Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBree wrote:Chcialabym ale nie jestem jeszcze
Ale spoko, z takim wsparciem to jest tylko kewstia tygodni
SPOKOJNIE ja lubie krakac hehe
Dobra laski ide spac prima wyczochraj za mnie bo od miesiaca nawet ponad zero sexu
DobranocMonkey, tysiaa93, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Helooooo!
Matylda przejełam Twoją moc!!
Naniosłam dzisiaj ostatnią warstwe farby na sciane w pokoiku, zeszlifowałam sufit w kiblu i rzuciłam grunt.
Czekam na chwile o ktorej piszecie, zasiade z kawą/browarem i oddychne...głębokim ufem
Cudne miasteczko, praca mega lajtowa...Dziewczyny chyba wszystko na dobrej drodze.
Teraz piwo w gardło, po trzeba z pyłu przepłukać, kapac sie i spać. Mój wrócił, także pochrapie mi znowu w nocy... ale przynajmniej bać się nie będę że się bedę bać
serducha przesyłam
O kurde, ja ostatnio malowalam listwy w kuchni i lazience i bylam silnie zmeczona a kiedys potrafilam sama ogarnac caly dom, ogromny ogrod zupelnie sama...chya sie starzejematylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Ja tez chce FB ale nie mam, nigdy nie założyłam... jestem zacofana
Boje sie że nie bede miec znajomych.... zostaniecie moimi znajomymi?
Co to w ogole za pytanie
Monkey, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Bree jesteś jedyna
Uwielbiam Cię czytać
Dawaj linę do fejszbuka
Ja chyba będę sobie musiała Was spisać z nickami co by się nauczyć która to która
Póki co ogarniam matyldę i tysiętysiaa93, matylda08, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
fuksja wrote:No coś czuję, że będę miała niezły ubaw przy moim pierwszym pomiarze
kiedys moj myslal ze juz soboe zmierzylam a ja zasnelam z termometrem bo mi tak dobrze bylo a on sie zaczal dobierac a tam termometr, on sie pyta co to a ja
OGONEKmatylda08, tysiaa93, PrimaSort, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monkey wrote:Bree jesteś jedyna
Uwielbiam Cię czytać
Dawaj linę do fejszbuka
Ja chyba będę sobie musiała Was spisać z nickami co by się nauczyć która to która
Póki co ogarniam matyldę i tysię
O to ja tez bo z moja pamiecia jak woda w koszyku to wszystko poplacze kto jest kto, zrobie sobie sciage i przylepie na laptop
Jak cos to wyslijcie mi linki do Waszych kont fb na priv bo ja mam w opcjach fb ustawione ze mi nie mozna zapro wysylac bo mialam duzo spamowych znajomychMonkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:O to ja tez bo z moja pamiecia jak woda w koszyku to wszystko poplacze kto jest kto, zrobie sobie sciage i przylepie na laptop
Jak cos to wyslijcie mi linki do Waszych kont fb na priv bo ja mam w opcjach fb ustawione ze mi nie mozna zapro wysylac bo mialam duzo spamowych znajomychBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Bree wrote:O to ja tez bo z moja pamiecia jak woda w koszyku to wszystko poplacze kto jest kto, zrobie sobie sciage i przylepie na laptop
Jak cos to wyslijcie mi linki do Waszych kont fb na priv bo ja mam w opcjach fb ustawione ze mi nie mozna zapro wysylac bo mialam duzo spamowych znajomychBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Kobietki ja musze spadac do mojego Greya to jak ktos sie mnie nie wstydzi na fb niech mi napisze linka do konta fb tutaj w prywatnej wiadomosci i ja wysle zapro
Ale to dopiero jutro za co przepraszam, ale teraz musze spadowywac.
buziaki niuniaki wszystkim zycze dobrej nocy, rozkosznych czochran i generalnie pozytywnej energiiLenka87, Monkey, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość