Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaznokietek wrote:Chociaż boje się ze znów lipa ... ehh boje się rozczarowania. ..ale już chce środę
anjaaa, tysiaa93, Bree, Monkey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaznokietek wrote:Mam do was pytanie. Czy wy testujecie co miesiąc? Czy tylko jak się okres spóźnia? Bo ja musze chyba jechać do apteki do innego miasta bo w moim to już mi wstyd
Bree, Monkey, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uciekam od Was, kochane, oglądamy całą serię Szybkich i wściekłych - w zeszłym tygodniu byliśmy na 7 części i zdecydowałam, że chcę obejrzeć poprzednie. Jesteśmy na 2
Spokojnej nocki! :*tysiaa93, Bree, monika_89, kierzynka lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
wiola0912 wrote:w Mrowce bylismy ile tam fajnych kwiatów było,jak bedzie cieplo to jutro altane pomaluje mały jedzie na wycieczke do palmiarni do Gliwic wiec dopiero po 14 go odbiore
Wiola a Ty na slasku gdzie mieszkasz?tysiaa93, Monkey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaznokietek wrote:Nie wstydzę się kupować tylko głupio mi co miesiąc latac po testy bo pomyślą ze na głowę dostałam
tak sobie mysle ze ostatni 6 sezon to patrycja umrze i urodzi, a czytalam ze pawel i anka sie zejda spowrotemtysiaa93, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Ja wysłałam małża
tak sobie mysle ze ostatni 6 sezon to patrycja umrze i urodzi, a czytalam ze pawel i anka sie zejda spowrotemBree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiola0912 wrote:dziekuje wysłałam do Bree,teraz zmykam bo lubie film przyjaciólki
miłej nocy wam życze
Wyslij mi w wiadomosci prywatnej na OF link do swojego fb to Cie zaprosze do grupyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 22:01
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paznokietek wrote:Mam do was pytanie. Czy wy testujecie co miesiąc? Czy tylko jak się okres spóźnia? Bo ja musze chyba jechać do apteki do innego miasta bo w moim to już mi wstyd
Ja testuje za kazdym razem jeszcze kilka dni przed @ ale dla mnie to formalnosc i juz wczesniej wiem czy jestem w ciazy czy nie bo mam takie charakterystyczne i silne objawy ze przed testowaniem juz wiem czy zaciazylam czy nie
A testy kupuje w markecie u nas sa po 5 sztuk po 5,5 zl w przeliczeniu na zlotowki. Tylko przy kasie troche siara jak sypne tymi pudelkami A w tym markecie nie ma samoobslugowych kastysiaa93, paznokietek, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Wlasnie nie straca postaci bo mysle ze te usmiercenie bedzie w ostaynim sezonie hehe
Zresztą na pewno zrobią szczęśliwe zakończenie
Tak samo jak w Prawie AgatyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 22:05
Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość