos sie mnie nie wstydzi na fb niech mi napisze linka do konta fb tutaj w prywatnej wiadomosci i ja wysle zapro

Ale to dopiero jutro za co przepraszam, ale teraz musze spadowywac.
buziaki niuniaki wszystkim zycze dobrej nocy, rozkosznych czochran i generalnie pozytywnej energii
Lenka87, Monkey, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość