Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Progesteron tez ci radze zrobic, odpowoada za podtrzymywanie cialka jeśli bylby niski to lekarz powinien dac luteine lub dupka.
Po cp jak bylam na wizycie to widoczny byl pęcherzyk okoloowulacyjny jednak aby miec pewnosc lekarz zalecil badania krwi miedzy 21-23 dc prolaktyna progesteron LH FSH z nich sie wyczytuje czy owulacja byla czy jajeczko pękło itd no coa w ten deseńBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Dziekuję kochana za informację :-* Wykonam więc te badania pod koniec cyklu tak jak radzisz
PrimaSort, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Słuchaj a może idz w srodku cyklu do gina niech mowi czy jest owulacja, ja bylam 22grudnia a owu 25/27 ponoc byla
krew to bym mogła zrobić bo te 30 parę zł to znajdę
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Postaram się dostać do ginekologa w przyszłym cyklu jak w tym cyklu się nie uda bo z kasą krucho. Remont kuchni kkończymy, samochód nad morzem w weekend majowy nad umarł i kosztów się zrobiło dużo
krew to bym mogła zrobić bo te 30 parę zł to znajdę
PrimaSort, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Ja placilam 120 zl jakos ale kazde badanie niecale 20 zl a mialam tarczycowe w tym, ty chodzisz tylko prywatnie? Ja bym weszla z bolem brzucha na nfz Haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 08:41
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Ale jak wejdę z bólem to nie dadzą mi na te badania co chce tylko zbadają i do widzenia
moj byly gin zawsze w pogotowiu byl bo mialam cp mogłam isc kiedy chcialamPrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Ale moze usg zrobi i by mowil ze bol jest bo owulacja
moj byly gin zawsze w pogotowiu byl bo mialam cp mogłam isc kiedy chcialamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 08:48
Bree lubi tę wiadomość