Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka moja historia jest taka jak wiekszosci z was szczescie ciaza wyrok ciaza obumarla najgorsze przezycie w moim zyciu...zabieg!Koszmar jakis jestem pare dni po tym i nie moge dohsc do siebie wydaje mi sie ze nikt nie rozumie co czuj. rozmawialam z moim ginekologiem powiedzial ze jesli wszystko bedzie wporzadku to po poerwszym @ mozemy sie starac ale najpierw musze zrobic badania tarczycy tak sie zastanawiam czy te wyniki beda prawdziwe robiac je teraz mozliwe ze hormony jeszcze szaleja drugie pytanie po jakim czasie dostalyscie okres po zabiegu?
PrimaSort lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Też oglądałam przyjaciółki. Co za ironia losu te co chcą bardzo dzieci nie mogą, albo pełno utrudnień po drodze, a te co niekoniecznie cyk pyk i mają. Ech
Zostały mi 3 godziny.
Cześć ilonia1984, przykro, że i Ciebie to spotkało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 08:13
matylda08, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMicia wrote:Też oglądałam przyjaciółki. Co za ironia losu te co chcą bardzo dzieci nie mogą, albo pełno utrudnień po drodze, a te co niekoniecznie cyk pyk i mają. Ech
Zostały mi 3 godziny.
Cześć ilonia1984, przykro, że i Ciebie to spotkało.Micia, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Witaj ilonia1984
ja wczoraj byłam na wizycie u mojej nowej endo obejrzała wszystkie wyniki z ciąży i po poronieniu i stwierdziła że moja niedoczynność na pewno w 100% nie była przyczyną poronienia, wyniki ogólnie mam bardzo dobre tylko ja zastanowiło dlaczego po 4 tygodniach od zabiegu moje hcg jeszcze 8... -
nick nieaktualnyIlona1984 bardzo mi przykro a zobaczcie, co lekarz to mówi co innego. Mi kazał czekac przynajmniej 3 miesiące po zabiegu na starania. Kurcze nie pamietam jak to było z tym okresem , po zabiegu normalnie krwawilam I później chyba normalnie tez dostałam okres. Werka84 mój ginekolog powiedział ze poroniłam przez tarczyce a pani endokrynolog ze to nie był powód bo kobiety z takimi wynikami jak moje rodzą zdrowe dzieci. To się Poryczałam po wyjściu od endokrynolog bo załamał mnie to że tarczyce mogłam leczyć i gdyby ona była przyczyną to wiem już jak zapobiegać.a tu znów niewiadomą. ..
-
nick nieaktualny
-
ilonia1984 wrote:Hejka moja historia jest taka jak wiekszosci z was szczescie ciaza wyrok ciaza obumarla najgorsze przezycie w moim zyciu...zabieg!Koszmar jakis jestem pare dni po tym i nie moge dohsc do siebie wydaje mi sie ze nikt nie rozumie co czuj. rozmawialam z moim ginekologiem powiedzial ze jesli wszystko bedzie wporzadku to po poerwszym @ mozemy sie starac ale najpierw musze zrobic badania tarczycy tak sie zastanawiam czy te wyniki beda prawdziwe robiac je teraz mozliwe ze hormony jeszcze szaleja drugie pytanie po jakim czasie dostalyscie okres po zabiegu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 08:24
-
nick nieaktualny
-
za 2 tyg mam isc do mojego lekarza i skieruje mnie na badania powiedzial ze nie podoba mu sie moj podbrudek i ze to moze byc tarczyca co do lekarzy mi w szpitalu jeden lekarz powiedzial ze po 2 miesiacach a moj ginekolog ze po miesiacu ale tylko pod warunkiem ze na ysg wszystko bedzie zagojone i wyniki dobre no zobaczymy
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Werka te przeciwciala jesli sa niewiem czy mowisz o tych anty tg i te drugie swiadcza o hashimoto czyli z niedoczynności zrobilo sie zapalenie tarczycy
Staraczka23 lubi tę wiadomość
-
Ilonia, witamy u nas:*
Prawda, kazdy lekarz powie cos innego - bylam u czterech po poronieniu. Jeden skierowal mnie na mase badan, na ktore teraz mnie nie stac, nie powiedziak nic konkretnego. Druga lekarka zbadala, zrobila usg i powiedziala, ze w maju po drugiej @ juz mozemy dzialac. Trzecia (ta, ktora prowadzila moja ciaze) zbadala, powiedziala, ze jest ok i najszybciej dojde do siebie jak zajde w ciaze, ale mam czekac trzy cykle, bo tak i juz. Czwarta lekarka, przy ktorej zostane, zbadala, zrobila usg i powiedziala, ze jak jest ok - jak u mnie, to juz mozemy wracac do staran.
Zaluje, ze sama nie pojechalam hardcorem i po pierwszej @ nie zaczelam...
Staraczka23 lubi tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualnyJa mam właśnie Hashimoto . Trochę się martwię bo w ciąży przeciwciała miałam 102 a teraz mam 250 a norma jest od 0 do 34 na szczęście 26.05 idę do pani endokrynolog. Mojej kolezance powiedziała ze mogłaby się martwić gdyby aTpo było w tysiącach. Mam nadzieje ze będzie ok bo teraz biorę leki.i tsh mi ładnie spadło tylko aTpo się podniosło
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
no właśnie ja na takiego hardcora poleciałam, lekarz na usg po zabiegu stwierdził ze wszystko ok, a teraz siedzę i w łeb zachodzę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 08:37
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWerka84 wrote:tak tak jakoś lakonicznie piszę, przeciwciała dotyczą Hashimoto , natomiast niedoczynność TSH, FT3 i FT4
Mam niedoczynność, na hashimoto czyli te przeciwciala badalam i wykluczone sa
A zaszlam z tsh 4,25 bodajże
Wgl wiecie ze w grudniu przed albo po owulacji snil mi sie bocian
Teraz sie smieja ze przyniosl mi bobo